109

Анонимен

преди 13 години

Понякога 2 модерни Ф -а могат да спестят на човечеството войни. Днес ставаме свидетели нерешителността на политиците да спрат един ненормалник - подобен на Хитлер, Сталин да притежава ядрено оръжие.................за съжаление всички ще платим

108

Тервел

преди 13 години

Каква стана сега реално работата - Турция и Иран с нови ядрени централи, а ние търчим като групата на Шаро след акъла на глухите *** от САЩ. И победа в Ирак даже удържахме. И в Афганистан демокрацията на нас се крепи, защото у нас всичко цъфти и връзва - даже по няколко пъти в годината.

107

Анонимен

преди 13 години

Хора, след 20 години "демокрация" и преход остана ли ви и капка мозък в главите, че да подкрепяте ,че и на всичкото отгоре и да поздравявате един от най-големите противници на християнството и Запада ?!?!?!?!?!?

106

атомик

преди 13 години

Очаквам коментара на Великия атомен специалист Мартин Димитров за ядрената програма на Иран.Къса ми се сърцето, че този титан на ядрената мисъл не е взел отношение за Иран/ а и за Турция/. Сега плямпоти за Белене, обяснява колко е висок, добре сложен, фитнесджия и културист, а когато ще си говорим в бъдеще за Българската енергетика, той ще бъде световно незнайно къде и ще сектанства.Лошо Седларов , лошо.

105

Владко

преди 13 години

Къде е Мартично Димитров да обясни на персите, че няма смисъл от АЕЦ и че няма на кого да продават?

104

Владко

преди 13 години

Персите ще достигнат 1000МВ след 7 месеца, а ние закрихме ядрени мощности за 2000МВ за по-малко от година (1, 2, 3, 4 блок). Не са ли шампиони по *** политиците ни?

103

FUCK USА

преди 13 години

Аз също мразя комунизма,фашизма,глобализма и всяка античовешка идеология създадена и спонсорирана от империята на злото сЕщ!

102

симон

преди 13 години

Бедни ми, бедни Демохорацио! Няма, няма, няма. Всичко ще се оправи. Ти папкай и слушкай добрите чичковци и всичко ще се оправи. Наистина

101

за 117

преди 13 години

кой те заплашва - нарисувах ти пътна карта само :)))а че са гадни куманоидите спор няма

100

ДС

преди 13 години

До ДемократГовориш за 6 милиона Евреи изгорени , а какво е било отношението на Великобритания към евреите през 1939-1943 год. ?Евреите запалиха 2-та Световна война , тези евреи от САЩ ! Кой даде парите на хитлер , кой го насърчава ?Сега чакам да се обади и гол Хасан !

99

за 105

преди 13 години

И последния селянин разбра, че нямя режим на тока, а инсталациите са претоварени, защото по врем на Бойковото лято хотелите са пълни догоре с хора............а ти вероятно обитаваш клуб на БКП , толкова си затъмнене :))

98

FUCK USА до 114

преди 13 години

О ама защо ме заплашваш с конц лагери ,като Гуантамо и разни там,това не беше ли приом на гадните комунистите хахахахах!

97

за 113

преди 13 години

А после духовенството зае мястото на шаха.........

96

за 111

преди 13 години

Не ги мисли изрелците - скоро премиера им беше в Москва и предупреди рашките да не се месят, но онези не го послушаха. Скоро ще има развитие

95

за 112

преди 13 години

ами отивай да се биеш среху тях, ако ти стиска..............ако си късметлия ще свършиш в Гуантанамо, а по вероятно е *** да те довършат на място.

94

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

ИСЛЯМСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ в Ирак всъщност беше всенародно въстание против угодническия проамерикански режим на Шаха и най-вече срещу Западните и Американски корпорации, които зверски ограбваха огромните природни богатства на Иран и експлоатираха безмилостно населението му. Единствено ислямското духовенство се противопоставяше активно и спечели доверието на народа.

93

Анонимен

преди 13 години

Жертвите на "ислямските екстремисти" не могат да се сравнят даже с десетките милиони невинни избити от банкрутиралата сатанинска *** сЕщ!Впрочем кой създаде алкайда и обучи Осама а "демоКРАдчета мили?

92

Демократ

преди 13 години

Не трябва да се позволява на Иран да има ядрена централа! Скоро трябва да започнат бомбардировките. Това са мюсюлмански екстремисти! Целта им е да унищожат Израел както самият ирански президент обяви. Вече 6 милиона невинни евреи бяха изгорени в пещите на нацистите - невинни жени и деца. Не трябва да позволяваме това пак да се случи - мюсалманите не трябва да имат химическо оръжие и въздушните удари към Иран ще започнат скоро!

91

Любомирчо

преди 13 години

Абе ти на кого викаш психопати на Иранците ли. Иран да е нападала скоро някоя държава. Психопатите вече имат ядрено оръжие и са го използвали вече срещу хора. А какво да кажем за Пакистан а? Иран е хиляди пъти по-подредена държава от Пакистан а кой си затваряше очите за тяхата Ядрена програма а ?

90

ДжоДжо

преди 13 години

Много обезпокоително... скоро и тези психопати ще притежават ядрено оръжие