72

Анонимен

преди 13 години

тоя Благой ходи при всяка фуста, но не и при жена си и детето....... :(

71

Анонимен

преди 13 години

айде следващата е готова :D

70

????

преди 13 години

Идете се застреляйте! Ква е Лияна, че пишете изобщо за нея?Докога ще пишете коя от тези фолк *** с кой са спали, къде са пили и какъв цвят са им гащите?Това ли е новината на деня..... та тази скрибуца като разтропана каруца, Благой рита за здраве, а динев е просто мутра която все още не е поръчана....уволнете си журналистите щот явно са некадърни!

69

Amenhotep

преди 13 години

Това е поредната "новина" която трябвада влезне в рубрика "Айде нЕма нужда"!

68

Корадо Катани

преди 13 години

Жената е много красива и си работи точно това за което става! В този живот всеки си има предназначение. Не може Лияна да ходи да копа на къра, а пък кирчо фермера да иде да пее на коко динев. Браво на момичето, кефи ме. Вие си злобейте.

67

Анонимен

преди 13 години

искам като порасна да съм като Коко Динев - всички фолк диви да са мои

66

до 71

преди 13 години

Че нека чете дъщеря й. Нека види истината за майка си(не че не я знае).Защо трябва да се спестява истината? Пък и някакъв Иван тук твърди ,че това било добра реклама за Лияна. Щом е така ,какво лошо има в оплюването?Не е *** ли? Я!

65

Анонимен

преди 13 години

На това което учи децата ни чалгата - принизяване на моралните и житейските им ценности,достатъчно ли е като реална критика? Да ти е целта да си хванеш богат чичко и да го цоцаш.Точно това прави в момента Лияна.От футболистта на Коко Динев-символът на похотливостта и подкупите. Да ти е идол Галена и нейното майсторство с уста във вана. Да ти е идол Азис-който се определя на ТО и се облича един път като мъж ,един път като ***, един път като ***.А за текстовете на песните- пълен потрес

64

Анонимен

преди 13 години

Коментиращите, представете си, че дъщерята на Лияна чете тука. Срам нямате вие, 70 коментара досега изписахте, за да я наречете к*рва и чалгаджийка. Защо изобщо обръщате внимание на тази новина, като мразите чалгата?

63

none

преди 13 години

Толкова основополагаща новина! Сега очаквам сривове на лондонската борса след това събитие :D :D

62

Анонимен

преди 13 години

dnes.bg не се излагайте това е статия за жълт сайт,не за тука

61

Игор Солавльов

преди 13 години

Сега да си говорим честно,момичето си е хубавка и то с огромен чар.Много от мъжете ,които я плюят тук само като я докоснат и ще свършат,но иначе са смели и големи юнаци.За някои жени същото се отнася:).Така че аре стига,хубавица си е.Сменяла ги често,ами ще ги сменя,знае че е хубава а и си има и доста кинти.Една хубава жена не е само жена за един мъж:))-принцип!

60

:)

преди 13 години

СКУКА

59

ivan

преди 13 години

Ако смяташ, че плюейки нещо, ще го спреш... доста високо самочувствие ще да имаш. Мн малко символи имам, за да ти дам безброй примери на + от антирекламата. А за негативните мнения - напълно съм съгласен. Но да изкажеш негативно мнение е ценно, когато имаш някакви доводи. А не просто обиди, епитети и изхвърляния като ч.кия на мокър пясък. Не говоря само за теб, а за всички тук. Покажи ми едно мнение с реална критика, ако намериш.

58

Анонимен

преди 13 години

Ванчо, аз нещо като не го харесвам и си изказвам негативното мнение. Или казваш да няма критика? Не може всичко да е розово. И по-важното е че се интересуваме от това тази пошлост да бъде спряна поне в сайта. Радо Маркетинга намекна как-като оплюем и направим лоша реклама на тази пчеличка. Някъде даже заключват теми след 100% негативни коментари.Ти в момента си този, заради който темата май не е заключена- на майтап го казвам.И колкото повече оплюваме чалгата ,толкова по-лоша реклама за нея.

57

Чичо

преди 13 години

Писна ми да ни занимават с "хай-лайф" пръдльовци.

56

Антон

преди 13 години

Абе много ми е чудно само как разбрахте, че новата на Благо *** е дъщеря на руски олигарх ? Бая статии изчетох и в други медии и никъде не стана ясно, аджеба чие отроче е русата девушка.

55

Анонимен

преди 13 години

Ами на каквото учи нашите деца чалгата, на такова ги учи и нейните Лияна. "Гледайте майка си как се изкарват лесни пари. Важното е да успеете да използвате максимално ефективно предимствата на това между краката ви .

54

ivan

преди 13 години

до 54 - Това, че тук действа стадният принцип, не е причина да нямам собствено мнение. Изобщо, всички критици до тук сте толкова елементарни, че освен бяло и черно, друго не виждате. Никъде не съм защитил нито музиката, нито хората. Иронизирах елементарното ви мислене - не ви интересуват тези неща, но сте първи като излезе такава тема. И понеже ви е толкова акълът в главата, решихте, че съм чалгар :)

53

Х. Лектър

преди 13 години

Сигурен съм, че децата на Лияна ще са неописуемо щастливи, че майка им е к***а.