149

Анонимен

преди 14 години

Нали трябва да изградят станции и подходи към тях, бе умен професоре?!? Това къртицата не го прави. Тя изгражда само тунели!

148

Калин

преди 14 години

ало помазаните .. що не си видете кметицата, тя пък каква софиянка е .. местожителството по партийна линия .. столичанин ли те прави или поизмит ***.

147

Profesora

преди 14 години

Abe spomnqm si za edna ma6ina dokaraha kartica vlizala samo ot edno mqsto i izlizala ot drugiq krai na otse4kata demek samo kopane pod zemqta,a to kakvo stana posle razkopaha otsekade ot gore,ot levo,ot desno,ot sekade.I za6to tezi ulici,koito samo sa za remont gi po4vat v kraq na avgust kato se vra6tat vs v Sofiq?Napravo se 4udq naistina li sa maloumni ili celata prostotiq se pravi s nqkakva cel nikomu neizvestna?

146

Вашингтонец от USA

преди 14 години

Най-мразим *** от Ню Йорк и Лос Анджелис. Дручко си е да си гражданче от столицата кат мен, нъл тъй?

145

Анонимен

преди 14 години

Кариерата на слабичката Фидосова не е с нищо по-различна от тази на колежката й Цачева.

144

Анонимен

преди 14 години

Ами то и Фандъкова е същата безгласна буква като Цачева. На Бойко такива хора са удобни, защото самият той е много ***, и обграждайки се с по-прости от него си мисли, че изпъква. Циркът е пълен. Лошото е, че потърпевш отново е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

143

baykоlu

преди 14 години

Цецка Цачева Данговска е родена на 24 май 1958 г. в с. Драгана, община Угърчин, област Ловеч.[1]. Завършва е право в Софийския университет Св. Климент Охридски. От 1992 г. работи като адвокат в плевенската адвокатска колегия.На изборите за местни органи на властта през 2007 г. е кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ, остава трета. Избрана е за общински съветник на партия "ГЕРБ" в Плевен. Същевременно е и общински ръководител на партия ГЕРБ за Плевен. Преди да бъде избрана за общински съветник, е 7 години и половина юрисконсулт на община Плевен на граждански договор, като приключва работата си за общината след шумен конфликт с кмета Найден Зеленогорски.На парламентарните избори през 2009 г. е водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат на ГЕРБ за 15-ти многомандатен избирателен район в Плевен. Печели мажоритарния вот с убедителна преднина пред бившия министър на вътрешните работи и ключова фигура на БСП - Румен Петков.Избрана е за председател на 41-то Народно събрание на Република България на 14 юли 2009 г. с 227 гласа за и трима въздържали се, с което става първата жена председател на Народното събрание в цялата история на България.

142

Анонимен

преди 14 години

Прочети по-долу извадки от мазната угодническа кариера на Цецка Цачева. Всички в ГЕРБ са такива. Включително и най-главният ГЕРБаджия, който разтриваше ушите на Тодор Живков, не искаше да се раздели с Партийнта си книжка от БКП, пък една сутрин се обяви за антикомунист. От такива смешници направо ми се драйфа. Лошото е че има заблудени овце и *** като теб, които са се родили наведени и с тоалетна хартия в ръка.

141

Анонимен

преди 14 години

Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юрист

140

Анонимен

преди 14 години

първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар.

139

tulski

преди 14 години

155 - и " който слага минуси да ми яде лангата " Давай, зарадвай ме !

138

Вашингтонец от USA

преди 14 години

Най-мразим *** от Ню Йорк и Лос Анджелис. Дручко си е да си гражданче от столицата кат мен, нъл тъй?

137

съвет до 156

преди 14 години

Стига с тази изтъркана плоча де. Сменете я най-после. Много елементарно е да обявявате за комунисти ГЕРБ, наслушахме се на тоя рефрен вече. Дайте нещо ново другари, стига се опитвахте да изкарате всички като вас. Ако бяха ГЕРБ като вас, нямаше толкова да ги мразете. Ама е празна копанката май, а?

136

Юберменш

преди 14 години

Само едно "ррр, чш" ти липсва в коментара, ***. С 1 милион на КИЛОМЕТЪР за безсмислена велоалея могат да се пребоядисат поне 5-6 сгради. Две трети от сградите по центъра на София са с олющени мазилки и омазани с драсканици от разни пишлемета, по всяка вероятност такива като теб.

135

Анонимен

преди 14 години

Стига с тази изтъркана плоче де. Сменете я най-после. Много елементарно е да обявявате за комунист, всеки който не харесва милицонерската партия, която между другото е именно комунистическо отроче.

134

Анонимен

преди 14 години

юберменш - прасекиртак, да го духаш, кво против велоалеите и графитите бе, ***. кво общо има тва с пътищата. едното струва 1 млн, другото - почти нищо.

133

съвет

преди 14 години

Значи трябва да гласуваш за БСП. При тях всичко е "светло бъдеще", "вървим напред", "проблеми няма", "отчетохме нови успехи на икономическия фронт" и т.н и т.н. ГЕРБ не са за теб, те са прекалено честни. На теб ти трябва комунистическа лъжа, за да се чувстваш добре.

132

Анонимен

преди 14 години

Кметка - марионетка!

131

Анонимен

преди 14 години

Много ми е противна тая Пъдпъдъкова! Толкова безличен човек не съм виждал. Абсолютна послушница. Според мен не става за Кмет, нито за кметица. Ама какво да се прави - селяните избраха Бойко, той пък я назначи нея. Най-вероятно да скрие злоупотребите по време на собственото си Кметуване.

130

Ай Сиктир!

преди 14 години

Ами то скоро половината мандат изтича... а аз чувам само приказаки от сорта: "затягате коланите" ; "още малко трябва да устискаме", "Чака ни тежка есен", "кризата ще мине скоро, не се шашкайте"... и т.н. е то бива бива ама вече за подигравка взехте народа. Половината манадат изтича скоро, а то само такива приказки... Аз досега нищо хубаво не съм видял от ГЕРБ. Единствено цирковете които ни представят.