25

Анонимен

преди 13 години

Най сетне една смислена статия за мечките и хората.

24

jen

преди 13 години

сега ще вземат да изтрепат всички мечки, ей така, за всеки случай :(

23

Злокучева

преди 13 години

Радвам се за теб! Що се пенявиш тогаз?

22

Язе

преди 13 години

Имам си орех и круша, и асмичка си имам, и джанка, и ясен, и бъз... и тука немаме кафенета, сичко е кръчма. Не одим там, оти не моем да носим.

21

Злокучева

преди 13 години

Отвоювай си и ти и поработи малко, а не ми се наливай само с бира в близкото кафене. Ако посадиш орех, утре ще имаш и орехи и сянка, а в природата едно дърво вповече.

20

Анонимен

преди 13 години

Е те тая тема направо ме уби.Бриджит ще е доволна.П.С. Бридж не искам да ти се бъркам, но не беше ли по-добра идея да храниш гладни хора. У нас е пълно с хора, които ще са доволни и на малка част от порцията на мечките.

19

Видка Атанасова

преди 13 години

Възможно е ако е гледам през десктопа на моя комп.Възможное ако не стъпва в частни имоти/непрекосновенни според конституцията на РБ/Възможно е ако не яде хора и животни(гледани повече от година,с каторжен труд).Възможно е ако си ги приберат р резервата на Пенчо Кубадински-на държавна издръжка и здравно осигоряване.Възможно е ако не се притесняваме за родителите ни дали ще свърша но естествен път своя живот.............Хората са некачествен материал и *** народ-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Язе

преди 13 години

Имаме си виличка значи, а? Отвоювали сме си някое друго декарче от природата, а? Двуличници!

17

Злокучева

преди 13 години

Някои освен бетонните кутийки си имаме още нещо и въобще, ако има желание, ще се намери мястото.

16

niakoi si

преди 13 години

Земята загива 200 -300 години и навсякъде ще са пустини, дали човека има причина за това - най вероятно но с него и без него сме зависищи от страшно много фактори и само един да се обърка сме пътници

15

Язе

преди 13 години

До тия дека се барат еколози:Кога за последно насадихте дръвче пред бетонната панелна кутиика, дето живеете?

14

Баба

преди 13 години

"Пазете се бабините да ни ви среща мечка стръвница !!!"Ако трябва сериозно да говоря, за първи път прочетох, че мечката само заплашвала, а не нападала. Това вече е нещо. Значи видиш лш мечка, плюй си на петите и бягай. Животните за разлика от хората нападат и убиват само когато са гладни или се чувстват заплашени. Не е лошо да ни пускат да прочитаме нещо умно и с практическа стойност по сайтовете, вместо да си чешем политикански езиците всеки ден.

13

Злокучева

преди 13 години

И колкото по-скоро започнат да разстрелват за това, толкова по-добре. Трябва да започнат да разстрелват и причинителите на пожарите, макар те в почти всички случаи остават неизвестни. Гърция всяка година гори от съвсем умишлени пожари и все около големите градове - Атина, например. Отварят си място за строежи. Нека всеки, който може да посее по едно дърво. Дори повече. Няма да се прекъснем, а шега в тази работа няма.

12

Поручик Галицин

преди 13 години

Ще дойде ден, когато за отсечено дърво ще има незабавен разстрел. Помнете ми думата!

11

tulski

преди 13 години

Не говори глупости ! В колко села има мечки ?! Мечки се срещат в Родопите - резервата Белица и околноста, и в резервата Козя Стена в тетевенския Балкан. И двата района са рядко населени, с махалички по 10 - 15 човека. Местните жители много добре знаят, че в тези райони живеят мечки. Просто злоупотребяват със ситуацията. Тръбят за инциденти, за да бъдат изтребени мечките, за да може безнаказано, да секат незаконно дърва от гората и пак незаконно да берат защитени растения / еделвайс например /.

10

ники

преди 13 години

И като сме 21-ви век, дайте да избием всичко диво, защото и в малкото останала природа трябва да асфалтираме пътища, а дивите животни ще ни пречат! А че ние пречим на всичко живо, никой не се замисля!

9

Анонимен

преди 13 години

Мечките, като по-нисш вид, трябва да бъдат екстерминирани, всеки път когато спрят прогреса на Хомо Сапиенс Сапиенс!!!

8

до 6

преди 13 години

баба меца за теб не е проблем,защото живееш в града и я виждаш само в зоопарка.питай ги тези на село,дето им изпоизядоха козите ...и бабичките.

7

scarface

преди 13 години

kato iskate mechki si gi priberete nqkude dalech ot horata i si gi gledaite !!! to ne be6e kotki,kycheta,mechki i kakvo li ne !!! q fak !!! horata ot glad i bolesti ymirat ,kolko invalidi,siraci i bezpomo6tni starci ima a oniq glypaci v parlamenta za nikakuv h.. ne stavat !!! samo *** serut !!! v taq izmislena durjava za 20 godini ne se nameri edin kaduren chovek da svur6i ne6to polezno za naroda !!!

6

Анонимен

преди 13 години

Ами, те и да не ни провокират, ние пак ще намерм за какво да се сдърпаме, защото това е бг манталитета. Иначв Баба Меца е символ на България и не виждам как изведнъж стана проблем. Естествено, че по-често ще ги виждаме, все пак хабитата им се стеснясва, благодарение на нас.