13

бик

преди 13 години

ГРАДЪТ СЕ КАЗВА - Tafalla , НО СЕ ПРОИЗНАСЯ -Тафая. Съвет до днес .бг ; пишете градовете с тяхните истенски имена на латиница освен ако не са български.

12

Анонимен

преди 13 години

Дали ми пука, че излизат без оръжие ??? Ако искат и с вързани очи да излизат, дреме ми. Факта, че от толкова години убиват животните по особено жесток начин (ако не знаеш какъв е, ела да те боцкам с шишове, докато ти изтече кръвта), напълно ми стига, за да се радвам, че бикът е раздал малко правосъдие.И както и другите "колеги коментатори" казаха, това ако беше в БГ първо нямаше да ни приемат в ЕС-то, второ щяха да ни натиснат да го спрем. А ония си продължават..

11

.neutralen.

преди 13 години

Аве хора,Редактор го каза,правилно,и аз не бях прочел статията отначало.Става дума за акробатично шоу с бикове,а не за обикновената корида,където убиват биковете....четете първо верно

10

Анонимен

преди 13 години

Като ги убиват за забавление, така ще е. Жестоко е да се убиват тези животни.

9

Анонимен

преди 13 години

Точно и аз щях да се възмутя като #10, как тия селяци си закарали децата да гледат как група *** се гаврят с едно беззащитно животно.Евалата на бика, много ме изкефи сутринта като го видях по телевизията как направи мелето на публиката. Тия кориди нали ги забраниха, защо продължават с тая простотия !?!?

8

sd

преди 13 години

Да ви *** и тъпите забавления. *** народ на зрелища се радва. Че и децата си закарали.

7

Редактор

преди 13 години

Колеги коментатори, прочетете статията преди да почнете щедро да раздавате присъди. Ако бяхте обърнали внимание на следните думи "рекортадорите излизат на арената без оръжие", щяхте да си спестите малко отрова за по-късно през деня, когато може наистина да Ви трябва.

6

niakoi si

преди 13 години

Браво на гадинката :)

5

с.

преди 13 години

Що пък да те почваме с минусите!?Напълно си прав според мен!Това е варварски обичай!Интересно ми е каква щеше да е реакцията на цивилизованите европейци ако се практикуваше у нас!

4

Анонимен

преди 13 години

Коридата е забавление за хора със сериозни психически отклоненияХубовото е че понякога тези хора си получават заслуженото

3

Анонимен

преди 13 години

Може да звучи гадно, но аз няма да съжалявам пострадалите. На коридите са да гледат как убиват животни по особено жесток начин. Сега нещата са се обърнали и те са жертвите. Сами са избрали да са там, сега да си носят последствията. В природата има баланс, не може само бикове да умират. Айде, почвайте ме с минусите.

2

Пора

преди 13 години

Който иска да гледа убийство на невинно животно на живо си го е заслужил - риск за "удоволствието"

1

.neutralen.

преди 13 години

КОФТИ РАБОТА....БЯХ ГЛЕДАЛ ЕДИН КЛИП В НЕТА,НА ЕДНА КОРИДА БИКА СЕ ЗАСИЛВА СРЕЩУ ТРИБУНИТЕ И НЯКАКСИ НЕ ЗНАМ КАК УСПЯ ДА ГИ ПРЕСКОЧИ,А СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ БЯХА ОКОЛО 2 М ВИСОКИ.....И ВЛЕЗЕ В ПУБЛИКАТА....АКО НЯКОЙ МИ БЕШЕ РАЗКАЗВАЛ ТОЗИ КЛИП,НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВАМ.......