50

666

преди 13 години

И ти и "ме" не сте наясно с разделението на властите. Явно някой ви плаща за да ръсите глупости. Цветанов няма нищо общо със затворите.

49

RedMoon

преди 13 години

Тук определено има платени гласувачи!

48

Драгановецът доволен

преди 13 години

Цветанов недоволен защо Драгановеца е бил пуснат от затвора. Драгановецът доволен, че Цветанов е министър!

47

user1

преди 13 години

Да не забравяме че това са хора с адски много пари който държът големи фигурки в джобчетата си.Да се надяваме,че колелото се завърта поне.

46

user

преди 13 години

Как може един физкултурник да управлява МВР?! В коя нормална държава го има този цирк? Правилно му го каза Станишев, циркаджия. МВР се напълни с ***, които една разработка не могат да направят, а какво остава да осъдят някого. Зимата ще е по-тежка от миналата година и тогава пак Станишев ще им е виновен. Абе на тези все някой им е крив, ама да не стане така, че ануса им е крив, та са се *** вместо да са се изс_али. Много ме ядосаха /сори за грубото изказване/.

45

Кастър Трой

преди 13 години

:) Какви по добри новини за милиционерите от това че престъпниците както винаги САМИ се трепят ?!? :) Дранговци,мранговци,очите и ала бала портокала сами помежду си си "виждат сметката" и после Цецо със багера просто разравя и заравя труповете.... :) ! Какво по добро за родната милиция? :) То само като видиш ПО КАКВИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ излизат от панделата родните разбойници и босчета да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли...:) И после гледаш БОЛНИТЕ по яхтите и язовирите със манекенките :) !

44

Ме

преди 13 години

"Доста загадъчни са условията около извеждането му от затвора за лечение"Няма нищо загадъчно Цветанов ти както и ние гражданите на тази смотана страна сме наясно че големите престъпници не са в затвор а в ученически лагери с куп привилегии и екстри, въпроса е след като си министър какво правиш дявол да го вземе по този въпрос?!! Само не казвай че сега разбираш за това положение!И крайно време е някой доктор да отиде за назидание в панделата за ннооого години че да видим тогава кой ще посмее да издава фалшиви диагнози на мутрите!

43

Анонимен

преди 13 години

Българските бандюги нещо много слабо се представят. То вече всяка седмица има по един поне битов инцидент дето екшъна е по-голям. Трябва да се стегнат малко, че медиите ще загубят от рейтинга си така.

42

Магистратин

преди 13 години

Пак се изложихме, ама нейсе. Важното е келепира да върви.

41

Анонимен

преди 13 години

МВР да се прехвърли в Киноцентър Бояна, те са си за там:)

40

rave

преди 13 години

Ima edna slujba v MVR-Prescentur se nari4a..Na tqh za kvo im se pla6ta,sled kato vutre6niq ministur ne sliza ot ekrana i mediite?!Po onova hubavo vreme ministura na vutre6nite raboti go znaehme samo pi ime..Nikva televiziq, nikvi vestnici, kamo li da izleze i da razkaje kvo 6e praqt sledva6tata sedmica.Izvoda e 4e, ima mnogo struktori v MVR koito trqbva da se razpusnat..Ili da se prenazna4at da re4em v pasportna.kat i t.n

39

Анонимен

преди 13 години

СЕЛСКА ИСТОРИЯ.

38

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

На народа му е интересно как съм успял да те науча да пишеш,не могат да повярват ,че има и даровити маймуни!

37

Анонимен

преди 13 години

не ***, а джуревци!

36

Атос

преди 13 години

Пак ли успя да се развържеш?

35

до 29

преди 13 години

коментар 31 е за 29

34

до 34

преди 13 години

Е ми това ,че и аз не съм фен на *** ама да кажеш ,че всички престъпници са джуровци е смешно!!!!!

33

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Ами г-н Тиквата ясно заяви по любимата му нова тв.-КОЙТО Е ВИНОВЕН,ГО ОСВОБОЖДАВАМ!Какво ви е чудно?Точно така и правят!

32

billie

преди 13 години

Много се кефех като четях как се избиват един друг тея гадове , пласьори на смърт - мисля че и на тези им е вече време..

31

Анонимен

преди 13 години

това какво общо има?