116

h

преди 13 години

Таланта не винаги се предава по наследство!

115

готина перука

преди 13 години

Няма нищо по-хубаво от една готина перука!

114

Забравихме а?!

преди 13 години

Вари го, печи го то едно си знае. За теб кое е по-важно? Че ЦСКА е по-зле от Левски или Литекс ли? Щом е така, радвай се. По-зле е, ама не виждам да сте станали по-добри или да сте дръпнали светлинни години напред във футбола.

113

плоскоумен ИИ

преди 13 години

ВРЕМЕТО НА СИНЯТА МАФИЯ ИЗТИЧА. НЯМА ГО РУСКО-ЕВРЕЙЙСКИЯ МАФИОЗ ДА КУПУВА ТИТЛИ, ВЕЧЕ СТЕ ПОРЕДНОТО ПОСРЕДСТВЕНО СИНЬО *** НА ХОРИЗОНТА. НЯМА ПАРИ ЗА ТИТЛИ И ПОДКУПИ НА СЪДИИ, НЯМА И ТИТЛИ ЗА ЛЕСКИТО. ТРЯБВА ЧАС ПО СКОРО ДА СЕ ЗАКРИЕ МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ОТБОР ЗА ДА ТРЪГНЕ НАЗИОНАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО НАПРЕД.

112

бай Иван

преди 13 години

който и да стане президент на БФС, ще бъде от школата на някой от грандовете, и пак няма да бъде безпристрастен

111

ИИ

преди 13 години

КОМУНИЗМЪТ ОТДАВНА Е ИСТОРИЯ КАКТО И ЦСКА Е ИСТОРИЯ.НЯМА ГО ВЕЧЕ МИЛКО БАЛЕВ ДА ПОРЪЧВА ТИТЛАТА ПО ЧЕРВЕНИЯ ТЕЛЕФОН.ЗАТОВА Е ДОБРЕ ЗА БГ.ФУТБОЛ ЦСКА ДА СЕ ЗАКРИЕ ЧАС ПО СКОРО ЗА ДА СЕ КЛАСИРАМЕ ЗА ЕП

110

sss

преди 13 години

много се пънете тук на тема ЦСКА и Левски...накрая пак Берое ще ви мачка...:)))

109

u

преди 13 години

ЦСКА трябва да бъде прекръстен на ФК Дузпа, тъй като явно червените не могат да вкарат гол (дори и на родна сцена) по друг начин. Яловите армейци вече играят не за победа, а да си просят наказателни удари, с които да компенсират слабото си нападение и калпава лятна селекция. Тази вечер срещу Литекс половин дузина армейци се пробваха да си спечелят дузпа, обаче такава не получиха и сега съдията ще им е виновен, а не виждат, че за цял мач създадоха две положения пред оранжевата врата.За капак дори спортно-техническият директор Емил Костадинов слезе на пистата в края, за да "убеди" Стефан Спасов да свири наказателен удар в полза на отбора му. Отделно от това цяла седмица червените реваха срещу назначението на Пастата за рефер тази вечер, сега ще оправдаят хикса си срещу шампионите с дузпите, които пернишкият съдия не им е дал. Психовойната от страна на столичани не е случайна. Всички на Армията знаят в какво състояние се намира отборът им, той се "доказа" срещу Видима Раковски, Черноморец и ТНС (в реванша от Лига Европа) и сега явно са решили да търсят успехите си по друг начин.С психоатаки към съдийте и постоянно цвилене срещу техните решения обаче не винаги става, тази вечер се убедихме в това! От ЦСКА обаче едва ли са наясно, че по този начин няма да стигнат до никъде, абсолютно до никъде...Вместо да се видят, че нищо не играят, те тръгнали да правят революции и да обиждат наред рефери, длъжностни лица и управленчески тела в БФС. Интересно е защо Венци Живков не засегна темата за суперпопълненията Уилям Тиеро, Килиан Шеридън или Лукас Трекаричи, които бяха най-слабите срещу Литекс. Да коментира тях, а не да се бърка в работата на Стефан Спасов...ако беше купен, Пастата едва ли щеше да остави ловчанлии с 10 човека в последните минути, но това е друг въпрос.Най-добре армейците да почват с бонус - две дузпи всеки мач, та да е спокойно и да няма недоволни в червения лагер....за това, прекръстете ги на Фк Дузпа - ще им отива!

108

7-1

преди 13 години

Закрийте комунистическото изчадие фк цска-спасете футбола в България.

107

.

преди 13 години

Какво значи да си заблуден шизофреник, облъчен подуенски ***:***ХАХАХАХААХХАХА

106

Истината

преди 13 години

"Euroidiots" is a popular, ironic name of the Bulgarian football club PFC Levski (Sofia). It first appeared in several European newspapers after the match between Antwerp and Levski (UEFA Cup 89/90, 1st round). In this match Levski were leading with 3:1 till the 89th minute and then Antwerp managed to score three goals in the next 5 minutes. The match finished 4:3 for Antwerp and they were through after the first leg 0:0 in Sofia.

105

:-)

преди 13 години

Комплекса се обади, жалък опит да замаскираш истината. ЦСКА не е първия отбор, който завършва последен в групите. Просто показва колко много държиш, вместо да се образоваш и да разбереш истината, да пишеш глупости с надежда да са истина, пък и да не са - само ще си заблудиш кухорогата тиква, че са такива и готово. Перфектен пример за един компЛефскар.

104

2

преди 13 години

Свинете вместо да грухтят жално да си плащат данъците към държавата,защото малко живот им остана

103

az

преди 13 години

Пфу, каква мазна и дебела физиономийка е извадил перукан.Една такава оядена.

102

.

преди 13 години

Тия лефскари са ***ти наглите ***. Дузпа + гол от засада + сума ти спорни положения отсъдени в тяхна полза. Как очаквате да подкрепят реформа? Нека да си спамят по форумите, това показва колко комплексирани са. От сутрин до вечер само мучане на умряло слушам, усещат как ножа наближава гърлото може би.

101

Пешо

преди 13 години

Смяна на турско-синьото говедовОдство на БФС трябва да има незабавно!

100

XAXAXAX

преди 13 години

Не мога да спра да се смея, до какви низини опират сините телюги. Взеха да си измислят и подобни глупости. :-))) Явно само на тях им харесва какъв е футбола. Нормално. Нали са най-съдийския и мафиотски отбор. Срам за Апостоловия прякор, срам за България. Наречи ги *** и не ги обиждай повече. Макар че в последно време станаха Световни ***.

99

Анонимен

преди 13 години

И то ГОЛЯМ СРАМ !

98

Пешо

преди 13 години

Смяна на турско-синьото говедовОдство на БФС трябва да има незабавно!

97

dingilev

преди 13 години

"Ако в тая държава властта вземе някой нов Хитлер, след година ще сте с по-малко фенове от Ботев Пловдив"Ne znam kakvo imash v predvid no si v golqma greshka ako si mislish 4e fenovete na Botev sa malko!Dori i v "B" PAK SME POVE4E OT CIGANSKOTO lOKO PLD NAPRIMER!