443

бойковист и в кръвта

преди 13 години

Ще дойде ден когато името Бойко Борисов ще бъде синоним на мъжественост,сила,воля за решаване на проблемите на цял един народ.Ще бъде изучаван в училище и чак тогава тези които го оплюват днес ще осъзнаят своята вина и ще се срамуват пред обществото.

442

Българин

преди 13 години

Даже не съм ви идвал в града, камо ли да познавам страстите ви. Обикновенно термина данакоплатец се използва от държавен служител:)) Таааааа идва реч за административният капацитет на прокурорската рамка. Той е никакъв , тоест кръгла нула. Тази система е излязала от граждански контрол и е под контрола на мафията... Просто е като боб. Ако не можеш да докажеш нещо ( а това са хиляди дела в които не доказват нищо ,а ги ползват за рекет ) просто съставяш служебен документ с невярно съдържба. :)

441

Анонимен

преди 13 години

И мач ще играе, и на тенис за малко да победи Бекер... абе, Супермен отвсякъде. Направо кърти мивки! Щеше да е смешно, ако не беше тъжно....

440

до Батман

преди 13 години

Батман с Цецул и компания сте вече едни ''оакъни интересчии''!

439

СЛИВНАЛИЯ

преди 13 години

НЕ СЪМ ПРОКУРОР, НО СЪМ ГРАЖДАНИН И ДАНЪКОПЛАТЕЦ, ИМАМ УШИ И ОЧИ, ТА ЧЕТА И СЛУШАМ И ОТ ТАМ СЪМ ИНФОРМИРАН. А ТИ ДРАГИ ОТ КОИ БЪЛГАРИ СИ?

438

българин

преди 13 години

Оффффффффф ..егати болярите! В коя Магнаурска школа си учил ,...ако разбира се знаеш.. какво това ? ;)

437

Българин

преди 13 години

Ти да не си прокурора ,който все не сколасва да внесе обвинение.:)) И когато не стане нищо ,кой ще е подсъдим ??

436

Анонимен

преди 13 години

какво нещо е човек да е гледал тарикатски филми все ще има някой лаф под ръка кат шварценеегер дет викаше ша са върна еии матрял

435

симеон

преди 13 години

тоя се мисли за батман ,смешкоооооооооооооооооооооооо

434

СЛИВНАЛИЯ

преди 13 години

И В НАЙ-ЛОШИТЕ СИ СЪНИЩА НЕ СЪМ МИСЛИЛ, ЧЕ ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИГРАЕ МАЧ НА 09,09,2010 ГОДИНА В КОМПАНИЯТА НА ЕДИН ПОДСЪДИМ, КАКЪВТО Е КМЕТА НА СЛИВЕН ЙОРДАН ЛЕЧКОВ. КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА ПИШЕТЕ РЕДНО ЛИ Е ТОВА?

433

MM

преди 13 години

7 магистрали ??????????????????????????

432

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Борисов: И в най- лошите си сънища не сте мислили, че ще дойда аз.........................................................................................................А ти и в най добрите си сънища не забравяй,че след всеки изминал ден,наближава момента в който както си дошъл,така и ще трябва да си ходиш!!!

431

Анонимен

преди 13 години

Вместо от ден на ден тази тиква да поумнява и да узрява,тя става все по-зелена и по-глупава.

430

Спонги

преди 13 години

Защо не използваш буквите "щ" и "ч". Това е забележката. ББ прилича досущ на Тошо, но не наричай моля ти се простия народ "прос".По същество. Не мисля. че премиерът е този който трябва да упражнява инвеститорски контрол на който и да е строеж. Премиерът трябва да управлява МС. ББ не знае как.

429

Анонимен

преди 13 години

ние нямаме свестни пътища никъде , та седем магистрали......

428

анонимен

преди 13 години

Много платени драскачи има днес тук,айде чао.Не сте вече интересни.

427

kk

преди 13 години

А и гледам,че днес като е петък/последен работен ден на устроените Гербери/,пишат ли шишат минуси,че събота и неделя не могат да се ползват от Интернет!Нещастници!"Видяла кравата,че подковават..."

426

боляр4е

преди 13 години

Бате Боико много прили4а на кумонистите по време на Баи Тошовото управление.Вярно успешно залъга наивния Български народ, 4е много е заргижен за него.Абе хора не усъзнавате ли какво прави този паля4о.Тои си направи собствена държава,задържат всеки които не иска да ба4ка за него или да му плашта. Хварля прах в о4ите на хората и се паун4и пред камерите.Господи , нямали да помогнеш на този прос и истрадал народ

425

Maraba

преди 13 години

Я!Къде ги тези 7 магистрали!Нещо Крали Марко май е сношен!

424

kk

преди 13 години

Наистина и в най-лошите си сънища не бях и сънувал,че може и отявлен мафиот,комунистически проект да управлява България!Все си сънувах,че и в България може да дойде ДЕМОКРАЦИЯТА!Но не ни било писано!Какъвто "мат,риялът",такива му и управниците!