94

do Maroder

преди 13 години

Aider Maroder4o aide. Nema veke mesto za tebe vo bolgarija. Ima nekoj francuz na koj sto ne mu e cist kenefot. Za polna plata od 500 evra mesecno, ke te zeme sigurno. Vaka, kako sto si "pismen", na drugo mesto sigurno nema da te zemat.

93

Мародер

преди 13 години

маке- *** и се изкъпи и после застани пред огледалото-ще се изненадаш от това което ще видиш - един чист българин

92

do Аз съм българче

преди 13 години

A sega site zaedno, da ne ostane nitu eden bolgar vo bolgaristan. Site na rabota vo ES da cistat kenefi. Samo bolgarija bez bolgari moze da bide ubava zemja.

91

Az :)

преди 13 години

Това е обида към нашият народ... Поредната, но все пак живеем в България там, където турските интереси са над българските.

90

Мародер

преди 13 години

тоя Тито наистина добре си е свършил работата- така ви е промил мозъците че чак са заприличали на шлифовани диаманти

89

как се казваше твоят

преди 13 години

Абре Гоце, не се сещам за името на твойта държава?? Ако можеш да ме подсетиш! Скоро се бях сетил ама пак я забравих. Нещо и Гърците ви натискат за некакво друго име. Па брато я кажи на всички от къде изпълзя:)

88

perdahko

преди 13 години

Да беше Гоце жив-сам би ти одрал кожата!Не се кичи с името му, че се върти в гроба лека му пръст!

87

perdahko

преди 13 години

Не пиши на езика ни влечуго,кой те закърми с него недоносен ?Като нямаш друг форум/липса на талант /лаеш тука.Не сме цвете, но ти само доказваш че не сме най-зле!

86

Темидчо мамин

преди 13 години

Охаааааа ще има юзеирови парици за 13-та и 14-та заплата на съда!!!! Йессссс

85

Аз съм българче

преди 13 години

Аз се казвам Асан. Викат ми на галено Асанчо, защото още съм малък. Асан е хубаво име. Чисто българско. Кръстен съм на дядо ми Симеон. Аз съм българче и живея в България. Догодина, моя дядо още ще ме води в Тунис, да ми прави сунет. Ние, българите сме мечкари. Дядо в къщи има мечка. Рунтава. От гората. Дядо казва ,че мечката ни е Карпатска. Ние, българите мечкари, от всичко, най много обичаме да се шетаме с мечките, по улиците на градовете, и селата на България. Всяко лято ходиме с мечките на Черно море. На морето дядо праве шатра от черги. На плажа има много чужди туристи. Туристите много обичат да се снимат с мечката. Дядо свири на гъдулка, мечката играе кючек със сестра ми, а аз, събирам стотинки от туристите, в една стара, сламена шапка. Вечер ,със събраните стотинки, дядо си купува едно шише с ракия .Дядо много обича да пие ракия. Като се напие с ракия, дядо, вечер, не си ляга да спи при баба, а си ляга при мечката. Аз понякога се чудя, дали моят татко го е родила баба, или го е... родила мечката. Аз имам и сестра. По голяма от мен. Ние със сестра ми не ходиме на училище, защото мечката ни изеде Букваро. Сестра ми иска да стане бизнесменка. Иска да е продавачка. Но според мен, сестра ми не може да стане добра бизнесменка. Сестра ми работи само вечер. На магистралата. Където минават големите камиони. Там, на магистралата, сестра ми вечер продава на шофьорите презервативи. Сестра ми вечер излиза с една чанта, пълна с презервативи, но сутрин се връща и казва, че било криза .Продала на шофьорите само 10 -12 презерватива. Сестра ми е много хубава. Българка. Яка българка. Сестра ми е 150 килограма. И мечката е 150 килограма. Сестра ми е рунтава ,има и мустаци. И мечката е рунтава, ама мустаците и са по малки от тези на сестра ми. Сестра ми има големи, криви, и жълти зъби. И мечката има големи ,криви ,и жълти зъби. Сестра ми не обича да се къпе и мирише лошо. И мечката не обича да се къпе ,но мирише по хубаво от сестра ми. Сестра ми пие много ракия и вино. По една котелка. И мечката пие ракия, ама по малко от сестра ми. Като се напие с ракия, сестра ми псува като мъж. И мечката пие ракия ,ама не може да псува. Преди време, дядо казва ,че ние българите мечкари сме били по добре от сега, но е дошъл някакъв ЕС в България. Дядо казва, че този ЕС ,иска да ни вземе мечката, и да я затвори в Белица .Сигурно този ЕС е много лош .Аз не искам този лош ЕС да идва в България и да ни вземе мечката. Аз не обичам ЕС. Аз мразя ЕС .Аз си обичам мечката.

84

БГ

преди 13 години

Недей мърся името на човеека като се пишаш за него. Ти си си неореантиран македонски ***. Вие чакате за БГ гражданство не ние за Македонско. Скоро няма да ти я има долната страница така че млъквай и почваи да правиш вувузели на албаниците :)))))

83

Емо

преди 13 години

Абе макенцетататата като не сте българи чии го дървите в БГ сайт бе ???? я марш в македонските сайтовее............... е верно ми те са всичко на всичко 3 ....... то като въздушните ви сили ....... и те беха 3 преди шиптарите да свалят 2

82

БГ

преди 13 години

Хахахаха скоро ще запеят друга песен. Ще се молят за помощ и на нас и на Сърбите хахахахаха.

81

Гоце Делчев

преди 13 години

Абре еj, Ганчовци ТатароМонголски, во цела Западна Македониjа низ сите селски кафани по Тетовските села е поплавено со ваши жени, сестри и маjки, доjдени таму на гурбет, за корка леб, зошто вие сте во ЕС, и сте многу богати во КЕНЕФОТ. И добро дека е така, инаку шиптарите таму и до ден денес немаше да го направат сефтето. Аjде аирлиjа Ганчовци, вашите мajки са веке трудни од таму, и ке ви донесат во Софиjа армаган, по едно ново братче со бело кече на главата.

80

Емо

преди 13 години

абе аз ги каня да пишуват коментари е на те тая статия:Школóто е "Никола Вапцаров", езикът е албански, а градът Скопие ама некят

79

Lambomir

преди 13 години

А бе, Маке, оди си тогава в Македония щом си маке...при албанците. Кво дириш в Петрич, в българско ?! Пед.... !!!

78

perdahko

преди 13 години

Лекооо оповръща се , сетра избършете невменяемото Маке!ААААА неее не му позволявайте пак да яде изпражненията си...Е хайде щом му е сладко горкото...да не забравите лекарствата, че може да се самозяде в шизофреничен пристъп...Не бой се линейката идва!

77

Емо

преди 13 години

де бре земя македонска па ли ке те делиме ?? ама тоя пат со албания ке ви делиме!!!

76

БГ

преди 13 години

Не влизаите в спор с Македонците оставете ги да си лаят. Скоро ще им видят сметката :) Тия дето си знаят произхода си вземат БГ паспорти :) Другите са неореантирани и скоро ще бъдат премазани от албанците. :)))) 10-н1 години и са леш. Тогава ще имсе припомни на малкото останали срещу кои са лаяли :)

75

Емо

преди 13 години

абе а защо Вапцаров пише на български бе ????