117

срам

преди 14 години

Народните звезди са Батето,Азис,Слави и разни неразличими една от друга(един екип хирурзи ги моделира)силиконки-те това е Бъпгария...This is Sparta.Щом и Ванга стана светица....абе млади хора-бягайте .

116

????

преди 14 години

И в Германия няма такива убити германци.....Иван Славков - Батето

115

Анонимен

преди 14 години

Срам - жените ни станаха фльорци, алкохолът ни ***, а и напълниха децата ни с дрога. Благодарим за светлото бъдеще!

114

nikola

преди 14 години

И кои са тихите и незастроени места по черноморието? май не останаха... а леките момичета+алкохол+дрога правят всяко място парти дестинация.

113

БГ турист

преди 14 години

Абсолютно точно. Нямам ама никакво намерение да се блъскам с *** събрани от цяла Европа, да се къпя във фекалий и да ме рекетират местните мутри на всеки ъгъл.....Незнам защо си мислят че за 3 месеца трябва да направят милиони и че хората отишли да почиват са някакви *** които ей така искат да им дадат парите си без да получат нищо на среща..

112

Ханът

преди 14 години

Въпреки кризата България за пореден път доказа,че знае как се прави бизнес по черноморието.Тия платени немски статии са ми много смешни.Слънчев бряг е точно такъв тип курорт-купонджийски.Защо не напишат за по-тихите места по черноморието?Който иска спокойствие ходи там,на който му се купонясва се видя къде.Да не би по света да не е така?Навсякъде има такива места,но сега проблема е,че ние сме отмъкнали туристите им.Ако не беше хубаво нямаше да е пълно,поне така мисля.

111

Анонимен

преди 14 години

Е сега нашите мутро-хотелиери сигурно са доволни! Утрепките от цяла Европа дойдоха да почиват тук! Екстра! Изпотрошиха всичко, освениха всичко втрешиха персонала с пиянските си изцепки и сега могат да се приберат по домовете си, да се държат прилично, да спазват правилата и да разправят "колко як са си изкарали". И догодина пак! Поздравления! Превърнахте България в долнопробен бар! Свестните хора от цяла Европа ще ходят да почиват другаде, а тук е раят на пияните и дрогираните тийнове! Супер!

110

Анонимен

преди 14 години

Те затова такива като теб са го проумяли и са си вдигнали краката високо!

109

Анонимен

преди 14 години

Попаднал си на туроператор, който е искал да ти продаде по-скъпа дестинация. Почивахме на нашето черноморие тази година в хотел пълен с чужденци и за мог не съм видяла да се давапредимстево на някой. Целият персонал беше прелюбезен към нас. Въпрос на класа на хотела и обучение на персонала! Не смятам ,че преразказите по картинка са по-достоверни от личните впечатления

108

НЛО

преди 14 години

и аз получих такъв отговор миналата година ,а тази обиколих доста морета и мисля повече да не съм патриот,няма да стъпя на нашето черномоприе!!!Ти пари има даваш те ти се карат защо си дошъл.

107

Анонимен

преди 14 години

Евтина и неверна нация, какво да ви кажа, думи нямам...

106

БГ турист

преди 14 години

Ами като цяло нещата са сбъркани. Тази година исках да почивам в БГ ей така от патриотизъм. Мога да кажа, че съм от хубавите туристи- тия дето за две седмици оставят 3-4 хиляди лева там където ходят. От туристичекста агнация обаче ми казаха- "ами г-не в БГ хотелите винаги дават предимство на чужденците и поради това е трудно да ви намерим хубаво място за почивка...., най-добре идете в Египет, Гърция или Тунис...", т.е не искаме парите на българите, а на чужденците?!!! коментара е излишен

105

Крум

преди 14 години

Ти па точно в слънчев бряг отиде да търсиш нормален живот на тихо и спокойно, евала. МНОГО ДОБЪР ИЗБОР."НОРМАЛНО ПОЧИВАЩИТЕ ТУРИСТИ, КОИТО НАИСТИНА СА ДОШЛИ НА ПОЧИВКА" - те такова у сънито нема. А също така сънито нее и никога няма да бъде единственото място на свето с евтина пиячка и евтини местни к*рвета. Тва, че държава, местни, бизнесА са си избрали този път и тези туристи сие техен избор. ТВОЙ Е ДА НЕ ХОДЕШ ТАМ.

104

Кристиян

преди 14 години

До тоя дето е писал статията...Ми ти кво очакваш - да отидеш на море и да няма, алкохол, жени и наркотици...

103

ЖИВЕЯ В СЛ.БРЯГ

преди 14 години

ЗАЩО САМО ПЕРСОНАЛА СТИСКА ЗЪБИ ЗА ДА ИЗДЪРЖА ПИЯНИТЕ И ДРОГИРАНИ ЛЕТОВНИЦИ??? КАКВО ДА КАЖЕМ НИЕ, КОИТО ЖИВЕЕМ И РАБОТИМ ТАМ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА. КАКВО ДА КАЖАТ НОРМАЛНО ПОЧИВАЩИТЕ ТУРИСТИ, КОИТО НАИСТИНА СА ДОШЛИ НА ПОЧИВКА. КОЙ ДА ТЪРСИ СМЕТКА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ХОТЕЛИ, КОИТО РАЗРЕШАВАТ 24 ЧАСОВАТА УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И Т.Н. НЕ Е ЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ХОТЕЛИТЕ ОТ 22 ДО 6 Ч ДА СЕ СПАЗВА НЯКАКЪВ РЕД И ТИШИНА .........

102

Анонимен

преди 14 години

А, и съвест е дума непозната на повечето хора в БГ. Съвестта, ако не е вродена се възпитава, ако неможеш да я възпиташ се насажда-обикновенно от закони. Та пак опираме до самите нас, създателите и водителите на държава без закони.Изобшо не е нужно всичките да сме супер интелиг. умни и т.н.т, всичкото това без съвест и малко възпитание е безполезно.

101

Анонимен

преди 14 години

Да живее простотията ! Гадния КОМУНИЗЪМ имаше ред

100

Анонимен

преди 14 години

Така е, но за жалост процента интелигентни и образовани хора е нищожен в сравнение с всеобщата простотия, жалко, но факт.

99

Анонимен

преди 14 години

Божидар Димитров направо да си подава оставката! И да не забравя,че е част от "***"-я народ! Не можем да слагаме всички под общ знаменател - това че има жени, които най-често са ниско образовани и чернички и за 5лв ще направят всичко, НЕ означава , че няма интелигентни млади, образовани хора в България, които се опитват да живеят тук въпреки държавата ни и всички онези, които искат да изгонят умните хора от България, защото са им трудни за манипулиране!

98

До анон. №100

преди 14 години

Манталитета това сме си ние, ние избираме политиците (и си ги заслужаваме), а и те са едни от нас.Същите те управляват държавата, от своя страна тя създава условия и регулира бизнеса, бизнеса не създава а отразява соц. криза а бизнесмените са пак едни от нас.Сърдите се като ни наричат "*** народ" но това е самата истина!!!