82

това вече е наглост

преди 13 години

Този в ляво е клошар и съм го виждал пред халите да проси,а другия е джебчия!Ако тези примитивни *** пак успеят да ограбят някой наивник сами си отговорете *** народ ли сме?Както каза Божидар Димитров.

81

Анонимен

преди 13 години

На снимката вляво - хванах шаран с ееееййй толкова голямо око :))))

80

Анонимен

преди 13 години

Откриват един обект за 2 милиона лева че половината правителство там подредено за снимки. Започват стоителство на лот от магистрала за 80 милиона лева че всички пак там, а тук ще правим обект за над 300 милиона лева и ще оставим баиното с якенцето да бъде сниман. Я сига с тоя смех

79

Анонимен

преди 13 години

Те тия араби така си решили тази писта да я построят тук а не там при тях, ей така да ни помотнат от доброта

78

Анонимен

преди 13 години

Мислите ли че ако това беше истински инвеститор готов да влага 200 милиона долара нямаше да го посрещат хора от правителството и щяха да го оставят да дава пресконференция на това диванче и в компанията на лица със шушлякови якенца и найлонови торбички.

77

anonimen

преди 13 години

Тази противна мутра дето седи до арабелката,защо все още му се позволява да е на чело на важни мероприятия и какво общо има той с мото спортовете а бе тези гадове все си намират някое поприще където да е властоимащ и все да е на ръководна позиция този трябваше отдавна да е в затвора а сега вероятно ще лапне голям пай разбирасе не сам

76

Анонимен

преди 13 години

Целия евтин цирк е за раздвижване пазара на имоти около "пистата" Писта няма да има. Ако имаше и малък шанс за това пиарите на правителството щяха да яхнат тази сделка и да трупат червени точки от това. Те мълчат и то има защо, просто това е смешно несериозно мероприятие.

75

Анонимен

преди 13 години

Ей, край нямат простотията българска и двойният аршин.Значи какво излиза - Бойко Борисов и Румен Петков решават да строят писта за Ф-1 край Доброславци при следните условия.1.Ако пистата се построи основна заслуга за това ще има вездесъщият слязъл през 2009 г от Космоса Бойко Борисов.2.Ако пистата не се построи виновен затова ще е естесвено представителят на БСП Румен Петков.А бе ***, а на никой от вас ли не му прави впечатление че ББ и РП са съдружници, а уж са политически врагове ?

74

Анонимен

преди 13 години

Тия са големи скръдзи, да бяха вложили малко пари преди да изиграят този спектакъл, те ни взеха съвсем за ***. То иза мошенничеството трябва малко вложение да направиш. Жалко че може да изгорят няколко найвни балъка да закупят чукари за по 300-400 лева декара и после да си го блъскат на глава. То всъщност това е и целта.

73

Анонимен

преди 13 години

Ами именно мутрите на Бойко изкпиха земите около Доброславци, при това още докато беше кмет и почти на безценица. Също както направиха преди 5 години преди да започне разширението на Южната дъга на Околовръстното. Сега по същия начин чакат да напълнят гушки от напомпването на цената на земята около Доброславци. Ама като гледам май тоя път ще го издух*т.

72

Анонимен

преди 13 години

Към всички гербери в форума,-ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИЙ. Вие като искахте Бойко да ви управлява,за вас той министър председател лие или умнитутка от околовръстното,която всеки тираджия може да испарзаля. Докога на гербаджийте все някой ще им пречи,до сега не сте обвинили само Бен Ладен,и много ви моля не правете тази грешка никога. Че вашият Борисов като е такъв ***,утре ще му заведе някой шеф на терористите и този ще ни шътне за някой и друг милион. Айде стига толкова с майтапите. Как си представяте уважаеми форумци,смъртния враг на Боко ,му води непознати бизнесмени,и той ги среща с хляб и сол,без да ги разучи,,аааааре бе,сефте в Москва''. Всичко е наред,и арабите,и посредниците,всичко сие на тамън,само че Боко е лаком и не ще да дели с никой,за тва се е опитал извън оговорките,да пребара каймака,-ама и другите акули си знаят човека,и ядец заковаха го като деветосептемврийски плакат.

71

Lehr

преди 13 години

Такава сбирщина от улави ни управлява, начело с Тикван Кратунов, че няма накъде.Ще цитирам един задграничен българин:"Ех, Българийо, защо толкова те обичам... Ех, български политици, защо толкова ви мразя..."

70

Анонимен

преди 13 години

недей забравя че Бойко Борисов и Румен Петков все пак са съпартийци и съвипускници от Развъдника за милицонери в Симеоново. Те са стари приятели. Познавам ги и двамата още от 1983 година.

69

Анонимен

преди 13 години

54"Също като онзи ЧЕРЕН КЛИП на Азер... за Борисов и Костов...."Този клип се оказа толкова уместен и верен че този който го е измислил трябва да му дадат "пулицър".Но от вдървен *** като теб това няма да как да бъде видяно!

68

Анонимен

преди 13 години

Те и на мен ми предлагаха 400 хиляди евро за 1 декар поляна, но отказах, оти няма да има къде да си паса козичката

67

до 68

преди 13 години

68 не дигай цената, аз току що пазарих предпоследните 10 декара по за 490 хиляди евро декара

66

до 66

преди 13 години

Тръгвам да го копу3вам не го давай на друг ще ти дам 10 лева отгоре. След час съм при теб. Виж там ако има още свободни декари искам да закупя 500-600 декара по полин милион евро декара, дано не свършат докато доида

65

Sava

преди 13 години

Има да вземаш никога пред прехода не сме достигали златните години на соца.

64

Анонимен

преди 13 години

Продавам парцел 6 декара който влиза в терена на пистата, цена 6000 лева бързайте балами, само след месец цената ще е 6 000 000 лева но на мен сега ми трябват парите и затова бързам

63

Анонимен

преди 13 години

Чудя се как това стана новина.1.Облеклото на бизнесмена въобще не съответства на парите които твърди ,че ще инвестира.2.Човек решил да инвестира над 200 милиона долара ще си плати и даде пресконференция от престижен хотел.3.По телевизиите показаха как един човечец в шушляково яке вади от наилонова торбичка подредени в найлонова папчица проектодовори за провеждане на формула 1 в България през 2012 г. /няма как да се предложи договор за ползване на нещо което въобще не е построено, и то в кичозна наилонова папчица от 11 стотинки.4.Кой иска подкуп от толкова точна сума по такъв баламски начин.5.Кой балама бизнесмен ще развява това съобщение за подкуп пред журналистите.