179

КИРО

преди 13 години

Тоя да не е наследник на МОЙСЕЙ или просто поредният комбинатор Уродит пардом темеруд-на еврейн пари на заем знаете ли кога ще вземете или ще ви помогне -никога или ще ви вземе всичко--живея в еврейски -жидовски квартал!!!всичко е прошнуровано еврей еврейка и братовчеди всичко жидско

178

киро

преди 13 години

ке му плуцам на очилата -да каже като ги спасихме кво получихме от ционистите!!а да една горичка в некъв мемориал дето пишело БЪЛГАРИЯ!!:)))да даже ни обвиниха ,че сме ги изтребвали--НАГЛИ ГАДНИ СТИСТНАТИ ЕВРЕЙСКИ ВЕЛИЧИЯ---и вие ще умрете и земята единствено ще ви утеши--парите ви си ги ЗЕВРЕТЕ СИ ГИ В ЗАДНИЯТ ДВОР

177

eagles

преди 13 години

nyama dobri evrei i 4estni tcigani!

176

Next

преди 13 години

Какъвто и "естет" и "ерудит" да е бил човек, рано или късно му се налага да се срещне с Бог и да обяснява на кого е служил и за колко сребърника...

175

Анонимен

преди 13 години

*** народ ли сме?Да63%Не 9%А този, който ни нарича така, представител на чий народ е?26%Нямам мнение по въпроса, все ми е едно2%Общо гласували: 19981

174

Анонимен

преди 13 години

Мир на прахът му! АКо някой ще го съди това е Бог а не нещастаниците като 90% от пишещите в този форум. Всъщност повече от 60 % от българите се определят като '***'. До 20-30 години шибаният народ ще загине от собствената си злоба и завист.

173

Бойко

преди 13 години

Нищо не разбрах от цялата статия освен, че човека е починал. Простете за невежеството, ама не може ли да пишете и новини за нормалния, средностатистически българин който не е д-р по философия, етика, право, естетика, есеистика и т.н., а се занимава с нещо "по-хуманно"? Благодаря!

172

юдео-комунизъм

преди 13 години

Айде пак върнаха юдеина на първа страница.Нали е комунист, живковист и т.н.Пък и собствениците на сайта са се обадили на журналята и те какво да правят.

171

бог да го прости

преди 13 години

Ама това да не е бащата на нашия виден "Атлантик"?Лека му пръст

170

Анонимен

преди 13 години

Исак се оплаквал на Авраам:-Авраам знаеш ли, че Моше е станал гей?-Как така, пак ли не ти върна парите?-Нее, в добрия смисъл.

169

лл

преди 13 години

Да четеш или да не четеш Паси,нищо не ти носи.Той е живковистки учен.Четете Цветан Тодоров,той е огромен писател.

168

БАФ МААМУ.

преди 13 години

Тюх да му се невиди-язък за чиляка харен си беше и с акъл. По харно и по хубаво беше -ЧИФУТСКИЯТ ГОСПОД да беше прибрал МОНИТО а не ТЕЙКОТО, ама на и той нали си е *** все сметките гледа- няма начин МОНИТО е продал нещо да се откупи. бог да го прости човека за един грях само го прибраха-дето сътвори само МОНИТО-дано гори поне на бавен огън.

167

Лаконичен

преди 13 години

Пич, мно-о-о-о-го сложно си се изразил. Кажи им го простичко: От Исак Паси останаха книги, от тях ще останат лай.а :))))

166

анонимен

преди 13 години

Поклон пред светлата му памет!

165

анонимен

преди 13 години

Тук се говорят антисемитски приказки, което е направо престъпно!Чели ли сте нещо от Исак Паси вие всички?!Някои от вас не, но го плюят. Всичките му студенти са му слушали лекциите с голямо удоволствие. Той е бил голям учен, талантлив човек.Две неща се правят в този форум, не три:1.умаловажава се делото му, а това е позор2.обижда се произходът му, а това е още по-голям позор, аз също имам еврейски произход и се възмущавам от това. Евреите също са българи!3.човекът е умрял, и не е уважен!

164

Lehr

преди 13 години

За мъртвите добро или нищо. Но за живите си спомняме, например, освен Соломон Паси, имаше и дъщеря София Исак Паси. Същото нагло самочувствие и чувство за превъзходство като на брата. Вероятно днес е с друга еврейска фамилия някъде в САЩ. Не мразя евреите. Но подобно поведение съм срещала и у една Грациела Ескенази. Те нямаше защо да се стараят нито като студенти, нито като ученици - за тях бъдещето беше осигурено.Те дори не са евреи, а ***, защото майката е българка.По делата, но и децата

163

Анонимен

преди 13 години

Гаден евреин..вижте му очите само...блестящ бил..заедно със синчето му Соломон Паси подпомогнаха разпродаването на България..не знам колко е блестящ и колко е умен ама наистна успяха да ни хипнотизират и да ни излъжат много класически..хора като тия и Ада им е Рай..проклети дано са цялата *** еврейска ***..имам впредвид,че има и добри има и лоши евреи..този определено е от лошите..не ви ли стана тъпо навсякъде тези фамилии странни...отново ЕВРЕИ...ужас..

162

Анонимен

преди 13 години

Дъртия пръч си е мислел, че е прероден Абрахам Линкълн......То и оня същия пръч де..

161

до 167

преди 13 години

Че какво тлкова му има на израза: "комунисти ***"?

160

Анонимен

преди 13 години

Голяма работа един по малко.