138

Анонимен

преди 13 години

130, не си много точен, за ***, лемата е друга. чух да я казват в БАН по посока на плагиатсващ доцент от ФФ.в разгарът на скандалът, беше казано:в една дияриа колкото и вода да сипеш от това никога *** няма да стане,а два дни по късно казаха, че колкото и дълго да е ***, от това търлъци нема да се изплетътсмехът смехът смехът, с пожлания към баткофците и кЪките от ГРОБ за усвояване на това което Е уния още не им е дала. пуснете бандитите на сводода под една опциа-да докарат еврото дето е планирано за БГ-иначе чадъри в гъзъ и свещи в ръцете

137

Анонимен

преди 13 години

Вицът на деня!!!!!!!!!!!!!!попитали радио Банкя. защо пойарниерът, ЦецоРето и другите от ГРОБ не са отишли в Пловдив на тържествата послучай 125-тата годишнина от обединението на България.От пожарната кула отговорили: защото на тепетата е построен паметник на Октоподът Алексей Петров, наречен АЛЬОШАТА.

136

Анонимен

преди 13 години

Интересно дали можеш в две изречения да посочиш коя е лява и коя е дясна политика.

135

редиал

преди 13 години

може много да спорим , но вижте си джоба погледнете и чисто фактически за доходите , пенсиите и заетостта . както казвам има и недостатъци , но бсп има идеология докато герберите нагло правят пари за себе си . стигнаха дотам да фалшифицират д.в. заради корпоративни интереси . в политиката е така , веднъж те харесат , веднъж те зашлевят , важното е да се поучиш от грешките , не само от своите . и като те питат колко е часа да не казваш - а вие що биете *** ?

134

Мъдовски

преди 13 години

Моме, ти май прекаляваш със спирта. Бойко е прав, че България здраво е затънала в политическото блато. Такива хуморески могат да се определят по следния начин: сексуално и материално незадоволена дърта мома садомазохистка , която мечтае някой да я нашиба във всякакъв смисъл на думата.

133

Ти

преди 13 години

а ти явно нямаш представа какво е политика ....

132

stefan

преди 13 години

а Вас колко пъти трябва някой да Ви зашлеви , за да Ви стане ясно , че не сте за политическата сцена , понеже много крадете ?! ?!? Видяхме Ви за пореден път какво направихте ........ (по-лошо е от нищо)

131

Аз

преди 13 години

Имаш ли представа по какво се различават лявата и дясната политика? Защото ГЕРБ води всичко друго, но не и лява политика, всъщност изобщо не е политика.

130

редиал

преди 13 години

бсп не е с амнезия , затова трябва отвреме навреме да се вслушвате в гласа на опозицията , щото тя е коректива на управляващите . от 20 години пророци вещаят края на бсп . оттогава доста нови партии се превърнаха в политически лилипути . социалистическата и социалдемократическата идеология са доказали бъдещето си . не бъдете надменни , господа от герб . иначе и вас ви чака политическа смърт . народа не прощава и ако не веднага след три години ще ви зашлеви . вие не уважавате генетичния материал

129

#

преди 13 години

Утре е най-черната дата в новата история на БГГлаворези завзеха властта и затриха сумати достойни граждани на България.Амнезията на хората по тези земи започва със забравата на точно тези злини, извършени от същите тези които през последните 20 г ха се докопат до власт, ха ни разгонваха фамилиите.Помнете!

128

Х

преди 13 години

Боко, сега говорим за теб. Бабата е столетница, така че амнезията и е нормална. Но твоята амнезия за неща станали буквално преди часове или дни е направо патологична. Все пак с нещо си полезен. Ти потвърди народното наблюдение, че едно ***, колкото повече го ровиш, толкова повече мирише. Ако беше само ти, траеше се. Но ти като да си подбирал герберията си по миризлив каталог. ГЕРБ - миризлива наглост и болшевизъм!

127

!!!

преди 13 години

Я,тук е пълно с политици,като гледам как ми слагат минуси на идеята за китайски модел срещу корумпираните властници?!!!

126

!!!

преди 13 години

... ;)

125

Анонимен

преди 13 години

123добавен от: Гацо БацовТочно такива *** като теб са най-вредното нещо за Бг.Докато има такива ***-НЯМА УПРАВИЯ.Та ако ще и Папата да стане Премиер.НО изгледи за промяна НЯМА така че нищо добро на далечният хоризонт.

124

Циркаджии

преди 13 години

...референдум "за" или "против" смъртното наказание за корупция...И щеше да изпрати шефовете на СИБанк в небитието ли?Осъдени няма, камо ли това.

123

До глухите и слепите

преди 13 години

Борисов преди известно време сподели, че в ДС досието му пишело - Не трябва да се допуска до висши ръководни постове. Как в тази държава реално управлявана от години от забогатели комунисти и ДС бивши служители, Борисов основава ГЕРБ с помоща на Цветанов, син на шофьора на дългогодишен ДС шеф, а самият той С БКП книжка и кандидатствал в школата за ДС кадър? БСП проект и тотален цирк от няколко години.А пари от ГЕРБ не очаквайте.

122

!!!

преди 13 години

Тиквата ако беше честен политик,още при захапването на кокала щеше да организира референдум "за" или "против" смъртното наказание за корупция :) ...!

121

Гацо Бацов

преди 13 години

Въпрос: С чий гласове беше избран Гоце за президент? Отговор: С турските! Въпрос: На кой даде мандата Гоце, когато трябваше да свика нови избори? Отговор: На ДПС!Въпрос: С кой управляваше ДПС?Отговор: С БСП!Въпрос: Кои партии са най-активни в оплюването на сегашното правителство и стопират борбата с престъпността/корупцията?Отговор: БСП и ДПС!Въпрос: Кои са най-вредните за България политически формации?Отговор: Сами си отговорете!

120

Смех

преди 13 години

Вие наистина просто се правите на слепи и глухи мислейки си, че заблуждавате някого. Не заблуждавате никого. Просто всички си мълчат и очакват жадуваните конкурсни пари от ГЕРБ, но не би. Нямате капацитет за това и поради тази причина Борисов доведе крадците от Световната банка в България, за да консултират - Как да се крадът ефективно еврофондове с бъдещ отчет за подходящите?

119

Случаен

преди 13 години

Как не разбрахте, че вскички са от едно котило? Докато вие тук се дърлите кой комунист, кой демократ, онези разграбиха държавата. Превърнаха ни в най-бедните и най-злобните хора на планетата.