65

Анонимен

преди 13 години

Къде са парите от здравните вноски , пита народа и чака отговор от Бойко.кажи, Бойче, що мълчиш...КЪДЕ СА...Нека всеки ден , всички медии му задават този въпрос.

64

SP

преди 13 години

Те 20 години все правят проверки, назначават комисии, сезират прокуратури, но винаги парите липсват и виновни няма! Мургина нали беше източила няколко милиона ДДС и какво стана - потъна някъде! Предполагам, че си живее много добре...

63

Анонимен

преди 13 години

Другарю Борисов, пак ти задават неудобни въпроси, а? Ще мълчиш ли пак, кът теле в железница?

62

не са прави

преди 13 години

Това е точно така и няма нужда да се намесва политиката в здравеопазването. Гербаджиите трябва да знаят, че МЗ греши. Макар, че като бивши комунисти се отличават с дисциплина и помнят , че партията е права и когато греши.

61

Туй то...

преди 13 години

В доста избори не съм гласувал за никоя партия,но в следващите на драго сърце ще гласувам за БСП.За сега по професионалисти от тях нема.

60

Анонимен

преди 13 години

Бойко кратуно ***, вън от парламента народен предател и КРАДЕЦ!!!!! Не искаме, една проста градиснка пръскачка, да ни управлява!!!!!

59

своевременност

преди 13 години

Ако е недоволен народът, то не е , че се търси отговорност от хора, които са на върха,а че се търси такава , когато те вече не са актуални, а в същото време, сегашните управници далече не са ангели небесни. Ако бяха санкционирали материално Лъчко ментата или друг от Герб,то да кажеш, че се борят с неправдите. Сега прилича повече на разчистване на лични сметки.

58

Анонимен

преди 13 години

Резерва е отишъл за яхтички и вилички на герберите.

57

капо

преди 13 години

Ако гейберите нямат какво да крият, защо се противят?Май резерва го няма....

56

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ продължава да върши започнатото от..............бсп

55

noname

преди 13 години

Според мен, един от проблемите през последните 21г. "демокрация" е, че опозиция на управлението почти липсва. А в малкото случаи (независимо по какви причини) се потърси отчет от управляващите половината форум пак недоволен (това изглежда е някаква криворабрана "защита" на "наште" симпатизанти).

54

oo

преди 13 години

А ясно ли ти е една болница във Франкфурд колко легла е и с какъв капацитет е или не защото на мен ми е ясно като човек, който работи в Англия и ясно ли ти е ,че има толкова много доктори на глава от населението ,че един лекар не преглежда повече от 5-6 човека два пъти седмично.И ясно ли ти е ,че един болен могат да го транспортират за отрицателно време до голяма болница с организацията ,която е имат и с инфраструктурата а в БГ какво е УМНИКО.

53

b

преди 13 години

много *** тук!явно пак стягат редиците!нямат страх,срам от хората!абе,да вървят на майната си!!!!!1

52

Анонимен

преди 13 години

Като няма пари за болници, защо се строят толкова спортни зали? Хората са гладни, кой ще спортува?

51

Анонимен

преди 13 години

Няма нужда от болници.

50

БЪЛГАРСКИ ГЛУПОСТИ

преди 13 години

ЗДРАВНИЯ РЕЗЕРВ ,Е ВКАРАН ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ОТ БКП/БСП!СЕГА СЕ ПРАВИ ОПИТ ЗА БЛАМИРАНЕ НА ГЕРБ!!!НОМЕРА ,НЯМА ДА МИНЕ!218-БОЛНИЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ СА МНОГО!БЪЛГАРИЯ Е САМО 7-млн.ЖИТЕЛИ!ЕДИН ФРАНКФУРТ Е 12-млн.ЖИТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!ВИЖТЕ КОЛКО БОЛНИЦИ ,ИМА ВЪВ ФРАНКФУРТ!!!!ОПРЕДЕЛЕНО, НЕ СА 100-БР.

49

синджир марка

преди 13 години

На прокуратурата не й пука за здравния резерв. Тя трупа точки пред един човек, но той НЕ е народа. Дали ще видим Дянков на земята,дори да се окаже , че е направил неизгодна сделка,като употребил резерва на НЗОК? Друг път! Въпросът не е политически,а засяга всички здравно осигурени. А ако се окаже, че Борисов му е наредил? И той ли ще ляга на земята? Смешки. Направо в Страсбург.И няма нужда да ляга някой на земята! Направо в пандиза!

48

kocho

преди 13 години

ДО WINI ОСОБЕНО ПЪК В БУРГАСКАТА БОЛНИЦА ,ТАМ ТРЯБВА ДА ПОЧНАТ ОТ ТЕЗИ организатори по мед снабдяване ,там 5000 лв комисионна вече не ги харесва и не дава на други да работят същата работа ,независимо кой е директор ,явно ЯМАТА Е ГОЛЯМА И НЕ ПУСКА КОКАЛА ,ИНТРИГИ,ВЪРТЕЛЕЖКИ ,КАТЕДРА СТОЙКИ И ЧАЛЪМИ ДРУГ ДА НЕ Е ТАМ НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ ,СХВАНА ЛИ СЕГА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС ,ЯКО СМУЧЕ КОМИСИОННИ И НЕ И ДРЕМЕ ЗА БОЛНИЦАТА ,

47

Анонимен

преди 13 години

Отиват в СИ-банк в на Бойко тиквата сметката, това всеки средноинтелигентен българин го знае!!!

46

rave

преди 13 години

abe 4ukunduri, nqma sini ,4erveni ili gerberi tuka..stava vupros za pari,za na6i pari. qsen sum nali