63

ввв

преди 13 години

влез в сайта на РЗС - там можеш да намериш много материали

62

кочо

преди 13 години

уж щеше да се жениш,ти пак с глупости почна да се занимаваш

61

norm

преди 13 години

Я кажи къде прочете новата проектоконституция на Яне,че нещо съм я пропуснал.И въобще,някой чел ли е каква ще бъде яневата конституция,която трябва да се приеме без Яне,защото той ще си прави цирковете извън ВНС.Яне не иска нова конституция,Яне иска назначено от Гоце служебно правителство,с което да изпълни заръката на кукловодите.

60

Анонимен

преди 13 години

ВЕДНАГА ДАВАМ ПОДПИС

59

анонимен

преди 13 години

щом е за намаляване на хрантутниците в парламента ще се разпиша,няма полза от тях,ама за конституция виж това е по сложно,трябва парламента да се разпусне и народа да си избере хора които да го представляват и те трябва да са чисти и да нямат връзка със сегашните депутати ,което ме съмняма да стане,и да не са корумпирани,дали пък има изобщо такива хора та тогава да се коват новите закони.ама за това трябва да имаме граждански общества по квартали по градове и села,и да си изберем наш кандидат

58

хю

преди 13 години

До ВВВ Един депутат влезели в парламента неможеш да го мръднеш с топ,освен ако не бъде съден...няма такава процедура отзоваване...напуска групата си и става независим това е.

57

Борко

преди 13 години

И ловец съм и рибар,На балъци Господар

56

Анонимен

преди 13 години

Ще влезе следващия по вот казваш, че той нали ще е от същата партийна листа, просто следващия боклукто и сега е така, какво ще му е новото

55

Анонимен

преди 13 години

42Комунистите НЕ СА НА ВЛАСТ в момента моето момче!!Извади си главата от *** и се огледай!

54

До 52

преди 13 години

До 52За да се намали броя на депутатите, не е необходима нова Конституциядостатъчна е поправка в сегашнатано не смятам, че това би променило нещо съществено.

53

ввв

преди 13 години

до ПеткоЧЕТИ !!!! И сега има правила за това,как да се отзовават депутати,не се провеждат нови избори,а се замества от следващия по вот.Докато СМЕ КЪСОПАМЕТНИ ще ни управляват все такива....поинтересувай се - за министър Найденов,министър Тотю/да не казвам друго/,министърЦветанов,министърДянков... ВСИЧКИ ТЯХ ТРЯБВА ДА ГИ Е СРАМ ДА НИ ГЛЕДАТ В ОЧИТЕ!!!А,нещо интересно - улицата в Банкя,на която е къщата на премиера,се е казвала "Свлачище",сега е преименувана,НО ВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА НИ СЕ КАЗВА ТАКА

52

анонимен

преди 13 години

Не харесвам Яне , но предложенията му ми харесват напр. 100 депутати е супер .За какво са ни 240 като не вършат нищо- по-малко командировачни, служебни коли, секретарки, ядене- пиене и т.н. До 46 Защо да ни се смее света. Мисля, че българите решават бъдещето си , а не света и е време да променим нещата ама не като започнем от народа , а от депутатите- търтеи.

51

Анонимен

преди 13 години

ПИСКЛИВИТЕ ХАМСТЕРИ ПРОБУТВАТ СЦЕНАРИЯ НА ГАМИЗОВ. НО ГАМИЗОВ Е ПРОПУСНАЛ, ЧЕ САМО *** СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ СЕ МОТАТ ОКОЛО ТЯХ.

50

Къде е

преди 13 години

До: АсенСъгласен съм с теб за конституцията...Смятам , че ПОЛИТИЦИТЕ не са БЪЛГАРИ а хора които работят срещу БЪЛГАРИТЕ и само за себе си и кръговете които стоят зад тях. Обидно ми е да ги наричаме БЪЛГАРИ , не са такива. БЪЛГАРИ може да кажем , че сме имали в историята на България.

49

Петко китариста

преди 13 години

Говориш същите глупости като Яне.Как на практика ще стане това "отзоваване на народни представители" ? къде го има това по света - никъде.как ще стане? обясни миЩе има отзоваващи избори ли ? и после какво, ще изберем друг на мястото на отзования и след 2 седмици и той няма да ни хареса - и него ще отзовем...и така ще си избираме и отзоваваме всеки месец - голямо шоу ще бъде, държавата ще плаща непрекъснато за организиране на отзовавания и нов избор.това само болен Янев мозък може да го роди.

48

Спонги

преди 13 години

Може и да е прав, но 4 години писне на нова Конституция и забавяне на синхронизацията на нашите закони с ЕС ще ни прати не на дъното, а на 100 метра по-надолу. Приказките, че ще се саморазпусне веднага след като вземе решение, т.е. 2-3 месеца са несериозни. жална ни майка, ако пък решат да е президентска република. Както се появяват разни комплексари самовлюбени в себе си, няма да е на добре.

47

Анонимен

преди 13 години

Ами много ясно че е такъв --- та тя БСП беше огромна партия ,къде изведнъж им изчезна електората изведнъж всички станаха от ГЕРБ ,та няма да станат от СДС или от ДСБ те веднага разпознаха в милиционерите техните хора пиша не за да ги обидя ами защото преди 89 г на полицията се казваше милиция да не съм го измислил аз ,то един път са били горди да са милиционери един път полицаи не може да се разбере истината та и тея един път червени един път от ГЕРБ каквот му дойде ---па и се били осъзнали хи х

46

Асен

преди 13 години

Ами те българските управници откъде идват, нали пак са българи.и като направим нова конституция какво - няма ли да са българи?какво ще се промени? нали имаше Велико народно събрание преди 20 години, което прие нова Конституция, и какво ? ще си играем на Конституции, да ни се смее света, ще се разправяме до безкрай....това са пълни глупости Яневи , трябва да се работи, да се инвестира, да се произвежда...то ако ставаше тъй лесно с Конституции, всички щяха да си ги сменят и да цъфнат.

45

Агата

преди 13 години

Тия всичките си правят сметките без кръчмар, без да питат какво ще каже Доган-смешници

44

ввв

преди 13 години

запознайте се с действащата сега конституция,и тогава коментирайте - сегашното правителство нарушава НАШИ ОСНОВНИ ПРАВА!!! А Яне има добри предложения,прочетете и тях и помислете...не само да има 100 депутата,а и по-големи права за малките общини и кметства,възможност да бъдат отзовавани избрани депутати,съветници,кметове,премахване на депутатския имунитет - това са част от прадложенията на Яне