313

Гербар

преди 13 години

Трябва да напусне парламента. Позор - пак нов морал в политиката, а то - пак същото и същите!Такива са изначално лишени от срам.

312

yann

преди 13 години

"Самата Алексиева обаче отрече да има конфликт на интереси."Имах си аз да потвърди!

311

an

преди 13 години

CQLOTO STADO V ABSURDISTAN SE SASTOI, TO4NO OT TAKIVA KATO TAZI. TOVA SE NARI4A SINDROM, NA OVREDENIQT GEN. KAKTO E KAZAL 6OPA. AKO NEMA KAKVO DA OKRADEM, 4E SI FARLIM 6APKATA U KOM6IQTA, I 4E VLEZEM DA SIQ OTKRADNEM. TAKA 4E V ABSURDISTAN, NIKOGA NQMA DA ZAJIVEETE, KATO V BELITE DARJAVI. KAKAVTO NARODA, TAKIVA I UPRAVNICITE.

310

ХИ-ХИ

преди 13 години

С Ахил заедно ли работихте по облагородяване на политическия генофонд или сте 2 в едно!!???

309

Анонимен

преди 13 години

Хобито на много хора е ? Познайте :)) Отг- да стъпкват други хора ! Изводите...?

308

От вчера

преди 13 години

Анонимният пак се развихри и взе да раздава "правосъдие"!!Да припомним за новопостъпилите-вчера провали темата за смъртта на И.Божинов,и пишещите там се принудиха всички да избягват ника Анонимен,за да се разграничат от него!Завчера-оплю българските пожарникари и нарече убитото в Гърция дете-"гяурска ***"!!!Вече мисля,че този "Анонимен" е изпълненс толкова злост и цинизъм,защото да ме прости бог,има някакъв недъг!Изкарва си го злобно и жлъчно на всички!И днес ще скандализира темата,сигурен съм

307

Анонимен

преди 13 години

И аз искам да страдам като депутатите!!!

306

Руми

преди 13 години

Млъкнахме ,защото- С прости хора не ни се спори и най-вече все пак трябва да се работи. Кой ще ви храни ..........

305

питащ

преди 13 години

добре бе , ама защо от всички уж подаващи оставка депутати поне 1 не си подаде оставката и като народен представител? А това че тя нямала да участва в разни комисии е само прах в очите

304

Анонимен

преди 13 години

Защо сте й сложили абтируентската снимка на тая грозна дъртофелница. Вижте я на снимката над другата статия какво е плашило. Освен това е супернагла, арогантна и крадлива, като всички бивши комунисти от милиционореската партия ГЕРБ.

303

Анонимен

преди 13 години

Просто си потвърди диагнозата.

302

RealBG

преди 13 години

Понеже ще скочат някои: не съм червен, по едно време бях монархист (по заблуда). Виждал съм обаче и Станишев, и ББ, и Първанов, и царя в Правец при Вальо Златев. Защо ли? Само Доган и Иван Костов май не са били там, но не съм сигурен. А ББ си ходи доста често там на лов или с ново гадже - питайте местните.

301

Maraba

преди 13 години

А с бай *** кога ще разговаря премиера?Айде де,чакам Димитров да си подаде оставката и Б.Б. да си изпълни обещанието да го уво ,когато направи нова изцепка.

300

RealBG

преди 13 години

И тази е бушон. А да видим кой ще извади истинските далавери: ББ и турската му фирма, която доставя цимента за магистралите и всички инфраструктурни обекти, участието му в ***, за Сибанк вече не говорим, подготвяната продажба на Кремиковци..

299

До постинг № 305

преди 13 години

Поздравявам го ! Тоя поне не смени партията си. Дай Боже и нас да се случи.

298

Анонимен

преди 13 години

Румката Шадраванния и той е там............яко са ........................спестявали

297

Още един до 302

преди 13 години

Прав си. Но трябва да отчиташ, че българинът е докачлив човек. Това първо. Второ, семейството на тази жена е заможно, тя не е станала депутат за 2000 лева на месец, те е депутат за много пари. За което със сигурност си е платила. Сега тя вече е белязана. Депутатството няма да и носи повече от една заплата, което в никакъв случай не би и харесало. В крайна сметка Геновева няма какво да губи.

296

Анонимен

преди 13 години

Бившият заместник-министър на вътрешните работи от кабинета Станишев Камен Пенков, е поредният нашенец, който се сдоби със свръх луксозен имот в каталунската столица, пише столичен вестник.Според местни брокери двуетажният испански дом на Камен Пенков е на стойност 1, 5 милиона евро и се намира в един от най-елитните квартали на Барселона.В същия район са и имотите на другите богати българи, а между тях е и футболната легенда Христо Стоичков.

295

до 301

преди 13 години

Не си прав - всичката *** от Герб ще се държи здраво, защото при следващи избори никой от тях няма да влезе на топло на Жълтите павета - просто хората не ги познават, масата познава и разпознава само бодигарда на любимия си тато.

294

до Боко - Т.

преди 13 години

Типично популистки за Б.Б. Голям героизъм, подала си оставката като зам.председател на комисия. А липсва най-важното - отзоваването й като народен представител , в което Борисов преди изборите се кълнеше. Довечера и утре всички медии ще тръбят за новия подвиг на премиера.