16

до 13

преди 14 години

норвежец

15

българин

преди 14 години

чудесно е, че са ги спасили...догодина пак могат да дойдат, за да повръщат и трошат:)

14

Ол инклузив!

преди 14 години

Спасяването им от удавяне сигурно им влиза в ценовия пекет...:))) И да не е така обаче, сега ще ги настанят в болница, ще се грижат за тях 2-3 дена, персонала ще им се усмихва и подмазва (щото са чужденци!!). Отгоре на всичко 3-4 телевизиии ще идат да ги снимат, че и в Интернет сега се занимаваме с тях. *** киртаците им! Да си платят и цветята дето са откъснали за мезе!!!

13

анонимен

преди 14 години

abe ne e tq be pak toq e nekav drug xaxa ;)

12

Анонимен

преди 14 години

Баси. На снимката виждам гаджето ми, а този до нея кой е ?!

11

K.K.

преди 14 години

Знаете ли драги ,че в Норвегия има само 3 магазина за алкохол?Не стига това ,ами не работят в събота и неделя?!

10

Милен

преди 14 години

Бях наскоро за няколко дена в Слънчев Бряг - пълно е с непълнолетни чужденци които се наливат със евтин и фалшив български алкохол, а около тях се навъртат като оси много български *** и други к**ви.

9

anonimen

преди 14 години

В ранната утрин те дошли с чаши пина колада в ръце, а за мезе си откъснали цветя от алеите на комплекса-mn qko xaxaxaxaax

8

-

преди 14 години

Недейте да роптаете, защото ако такива спрат да идват, туризмът загива. Имаме евтин алкохол и евтини момичетата, хубав климат, море, хотели. На почивка са хората,искат да усетят тръпка, защото у тях само цивилизация.

7

Граал

преди 14 години

Чуждите туристи у нас правят неща, които и през ум не им минава да направят в собствената си страна. 350 дни цивилизовани граждани на Норвегия и 15 дни въргаляне в блатото, което за съжаление е у нас. Българите сме на другия полюс- 350 дни в блатото и 15 дни бели хора, като излезем някъде извън България.

6

Анонимен

преди 14 години

Тия спасители да бяха ги ИЗКЛАТИЛИ по 1 път, както са пияни - няма да разберат!!!

5

Анонимен

преди 14 години

Човек е устроен така,че не търпи ограничения.Щом нямат възможност да задоволят нуждата си от алкохол в Норвегия,идват тук да се напоркат за 1 година напред...Свинщините им са за наша сметка.

4

Хе-хеее!

преди 14 години

Състоянието им е задоволително:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 14 години

Айдеее... поредните *** дошли на секс и алкохолен туризъм! Нашите мутри-хотелиери могат да са доволни! Всички *** идват да почиват тук.

2

НЕнорвежец

преди 14 години

Нека сега да си платят!!!! Норвежците в България се държат като абсолютни ***! Ходят по протестанстките църкви и КУПУВАТ с петродолари имоти и влияние! Къде е техния посланик, питам аз, да си прибере алкохолиците???

1

Анонимен

преди 14 години

наздраве