296

муспи

преди 13 години

Когато тълпата разсъждава за религията, всякакъв поп й прилича.

295

Васка

преди 13 години

Толкова години вече нито гейовете навредиха на някой, нито чалгата.Дядо владика откъде има информация, не знам.

294

ачо

преди 13 години

тоя поп е супер *** и самозабравил се ***. няма да се очудя ако го поема целия а се прави на нравственик. тоя служи на дявола не на господа. алчен ***.

293

Калин

преди 13 години

Същото това лице с вид на Пандизчия!Искаше Патриарха да се избира от измежду трима предложени ...за Срам и Позор в целият църковен свят!И слава богу, че все още се намират достойни хора и сред останалите клирици..който не угаждат и не се хващат на бесовете на слугинята на Сатаната!Николай партиен секретар ли е .. или божи служител.. Явно Църквата все още е в лапите на румен петковци и герговци...е наслука... ТОЛКОВА ЗА ЦЪРКВАТА!А СЛАВИ ТРИФОНОВ ВЛИЗА ЛИ В КАТЕГОРИЯТА ЧАЛГАДЖИЯ ..

292

селянин

преди 13 години

А бе не бях прочел статията и за това попитах,понеже го знам ,че е милиционер.Трябва да попитам един негов приятел как се казваше и дали са били заедно в милицията с него или в друго районно е работил.

291

анна айшеее

преди 13 години

кой говори на него така е ейй , чалга да чувам само и гейове да виждам !!! ако ней тей кварталния да ми умре :) :) :)

290

хххх

преди 13 години

не го издирват няма кой да го обяви за издирване... те нали дето трябва да го обявят го издигнаха... :) в момента навсякъде на високи постове са бивши милиционери и хора от ДС :)

289

ВЕРНО Е !!!

преди 13 години

я им върнете казармата,стегнете малко дисциплината в училищата и ги карайте всяка неделя сутрин да се разписват че са били на черква :) вечер милиционерите на гойко и цецко да набикалят да ги брибират в 22:00 ако нямат 18 години и ще има ред и дисциплина :) хем няма да се размотават вечер непълнолетни ***,деца с колела разнасящи наркотици и т.н.

288

Калин

преди 13 години

щом приема скъпи возила, съмнителният владика .. специализирал в москва би следвало да се покае за това човекомразие .. а ко разбира се е достатъчно суетен:)по му отива мъжка секретарка на Г.Гергов ..от колкото владика .. дефакто е!Впрочем подобен човек .. може ли да се води църковен водач?да ли ще му поживее както повелява Канона на Църквата.. в смирение и отрицание на материалното и лукса!Мен ме съмнява!

287

хммм

преди 13 години

кога дедо Кольо ще каже че дон цеци и дон боко вредят :) не казва дятката... нали от една партия са...пак и то милиционерите захождат по чалга певиците май... как да се оправи държата ...

286

ябаааа

преди 13 години

милисионер-владика защото милисионер си ибрахте да ви управлява... и милисионерска ще ни е държавата ако не помислите малко на следващите избори :) макар че то вече е късно те тия властта без бой няма да я дадат...и милисионери по сички телевизии PR им правят...

285

селянин

преди 13 години

Какъв дядо е този бе този е роден 1969г. и е работил в милицията.Вие майтап ли си правите с бабичките и дядовците.

284

хаххаха

преди 13 години

абе яко слушайте чалга, правете се на мутри от 16-17 годишни,тъпчете се с хапчета и наркотици и се мислете за безсмъртни :) я че ви гледаме сеира по селските кръчми и че ви питаме като станете на по 25-30 ко прайме? :) в затвора ли лежим или чекаме летото чужденците,че жените ви малко да заработят от там да не умрете от глад :) :) :) даже и на училище не ходете няма смисал след като некой че ви грамне скоро дето мутреете хихи

283

селянин

преди 13 години

Леле той този не бил поп , ами владиката.Тези в синода проучване не правят ли като ги назначават такива като този за владици?Малиии ако знаят какъв владика си имат жална им майка.Милиционер владика.

282

Спонги

преди 13 години

287, стествено, че духовността е всеобхватна и често религиите със своите догми спират прогреса. Тук иде реч за една друга духовност и когато свещенник с такъв Сан се произнася той деликатно критикува на днешния ден сегашни и предишни управници. Не искам да споря за приноса на различните . Убеден съм, че има умни и интелигентни между тях, но също така съм убеден, че те не парадират с различността си. А за чалгата съм категоричен. Пошла музика изпълнявана от скъпи *** предимно.

281

до 288

преди 13 години

колега да му мислят всичкото мутра и поп-фол певиците... грамотните ще ни е лесно, и работа ще си намираме по-лесно...ама тия изпростелите хапчета и придружаващите ги "прицеси" какво ще правят след като ние грамотните не плащаме за секс и не употребяваме наркотици... така ще си ходят с по 2 лв. в джоба и ще ни се молят за работа след няколко години...или ще лежат по затворите...

280

селянин

преди 13 години

Този милиционер от снимката го познавам.Малии поп станал.Тежко им и горко на миряните.Да не би да го издирват?

279

Хммм

преди 13 години

Абе тоя папаз ,дето се е накичил като г....,какво образование има та се изказва в една светска и демократична държава като последна инстанция.Те сега не ходят с магарета ,ами с Q 5.Q 7.5-ци,7 -ци.Егати изповедалните старци.Този ....

278

Анонимен

преди 13 години

ашкулсум ва някой да прозрей нещо си, ами то закъсня тия ми ти работи вече закъсняха, вече ще берем уружая, демек простотията от мавъра , тоест гаргаМЕЛА НАСАМ. и резултатите ще са плачевни тоест за тия дет останаха грамотни а за другите рай кеф всичко е мутра и чалга

277

Спонги

преди 13 години

С риск да ме баннат, ще кажа, че дядо Николай е прав -загива духовното в хората. Чалгата е примитивизъм. За гейовете нито една духовна общност не се е изказвала ласкаво, така, че "момчета" и "момичета" не рипайте толкова. В бедна страна като нашата демонстрациите ви винаги ще бъдат отритнати от обществото.Служебното облекло на Негово Преосвещенство е доста скромно за Сана му в Пресветата Православна Българска Църква.