89

БЕЗСМИСЛЕНА

преди 13 години

АНОНИМЧЕ, МИЛО СИ МИ И МНОГО УВАЖАВАМ БЪРЗИЯТ ТИ И СМЕЛ УМ, НО МИ Е ОТЧАЯНО И ОБЕЗВЕРЕНО ТОЛКОВА МНОГО ОТ НАШЕТО БЕЗСИЛИЕ, ЧЕ ЧАК МИ СЕ ПОВРЪЩА - ОХ,НЕ МИ СЕ ИЗЛИЗА НА УЛИЦАТА,НАВСЯКЪДЕ ШМУГНАТИ В ХРАСТИТЕ И СЕНКИТЕ *** - ГЛАДНИ И НАХАЛНИ - НЯМА АНОНИМЧЕ УПРАВИЯ,ЗАЩОТО НАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ ГОРЕ НЕ СА ГЛАДНИ,В БЕЗОПАСНОСТ СА,НЯКОИ СИ ИМАТ И БОДИТА... НА НАС ОТЧАЯНИТЕ БЪЛГАРИ БОДИ НИ Е САМО БОГА, НО И БОГА ГО Е ГНУС ОТ ПОРЯДКИТЕ В БЪЛГАРИЯ...

88

Gacko

преди 13 години

Това след 2-3 дена ще се забрави, засенчено от нови изродщини и никой няма и да си спомня дори. В България такива неща са ежедневие, така че освен да свиквате, друго не ви остава.

87

Стийм моп :D

преди 13 години

Абе чудя се... както си варвя и си човъркам ноктите с джобна ножка и се спъна в бордюр и наръгам някой и го убия.. чудя се дали и мен ще ме пуснат после?

86

въпрос без отговор

преди 13 години

"Задържаният е осъждан три пъти за грабежи и за убийство по непредпазливост."И сега ли ще е осъден за убийство по непредпазливост? Ще бъдат ли толерирани психопати и престъпници, а българите да си траят сякаш не ги засяга и не може да им се случи.

85

ASI

преди 13 години

SEGA RAZBRAZTE LI ZAWTO TRIABVA SPEWNO DA SE OBEDINIM ZA SM6RTNATA PRIS6DA I TO VEDNAGA.

84

НЛО

преди 13 години

хуманиста отчасти е прав ,тоя човек веднъж е убил и е пуснат на свобода,ако допуснем че е психично болен ,навсякъде по света психично болните си седят в психиятрии само в БГ ги лекуват 3 месеца и ги пускат на вън ...следователно държавата си е виновна за цялата работа,в случая::1 здравната система 2 съдебната система

83

наблюдател

преди 13 години

клошар е бил,и вероятността да е *** е голяма,но ще се замаже положението,като го изкарат луд.

82

бнт

преди 13 години

По новините казаха,4е бил клошар,но не казаха от какъв етнос е...

81

Вед

преди 13 години

Ти си по-болен и от него ...да сме го обграждали със съчувствие и внимание. *** на преглед бе човек.Ама съвсем сириозно ти го казвам! Като човек, който го е грижа за друг човек. Направи го преди да си станал и ти убиец.И моля ти се, не си забрявай повече хапчетата! Пий ги редовно!Спри сапунките и чалага, все още има надежда за теб!

80

Силвия

преди 13 години

Напишете му трите имена на този ***!!!!

79

Да де,

преди 13 години

ама дори и на онези *** на Батемберг им хрумва, че върнат ли смъртното наказание, логиката е тъкмо от тях да почнем... Няма да се навият, опасявам се, те от кебапчетата си не се отказват, та камо ли от главите :-)

78

Иван

преди 13 години

Не знам, но отдавна не вярвам на полицията. Особенно в последно време, все по често изглежда, че стъкмяват "доказателствата", за да се каже, че престъпника е заловен. Прекалено удобен е. И 30 рани и прерязването на гърлото показват ярост, което случаен човек, не би проявил.По повод на смъртното наказание. Винаги съществува вероятност за грешка.

77

до хуманистта

преди 13 години

Ако беше заклана твоята майка , сестра или съпруга, нямаше да си толкова хуманен.Толкова ли не можеш да разбереш, че никой не е застрахован от вандалщината на престъпници пуснати на свобода.Гледай, утре ти да не се озовеш в некой храст с разпран корем.

76

алоу хуманиста

преди 13 години

Болен ли? Ами като е болен да върви в лудница ... аз не искам разни *** и откаченяци да се щъкат покрай мен, децата и близките ми ... има си институции ама вече ги опразниха щото не било хуманно да държим вътре хората като животни ... ама те са животни бе ... как може да заколиш друго човешко същество - тва си е изродщина - за такива като тоя и ония георги - убиеца на радостина - СМЪРТ НА ПЛОЩАДА

75

666

преди 13 години

Искаме РЕФЕРЕНДУМ за връщане на смъртното наказание. Толкова ли няма кой да инициира събирането на необходимия брой подписи за РЕФЕРЕНДУМ!? Докога ще търпим 240 *** в Народното събрание да решават сътбата ни?!!!!!????

74

666

преди 13 години

До 72.тъпо изказване.Обоснови се....

73

аха

преди 13 години

според мен човека е търсил начин как да влезе доживот за да се храни,да спи в легло и на топло-4 присъди общо и сега му предстои 5-та което ме води до заключението че ще бъде предоволен и щастлив в затвора за който ние плащаме...егати смешната държава-ще се оправим ама на кукувден.съболезнования на децата и и близките и

72

Анонимен

преди 13 години

Съмнявам се да е клошар... По-скоро арестуват клошар за да покажат пред обществото колко много работят за залавянето на убиеца...

71

дългоушко

преди 13 години

Не търпи коментар нещо,което е извън присъщото на човека поведение.Престъплението само потвърждава необходимостта от смъртна присъда.

70

Анонимен

преди 13 години

държава няма, не разбрахте ли?управниците работят само за себе си и имитират обществена дейност, за да получават пари от Европа