249

bg

преди 13 години

бих предпочел всичко ,но чалгата (n)

248

алекс

преди 13 години

и двете са бол бездарни, а за глас да не говорим.. за визия? УЖАС!

247

Анонимен

преди 13 години

А защо няма опция да се гласува за нито едно от двете?

246

александра

преди 13 години

ГЕОРГИ ПРИЯТЕН И ВЕСЕЛ ДЕН АЗ ЧЕСНО ДОСТА ТИ СЕ ПОСМЯХ

245

АЗ

преди 13 години

ОФФФ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМ М/У ДВЕ БЕЗДАРНИ "ПЕВИЦИ" ДА БЯХТЕ СЛОЖИЛИ МАРИЯ ИЛИЕВА,САНТРА, БЕЛОСЛАВА....ХРИСТИНА(МАЙ СЕ КАЗВАШЕ ЕДНА ИЗПЪЛНИТЕЛКА ОТКРИТА ОТ М.ИЛИЕВА) И ОЩЕ БЕЗБРОЙ НЕЗНАЙНИ МАДАМИ

244

Анонимен

преди 13 години

Да бе, прав си! Най-качествената музика за масовия български ***! :)

243

солфежко

преди 13 години

Абе, да бяхте сложили редом с тая бездарница Лилана и Човека-глас, за да се вижда истинския хал на българския поп, също и подигравателните коментари за тях в западните медии А, и некаква Светла Иванова имаше - пробила според думите й в МТВ )))

242

БаБа ви ВуНа

преди 13 години

и двете *** от по горните снимки са много прости , а между поп-а и попфолк-а избирам народната ни музика...така че се ......

241

Аман от разбирачи

преди 13 години

Какво толкова оплювате чалгата,точно тези,които най-много го правите слушате най-много този стил музика и на него се забавлявате най-много.А както виждам сте запознати доста добре със случващото се в поп фолка.Като не харесвате някой стил музика просто не го слушайте

240

Деко

преди 13 години

Поп - Фолкът е най - доброто и качествено в момента по нашите земи.Стига сте правили сравнения със Запада и неговата музика ! В България и на Балканите това върви.

239

Джаз

преди 13 години

Добре, гласувах и аз за българския поп, който е на едно твърде посредствено ниво, но е по-добре от чалгата. Чета коментарите и виждам колко много хора негодуват от чалгата и чалгарството, но не мога да си отговоря на един въпрос: След като едва ли не всички са против чалгата, как така тя продължава да процъфтява, залите и стадионите се пълнят, когато се появи някоя силиконова ***, а девойките неистово копират прическите и облеклото на ***? Нещо не се връзват нещата!

238

Георги

преди 13 години

Проекта на Лилана и Шамара със Snoop Dogg е пълна лъжа. Те никога не са се срещали със Snoop Dogg. На някой сцени от клипа са се добавили до Snoop, а на други снимат някакъв който е затъмнем и само прилича на Snoop. Супер жалка история. По добре да слушам чалга която е истинска с истински изпълнители от колкото някакви измамници.

237

roki

преди 13 години

vseki vlak si ima patnici. koito iska da slusha pop muzika a koito iska da slusha folk chalga ta nali sme demokratichna i evropeiska strana. niama zabranena muzika nikade v sveta .vseki ima pravo na izbor i da slusha kakvoto si iska taka e po celia sviat.

236

Катрин

преди 13 години

Естествено, че БГ-поп! Долу гнусната чалга! Всеки може да направи песен с чуждестранен изпълнител ако си плати дадена сума! А всички знаем Андрея как е станала певица, след като е супер бездарна! Къде слагате името й редом с това на Мария Илиева? Никакво място за сравнение!

235

И Пиргов

преди 13 години

Така ще е докато нямаме порно индустрия, тия каки ще се правят на певици. Язък за пропилените таланти.

234

Х. Лектър

преди 13 години

Чалгата съшествува благодарение на слабоумието на феновете си. Тъжното е, че те са много...

233

И Пиргов

преди 13 години

Въпрос: - Един чалгар може да оцелее по-дълго: А) без въздух Б) без храна В) без палци - отговори на тел. 555 666 696969 (4567 имп. в мин.)

232

Sabrax

преди 13 години

Пускам си веднага малко Amon Amarth, че ме наводнихте с простотии? КОЙ ВИ КАЗА, ЧЕ ТОВА МИ Е ИЗБОРА БЕ! НИТО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ!

231

хаха

преди 13 години

само повтаря едно изречение пет пъти в песента и това е голямата звезда тя български дали знае че ми се разпяла на английски.чудят се как да изкарат някой лев.

230

Iron Head

преди 13 години

Samo Heavy Metaaaaaaaaaal !!!