39

Бригадир

преди 13 години

Малка вметка ! Заводите за 1 долар обикновено имат задължения за по няколко милиона.

38

До Зелената барета

преди 13 години

Елементарно-купуваш си един завод за 1 долар-след 2 години го продаваш за 200 милиона и си напълно законен милионер.Такива милионери има доста

37

men

преди 13 години

Там никой не може да докаже какво и колко има...та нали затова се използват тези банки, а и зависи от сложността на сметката има сметки който са кодирани и собственика не се знае а с-щу името му има код...и ка може да се докаже нещо такова, само празни приказки се говорят да отчитаме уж някаква дейност "антимафия" а това няма как да стане защото за разлика от другите държави които имат мафия наща мафия си има държава...

36

Зелената барета

преди 13 години

Обяснете ми как в България законно се става милионер и колко от тези 200млн евро са на почтени български бизнесмени?

35

Анонимен

преди 13 години

Еб..а..хти "Швейцарските банки". Злееее ...Щом някакви немски чиновничета се добраха така елементарно до него. По добре Буркан Банк

34

Помнещ

преди 13 години

"България е единствената държава в ЕС, която няма праг за плащане в брой. Това научих едва сега на европейска среща на ръководителите на приходните агенции в Естония", обясни шефът на НАП.Абе, аланкоолу! В България имаше една наредба за плащанията и не можеше да се плаща кеш повече от 5000 лв. (така си спомням). Какво стана с нея?

33

AAA

преди 13 години

ДАЙТЕ НА НАРОДА (СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ) ПРАВОТО ДА СЪДИ, ДА ЗАЩИТИ ИМУЩЕСТВОТО И ЖИВОТА СИ.

32

arhar

преди 13 години

Нищо не чухме за наглите и корумпирани съдии, които покровителстват умишлено извършители на тежки криминални престъпления , вкл. и убийства , като по този начин им създават ' имунитет ' и така те не се оказват престъпници, поне според определението за ПРЕСТЪПНИК от ' независимите ' съдии ?Те / наглите корумпирани съдии / в съд ' АНТИМАФИЯ ' ли ще бъдат съдени или в съда на Груйо Лазаров ?

31

Анонимен

преди 13 години

a ot men moje da nau4ite, 4e Bylgariq e naj-korumpiranata i naj-skapanata dyrjawa w cqla Ewropa.

30

Анонимен

преди 13 години

izvod-kradete spokoino 6oplanci ima i drugi banki kadeto da vlagate parite na bg

29

Калин

преди 13 години

красимир стефанов, къде ги видя тези 12 млд приходи? такса тротоар за пешеходци ли ще въвеждат?

28

EDNA BALGARKA

преди 13 години

ZEMETRESENIE V SOFIIA

27

Цецо

преди 13 години

Отново земетресение в София...доста по-яко от вчерашното!

26

Луксор

преди 13 години

Ако работите в чужбина и имате сметка в чужда банка, НАП и други хрантутници, нямат никакво право да ви поискат и стотинка. Не сте длъжни да гушите чиновници, милиционери-*** и сланинени депутати. А и освен банки в Швейцария и Лихтенщайн, има хубави бани в офшорни зони като Сингапур и Хонк Конг, където можете да влагате парите си, ако по ваше осмотрение правителството ви не харчи правилно парите ви от данъци.

25

edna balgarka

преди 13 години

SILNO ZAMATRESENIE V SOFIIA

24

същата

преди 13 години

Зпочнахда се възмущавам,пък си казах,че няма смисъл Кирливите ризи стават все повече и все по-кирливи

23

Дядо Петър

преди 13 години

Това щеше да стане още по времето на Филип Димитров, но внедрените в СДС агенти на ДС му попречиха.А сега милионите на червените шайкаджии вероятно са препрани многократно.

22

Мъдовски

преди 13 години

Стефанов, много си бос! Ти къде си учил, бе младеж? Банкова тайна има в цял свят и само със съгласието на юридически и физически лица или със съдебно решение данъчните могат да ти "бръкнат" в сметките.

21

Кукловод

преди 13 години

Традициите вече не са това, което бяха.

20

7

преди 13 години

Този диск е толкова стар, че инфото в него не е актуално отдавна. Копиран е и е даден срещу няколко млн. евро на германците от служител в Лихтенщайн а не от Швейцария. Има си такъв докуменатлен филм.