101

Анонимен

преди 13 години

Напълно те подкрепям. И аз мисля, че не трябва да има хора които да вярват на подобни предварително подготвени сценарии.

100

Анонимен

преди 13 години

Пак постановки преди да се опитат да прокарат закона за криминализиране на насилието над животни.Съвсем за балъци ни вземат.Браво на "четири лапи" - какво ли няма да направят, за да продължат да лапат! Или мислите, че случаен човек е убил, че и одрал кучето, и то точно преди да бъде осиновено... и то в чужбина?Ако сте толкова ***, вярвайте им! :)

99

Bob

преди 13 години

Убийците ще умрат от същата смърт...Каквото посееш, това ще жънеш...

98

DO 111

преди 13 години

Ти не се хвали, че пак ще кажат кучкарите, че има изверги в Бг.

97

псетата на пастет

преди 13 години

Пред нас има глутница от около 10 ***! КАСТРИРАНИ но лаят коли и хора! Вчера реших да взема нещата в свои ръце и като един истински гражданин отървах квартала от тази глутница. Подмамих ги с малко храна в микробуса ... в храта имаше това онова ... Щом нямаме закони как да се процедира с опасни животни ние като граждани следва да вземем нещата в свои ръце. Сега си купух въздушна пушка ... влбен съм ... чашката минава през псето катопрез масло ...

96

do 1234

преди 13 години

Не си прав, за кучетата са виновни единствено кучкарите /те ги развъждат и пускат по улиците/, за да лапат пари. Защо трябва не кучкарите и нормалните кучкари да страдат от това и да са хапани и облайвани. Да и престанете да говорите колко сме *** и зли и т.н., вярно е имаме си недостатъци но имаме и добри страни. И номер 102 браво, че си отишъл в чужбина щом се оправяш, радвам се за теб. И тази ИСТОРИЯ НЕ Е ИСТИНА.

95

Сашо

преди 13 години

Ей как е възможно да има такива хора даже те не са никакви хора това са по ниши и примитивни създания и от животните те поне убиват за да се нахранят не за удоволствие

94

1234

преди 13 години

Има нещо вярно в това, че не им е там мястото на животните, НО - хората са виновни за това и никой няма ама никакво право по този начин да си избива комплексите върху тях.

93

Анонимен

преди 13 години

za jalost v balgaria se rajdat vse poveche psihichnobolni i shizofrenizi sreshal sam podobni hora takiva trabva da badat unishojavane ili strogo ohranavani v psihiatricni kliniki tova sa opasni i za horata shizofrenizi.

92

Елизабет

преди 13 години

Трябва да се намири начин да се ликвидират уличните кучета!Каква е ползата от тях?Те са ненужни като ***-вървиш си и те нападат,вървиш и изведнъж са зад гърба ти!Едно като залае и се затича,се събират глутница.Защитниците им да им организират гледането им на затворени места,а не по улиците.

91

Анонимен

преди 13 години

да. големи *** има. но омразата се наказва. по-рано или по-късно...

90

nela

преди 13 години

срамота,този който го е извършил ще му се връща, законите на кармата действат,когато му се случи нещо болезнено трябва да се моли за прошка защото на този свят всичко се връща.

89

Kpaxian

преди 13 години

Срам ме беше, като прочетох за този случай вчера. Досрамя ме още повече, като разбрах, че България е едната от трите държави в Европа (другите две са Албания и Босна и Херцеговина), в които убийството и мъчението на животно не се наказват както в белите страни. Сега вече прочетох и коментарите тук, и всичко ми се изясни. България никога няма да се оправи. Аз за себе си съм намерила правилното решение, мислете му вие, които оставате...

88

свидетел

преди 13 години

Тези от 4 лапи го убиха аз съм свидетел

87

Blade

преди 13 години

Робска нация сме, ей! Много комплекси, много нещо! Същото е и с тези *** дето ходят по реките с генератори и трепят рибата с ток, за да я продадат после на ресторантите около реката...няма такива *** като българите...срам ме е, че съм българин като чета такива неща!

86

хайде пак ...

преди 13 години

Тия от фондациите и куче ще одерат, за да могат да крадат - така докато може ! Пълни ненормалници ! Ако се махнат песовете от улиците няма да има никакви проблеми !!!!! Къде спят в момента управниците ?? Докога ще приличаме на Индия със "свещено" животно - кучето ... !! ГЕРБ не искаше ли да станем европейска държава !!?? Не мислят за децата, а за ***. Или по-скоро не мислят или още по-скоро - не могат !!

85

онбашията

преди 13 години

кучефилите толкова ли са *** да не вдяват че те са преки причинители на омразата към кучетата. до 19ти век никой не е мразил ***, вярно не са ги броили за пълноправни хора, но никой не ги е мразил и не ги е убивал само от омраза. после се пръкват аболюционистите, тогавашния еквивалент на четири лапи, *** получават права и веднага възниква ку клукс клан.

84

Анонимен

преди 13 години

БРАВО!!! Един да я свърши както трябва!!!СЕГА ДА МЯТА ГЛУПАЦИТЕ ОТ 4 ЛАПИ!!!А псетата могат да им разкъсат децата!!!

83

ПРАВО

преди 13 години

ТОВА е за смъртна присъда! Не е важно, че е куче, а жестокостта с която е извършено престъплението! Кой би убил тримесечно куче, симпатично и дребно което зло не е направило? Само някой психопат, който утре може да реши, че е време и хора да почне да дере!

82

ВГД

преди 13 години

Интересно как сред тези коментари, единствените грамотни и интелигентни са на хора, които осъзнават, че това е жестоко и подлежи на наказание, че такъв "човек" може да посегне и на дете или на възрастен човек. От друга страна стоят разните му там "Кучемразци", (пледиращи за направа *** от кучета) които, честно казано, се чудя дали са завършили средно и как изобщо имат компютър. Хора, хванати от джунглата, не трябва да имат интернет, честно. Направо ми е обидно да споря с вас.