25

Мъдовски

преди 13 години

Тогава какво правиш в Интернет? Вероятно от любопитство! Или? За мен това пространство е нещо като необятна библиотека.

24

Спасете дърво

преди 13 години

Да направят световен ден "Без Интернет"

23

velinov

преди 13 години

напълно е истина че интернета пречи на мисленето.

22

Анонимен

преди 13 години

KOLEGI-BARZO PI6ETE 4E 6E ZABRAVITE

21

ert

преди 13 години

Работа в България

20

MURDOC

преди 13 години

Е тази статия не е нещо сензационно като например откритие за лечение на рак или някоя друга неизличима смъртоносна болест . Това да се пише че нещо е лошо постфактум си е традиция при човека .

19

Мъдовски

преди 13 години

Това важи за англосаксонците! При добро владеене на материята, ти винаги си правиш "котвички" и "мостчета", които ти помагат да не си губиш времето.

18

Пълни глупости

преди 13 години

Прави са хората като са природно изостанали, и не могат нищо да научат от интернет, освен facebook, вярно, че така ще си мислят, че google име и виновен, как може да има такива ***, или са много ***, щом нищо не схващат от нета. Нямам думи, все пак google e виновен, за всичко, че някой учат, други не. ахахахах

17

Lehr

преди 13 години

Интернет е свобода на информацията - защото се оказа трудно да бъде контролиран от тези, които контролират пресата, радиото, телевизията. Е, и там се тиражират лъжи, но поне имаш шанс да научиш истината. А някои направо ги е яд, че изтърваха контрола - докато държаха конвенционалните медии, нета се разрастна неимоверно.

16

Пълни глупости

преди 13 години

Това въобще не е вярно.То психолозите са си напълно луди,ако го нямаше интернет от къде щеше да се черпи толкова информация освен от книгите,да ходиш да ги търсиш по улиците белкем човек научи нещо.Не знам,аз съм я научил цялата интернет мрежа от интернет и от регистрации в доста интерестни сайтове,и мисля че не съм развил "частта,която отговаря за краткосрочната памет и центърът за приемането на бързи решения".То има и още какво да науча,ама не вярвам след 2-3 дена да го забравя.Пълни ***

15

Оле

преди 13 години

Или авторът много е сърфирал из нета и дългосрочната му памет е закърняла или са премахнали правилото за тире при сравнителната степен. Имам предвид израза: "стават по импулсивни". Импулсивен, по импулсивен, най импулсивен, така ли ги пишете вече, авторе? Някой май си пада по импулсивни типове, а ;)

14

georgi

преди 13 години

Много съм склонен да повярвам на това нещо..

13

lived

преди 13 години

Поне в мрежата всеки сам може да избере и да прецени кое е истина и кое не , докато телевизията ти пробутва нейната истината без да имаш избор в какво да вярваш.

12

Анонимен

преди 13 години

Точно медийте в БГ пречат на свободното мислене защото показват и казват това което искат да си мислим ние хората управляващите. В БГ нямат свобода медийте защото всички са зависими от депутатите, ако не изпълняват заръките им ще им се случи случка за опресняване на памета за кой работят.

11

Анонимен

преди 13 години

Интернет пречи на мисленето 100 % СЪГЛАСНА , а телевизаята 2 пъти повече пречи, развива "ленивост" аз му казвам Божие наказание- щсвен някое научно предаване и хубав филм останалото е изгубено време.

10

Анонимен

преди 13 години

pak izkaraha pari s zakliu4enia tia psiholozi, a te ot kakvo se polzvat - knigi li 4etat ili nabarzo vlizat v internet da proveriat tova i onva, a na pi6e6ta ma6ina li pi6at prou4vaniata si? omrazna mi ot takiva "u4eni"

9

бай Петко

преди 13 години

Браво на тях ! - Най лесно се управляват хора без достъп на информация и без комуникация

8

Nobody

преди 13 години

Щях да коментирам, ама забравих какво искам да кажа...

7

мдааа

преди 13 години

Пречи, ама пък като станеш от компа, глей какво става!Не винаги теорията се припокрива с практиката.

6

сърфиращ ...със сърф

преди 13 години

"В крайна сметка, сърфиращите в интернет стават по импулсивни и губят способността за задълбочена и небърза, неприпряна интелектуална дейност."Ето защо отговарят така бързо и импулсивно , но не задълбочено...