13

БГ учЕн

преди 13 години

Моля, колега, ама моля ви ! Аз Пешо ХиКса го познавам лично ! Даже ми е ползвал порцелановия колайдер, след една вечер изследвания на въглеводородни деривати, продукт на грижлива дестилация в една селска лаборатория.Любопитна подробност е, че така открихме ефективно средство протев инсекти. След въпросното посещение на порцелановия колайдер, в радиус 3 метра всички *** бяха защеметени от газовете, страничен продукт на експеримента.

12

5552

преди 13 години

Ние ги наричаме елементарни частици... а знае ли някои те пък от какво са изградени.Дори и да се намери Хигс-бозон, може да се окажем на задънена улица. По-скоро ще разберем какво още не знаем.Поне така аз си мисля ?*

11

ym

преди 13 години

Един вече се е показал от дупката. Само не разбирам защо трябва да свърши света като се блъснат определно количество частици? И защо през 2012? Щото Маите са нямали повече място на каменния диск за календара?

10

Чичо от село

преди 13 години

Някои казват "хоп", след като скочат...

9

Анонимен

преди 13 години

най-важния въпрос на физиците е как изчезна държавния резерв на Българияимат няколко теории - куфарчетата са се разградили до атоми и после пак са се събрали в австрийка банка- а според мнозина вече има четвърти закон на механиката - каквото и да става,Костов е виновен!

8

iha

преди 13 години

Абе вие от долу коментиращите *** ли се или сте просто глупави. Като даже не може да запомните една дума от 4 букви как се пише. Защо се опитвате да коментирате. ХИГС бозон, ХИГС. Идва от името на Питър Хигс (Peter Higgs). А ти БГ учЕн, невероятно чувство за хумор. Кога са ти го ампутирали? Предполагам при раждането. До онбашията: ти явно най-добре знаеш кое е полезно и кое не стахотно прогресивно виждане. Как щеше да развива човечеството без теб.

7

Чичо от село

преди 13 години

Доколкото знам, в Царичина дупка има няколко колайдерчета... От големи - по-големи...

6

Tomov

преди 13 години

С нетърпение чакам да изпълзят дефектните мозъци с теориите за 2012 и свършека на света. :)

5

1

преди 13 години

ето за това типове като теб остават в ъгъла умувайки какво е по добре и цял живот намират нови и нови недостатуци на прогреса критикувайки всичко (но си остават в бан на 300 лева и биричка след работа)

4

онбашията

преди 13 години

за физиката доста по-полезен би бил един институт по евгеника отколкото 10 такива колайдера. един айнщайн дава повече тласък на прогреса от всички тия мравчици трудещи се заедно върху разни хикс бозони, и е грехота да пилеем ГМО технологии за получаване на по-големи домати, като можем да обърнем тези умения за получаване на по-качествени хора. вярно, разни хуманисти ще пискат, но с една картечница проблема се решава трайно.

3

да да!

преди 13 години

В началлото на 2012 го спират и на 12 декември 2012 го пускат и сбогом Земя! Всичко се връзва!

2

Connor McLeod

преди 13 години

1013 да се чете 2013

1

БГ учЕн

преди 13 години

Тази сутрин проведох завладяващ експеримент. В белия, порцеланов колайдер, пуснах няколко хикс-бозона във флуидна среда. Не съм си изяснил каква е целта на експеримента, но го провеждам всяка сутрин. Ако ме спонсосирате, ще мога да сгъстя плътноста на изследванията, т.е. да ги провеждам два-три пъти дневно.