169

муспи

преди 13 години

Имам банки, имам банки, имам банки, имам банки, имам банки, имам банки. - еврейска народна песен.

168

an

преди 13 години

KOITO ISKA KA4ESTVENI HRANI, DA OTIDE V GERMANIQ. TAM NQMA NITO EDNA HRANA, KOQTO DA E MENTE. VAV ABSURDISTAN NQMA NITO EDIN, ISTINSKI PRODUKT. VSI4KO E OT MENTE NAGORE. HRANITE SA NATAPKANI SAS HIMIQ. ZATOVA V ABSURDISTAN VSEKI E BOLEN, OT NQKAKVA BOLEST. RABOTI SE MNOGO USILENO OT 90 GODINA, PO PLANA RAN-AT ZA UNI6TOJENIETO NA OV4IQT NAROD.

167

:)

преди 13 години

или направо ***.. би било доста подходящо и за продукта, и за купувачите..

166

доктор ох

преди 13 години

тиквата е полезна за черният дроб ,дори помага и при тежки инфекциозни хепатити .

165

Marinella

преди 13 години

Ami da, to koi znae ot koga e taka, no sega go razbirame.. Kakto i naturalnite sokove.. Vsi4ki do edin sa na osnovata na sok ot iabalka... Sega mrankame ama utre pak 6te si kupim liutenica ot magazina:))

164

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо за чудене. Ненормален пазар на плодовете и зеленчуците - ненормално производство. Малките производители в момента издъхват - няма къде да си продадат стоката, а произиводителите на лютеница влагат тикви и моркови в бурканчетата...

163

manuelche

преди 13 години

Последната хубава лютеница, която ядох беше... внос от Македония. На етикета пишеше "айвар".

162

Анонимен

преди 13 години

Месото не е месо, киселото мляко не е от мляко, сиренето не е сирене от мляко, лютеницата не е от чушкии домати......хората не са човеци..а и държавата какво ли е?

161

Genata

преди 13 години

Ще ме прощавате ама само мрънкате. Не искам да правя реклама на дерони, ама който му се яде лютеница да си земе дерони с зелена капачка и да знае че яде лютеница. Само не се чудете що буркана е 5 лева!

160

Анонимен

преди 13 години

няма да се учудя, ако почнат да слагат ибиологични отпадъци вътре

159

poliiiiii

преди 13 години

ei neznaex 4e ot tikvata pak stava lutenica tiq balgari naciq texni4na na vci4ko namirame cakata kak po tanko da ni izleze

158

Bob

преди 13 години

Е, да... Ама любимата ми лютеница, освен пюре от чушки и домати, НАИСТИНА съдържа и моркови, което много ми ХАРЕСВА... Защото има БЕТА-КАРОТИН и се хваща по-добър и траен ТЕН НА ПЛАЖА... Така че... :)

157

за 161

преди 13 години

Не се напъвай много и без това едва ли ще го разбереш............това касае хората след около 50 години...........Бил гледа в бъдещето

156

Анонимен

преди 13 години

Предлагам новия продукт да се казва - Тиквеница.

155

Сийка

преди 13 години

а аз си я правя целогодишно,когато ми се прияде.Купувам си домати в консерва,изваждам от фризера замразените печени чушки,олиото ,сол, захар,...и започвам да си я правя.Мдаам, има си цапане и играчка,ама после си я хапвам сладко. И не е в промишлени количества.Някъде около 3, 4 бурканчета,докато се изяде и ...после като ни с е прияде пак.По всяко време на годината. И на сестра ми правя и за нас.

154

Емил

преди 13 години

До Технолог.То от такива пишман технолози като теб , както се вижда в статията, освен *** , няма и домати и чушки в лютеницата :)

153

KU4E

преди 13 години

Хич не се учудвам от това което съдържат хранителните продукти. Колкото повече се взимат мерки, толкова повече че се влошават нещата, защото повече ще се дава рушвет. Да са ни здрави стомасите, това му е майката!

152

Гюнтер

преди 13 години

Бат'Бойко е виновен, че ядем ***! Що той? Щотр при него разбрахме! Бат'Бойко е виновен, че преднитекрадиха! Що? Щот при него разбрахме! Бат'Бойко е виновен, че пускат бандитите! Що? Щот ги хваща! Бат'Бойко е виновен, че московските сатрапи ще останат с пръст отзад за Белене! Що? Щот управлява като българин! Сега просите *** комунисти ще нащракат минусчета! Що? Щот са прости *** комунисти!

151

No Name

преди 13 години

Разбрахте ли сега кво ядете? Успокоявайте се, че е така от както Бойко Борисов е на власт! ***!Взели да се притесняват за ГМО-тата, а в същото време Ядът ***!!! :)))))Българин да те нахрани, и на българин клиент да бъдеш, Пишман ще станеш!

150

copy/paste

преди 13 години

..домати блъскат лютеницата с тиква