52

Спонги

преди 13 години

Сигурно си мислиш, че си много оригинален. Вчера беше "червено мушкато", днес си "гаргамел". Ръсиш простотии. Аз не търся такова нещо, защото си имам. Имам си и жена. Но за ляво ориентираните като теб сигурно ще бъде чест да поемеш един черен.

51

гаргамел

преди 13 години

Докато го откриеш,замезвай с червения със синята опаковка,свикнал си,нали!?:)))

50

bboydev

преди 13 години

Да осъдят Франция в Страсбург! Как така им нарушават човешките права и ги дискриминират ;)

49

Бат` Бойко

преди 13 години

Нашето правителство подкрепя ромите за членството им в Европейския Съюз!

48

Бат` Бойко

преди 13 години

Бате Цецо гледа ... Иде ли ... Една *** ... от Франция!

47

Спонги

преди 13 години

Специално за теб ще открием един черен(***).

46

до №20

преди 13 години

Прав си за абсолютно всичко ! Лошото е, че в САЩ и Западна Европа всичко това се знае отлично ....Нещо повече - всичко това се случи през последните 20 години под одобрителния поглед и мълчаливото съгласие на Запада !То просто е част от сделката, в която преди 30-ина година, бившия СССР и Америка преразпределят света и предначертават бъдещето на народите от бившия соц. лагер.Тъжно и жалко ..., но истина.

45

ИСТИНСКИ КОМУНИЗЪМ

преди 13 години

*** НА БЪЛГАРИЯ----ТОВА Е ИСТИНСКИЯ КОМУНИЗЪМ!!!!

44

УЧЕТЕ СЕ...

преди 13 години

НЕДЕЙТЕ ТАКА ,БЕ ДРУГАРИ!!!!ТЕ СА ВАШИТЕ БЪДЕЩИ ИЗБИРАТЕЛИ!КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ТАКИВА ,ДА ВИ ГЛАСУВАТ ЗА 5-10лв. И 2-3 КЕБАПЧЕТА!!!УЧЕТЕ СЕ ОТ *** НА КОМУНИЗЪМ!!!!

43

BG

преди 13 години

Преди време си спомням че Норвегия не пожали средства да натовари ромите(***) на самолети и да ги прати в България, сега същото правят и французите. Е кои тогава са по цивилизовани това е въпроса. Ние които се бъхтиме за да плащаме данъци с които се изхранват лентяите *** или "европейците" от онази Европа толкова блянувана от някой хора у нас които единствено могат да ги пращат "в къщи". Да ги интегрират там нали са много толерантни а ние сме ксенофоби

42

Мерси !

преди 13 години

Защо ще ни ги връща Франция ?! Нали е демократична държава, а *** също са хора като всички останали ?Да си ги държат там ! Ние тук си имаме достатъчно. Благодарение на Запада за последните 20 години ромите у нас се умножиха поне 2 пъти. Сега тук им се вижда тясно и е нормално да потърсят щастието си в Европата .... (: (: (: (:

41

гаргамел

преди 13 години

Ми залагай на синьо,нямаш проблем!Само дето презерватива е син,а к.ра е ЧЕРВЕН!

40

KOCTOB

преди 13 години

*** *** (не е обида, питайте Б.Димитров)

39

Анонимен

преди 13 години

И хич да не ги връщат,ами да вземат да приберат и още малко от нашите!Нали в Европата се грижат за правата на човека,да си ги вземат и да си се грижат,че ние да си отдъхнем малко!

38

Денди Пенди

преди 13 години

Никъде не ги искат. После тук сме били расисти , не сме ги искали. Проблема си е в тях...И Европа го показа...

37

Waffen

преди 13 години

Време е българският народ (който засега е мнозинство) да бъде попитан чрез референдум дали желае *** напаст да живее в родината му! Повечето *** са дошли тук, когато не сме имали самоуправление следователно ние НЕ сме им давали разрешение за заселване. Готов съм да плащам 20% от заплатата си с години, за да може да се плати на Пакистан (който сега е доста зле) и *** чума да се завърне там откъдето е дошла! С евреите това проработи без грешка и сега други се мъчат с тях...

36

Анонимен

преди 13 години

Хотел Рай joropentagram.blogspot/2010/08/paradise-hotel.html

35

новинар 2013год

преди 13 години

Французи бягат към Англия и Мароко ,а милиони роми се настаняват в Париж и околностите му отбелязваики ,,Великото ромско преселение..

34

Анонимен

преди 13 години

Ти си или *** или турчин, ама спокойно тая дръжава толково лесно няма да я получите

33

faian

преди 13 години

Трябва да знаете!!!-правя всичко възможно да ги изсипят над Румъния.Но,ако някой от тях оцелее....това си е чиста проба сървайвър.Не ги ИСКАМ.