99

Анонимен

преди 13 години

чудесна скрита реклама на цигарите целта на статията е такава

98

Гошо Контюрното

преди 13 години

От малък знам, че фалфивите цигари са вредни за здравето, а оригиналните са полезни.

97

Георги

преди 13 години

И кой предлагаш да дойде Иване ?

96

Иван

преди 13 години

България в икономическа стагнация ,финансов колапс и ценови шок. Ето някои сравнения на цените преди гадната тиква да дойде на власт и сега. Бензина преди 1.76 лв. сега 2.20 лв. Цигарите с 40 процента увеличение. Хранителните продукти с 15-20 процента. Услугите с 30 процента. Ток ,газ,горива- драстично увеличение. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА.

95

Непушач

преди 13 години

Само немога да разбера на какво вонят тия цигари. 100% не е на тютюн.

94

XXX

преди 13 години

Xaxaxaxa po-фалшиво, най-фалшиво, ...-фалшиво

93

Сончето

преди 13 години

Какво сте се разлаяли тук срещу Бойко и Дянков бе?Колко да струват цигарите?На който му се пуши и иска да трови хората ще си плаща разбира се!Ние не пушим и не викаме.Спрете ги и вие или е задължително да се пуши?Че дигнаха хляба нищо не казвате,а за цигарите дигате шум до небето,аман вече,аман и сиктир!

92

Анонимен

преди 13 години

Това щях да напиша и аз.В Гърция живяп десетина години и пушех по две кутий "Марлборо" на ден и ми нямаше нищо.Върнах се и веднага усетих разликата с нашето.С бандерол ама менте!Намалих ги на кутия ,на десет цигари,но кашлицата е неописуема.Даже "Вайсрой" -са по качествени от Борото!Леко полеко ги отказах и аз.Като ми се припушеше пиех чаша вода или взимах дъвка,спрях кафето и алкохола и повече лежах пред тивито.Отказах ги точно за три седмици.

91

Пушещия човек

преди 13 години

И тук в България борото е 2 евро, само че е без бандерол и е истинско. Това с бандерола струва 2,50 евро и няма нищо общо с истинско боро. Има отвратителен вкус и се прави в Полша или Румъния. Същото е положението с всички световно известни марки цигари, които се продават легално в България- абсолютни ***.

90

Пушещия човек

преди 13 години

Пушех такова "Виктори" от есента на 1996 г. когато го пуснаха за пръв път до есента на 2000 г. когато изведнъж много му развалиха качеството. А от началото на 2001 г. (първото сериозно вдигане на цените) изобщо спрях да си купувам цигари с бандерол и минах на по- евтините и значително по- качествени контрабандни цигари. Дори сега продаваните с бандерол цигари в България нямат нищо общо със същите, които човек ще си купи в белите държави. С една дума дори борото и ротманс с бандерол са менте.

89

asi-- tenerife

преди 13 години

tyk v tenerife malboroto e 2 evro,tia v bg da ne sa se pobarkali be,boikoooo,boiko,za niwto ne stavaw i ti si kato prediwnite,samo mislite kak da ograbite naroda.

88

asi

преди 13 години

iskam da pitam boiko,zawto zigarite ,, eva,, bg proizvodstvo gi kypyvam az na tenerife po ,,1 evro ,, a v bg stryvat 4,50. tova e podigravka s bg narod.

87

Анонимен

преди 13 години

Които има 5 лева за цигари - не ги дава за виктори , а за по качественни марки Искаха да пълня бюджета и пак на гърба на хората - е няма да стане Един ден хората ще поумнеят и ще поискат достоино заплащане за труда си - както е в цяла европа - тогава какво ще правят политиците , какво ще вдигат ,,,,стени около парламента ли те взимат по няколко хиляди лева заплати от нашите данъци и не им дреме и 20 лева да са цигарите ...а за народа 240 минимална ...аи сиктир

86

asi

преди 13 години

tova e zawtoto pojarnikaria borisov napravi zigarite 5 leva ,prinydi naroda da se trovi s boklyzi,kato nemoje da si pozvoli orginalni.

85

бат Ваньо пак

преди 13 години

аз много почнах да кашлям напоследък и затова казах край!Иначе пушех де на аванта,де гат намера без бандерол,много,много рядко си купувах редовните,но вече ще ме хванат за онова,пари не давам!

84

бат Ваньо отговаря в

преди 13 години

не е трудно,воля требе.Палиш само в спешен случай-когато си ядосан или те хване паркинсона.Иначе-две сутрин с кафето,една след обилен обяд и две,айде три с аперитива.Толкова,другите слагаш в джоба за другия ден.И утре е ден,я!

83

Анонимен

преди 13 години

верно са по-гадни, ама пазарна икономика какво да правиш, копуваш най-евтиното

82

manqk

преди 13 години

az pafkam treva :-)

81

123

преди 13 години

... ъ ... боли ме фара за миризливите наркомани ....

80

Iwan

преди 13 години

дреме ми аз си пафкам тютюн :))))