76

Язе

преди 13 години

Мечков, тия животинки не би требало да налитат на месо у нормални условия и тия работи не са нормални!

75

пепо

преди 13 години

Приемам всички мечки да бъдат изселени-в София например за да бъдат под непосредствен контрол на МОСВ и другите институции свързани с тях.Ефектът от това ще се мултиплицира в полза на държавата-така например е вероятно известният в цяла Европа "софийски административен капацитет"да намалее до поносими граници.

74

Анонимен

преди 13 години

..а и в тази връзка има една поговорка - "Който го е страх от мечки - да не ходи в гората"! Или да сложат знак на мечките, както беше преди за рикшите - "С мечките дотук!"

73

щандартенфюрер

преди 13 години

"В Карпатите живеят над 8000 (осем хиляди) мечока, и нищо, не ядат и нападат хора".Май тук хората са им дигнали мерника... в България всичко се яде - от таралеж до мечка.

72

Анонимен

преди 13 години

И къде точно иска да ги изселят ?? Те са си на мястото, освен това къде е това незаселено и неопропастено от човека място, където да ги преместят да не пречат, да взема и аз там да отида, че ми писна и без това от тая "цивилизация"

71

Мечков

преди 13 години

Ей да не повярва човек колко *** се ражда из тая земя. Тъпо, безвкусно, оваляно в пръстта, но с претенции да е черешка на тортата.Другарчета много хорор филми гледате и прекалявате с жълтата преса. А от изтъпял народ трезви решения не може да се очакват. Мечките са били в баира много преди вас. Там ще са и след вас. Да нападнат стадо е нещо повече от нормално. Затова овчарите си водят кучища с тях. Да им бранят стоката. Но на бай *** Келепирев му се ще куче да не храни, а само да дои..

70

агент Скъли

преди 13 години

След проведено разследване се оказа, че това не са мечки, а просто по-рунтави родопчанки. Същите поступвали мъжете си след като окъснеели от кръчмата и потърпевшите в тъмнината и космите си помислили, че ги напада мечка. На по-косматите родопчанки са раздадени самобръсначки и упътване за работа с тях. Аген Мълдър си прибра за иследване една "мечка" за САЩ, но имам съмнения, че интимничи с ния.

69

пепо

преди 13 години

Ами какво чакат още?Помогни си сам за да ти помогне и господ-казват немците,които никога не са чакали нещо наготово.Да слагат по един еколог-мечкозащитник пред себе си и смело в гората.Появи ли се мечка-екологът като щит отпред,отзад нормалния човек стреля.Виновен еколкога.

68

Малее

преди 13 години

Абе нема ли авджии в тази Родопа планина бре. Трепете гадините, какво чаката. Тъкмо ще си оправите мерниците, че не се знае...

67

Анонимен

преди 13 години

Явно на теб ти е смешно, обаче никак не е, ако си там горе, в Славейно. Познавам хора от там и ми казаха, че положението е страшно. Не само старите, но и младите хора не смеят да излязат от къщите си по тъмно, защото мечките влизат директно в дворовете на хората и нападат. И не са една и две. И това се случва в ЕС през 2010 година... Само не знам, как местните мъже не са теглили една майна на всички "еколози" и не са тръгнали с пушките по гората, да оправят екологичното равновесие.

66

Язе

преди 13 години

Да раздадат спрейчета и на овцете!!!

65

Мецан

преди 13 години

Мечките са наши братя!

64

пепо

преди 13 години

Явно мечките вече са заплаха за националната сигурност.Трябва да се проведе оперзия"мечки"макар и с риск съдът да ги освободи поради липса на доказателства.

63

mr

преди 13 години

ARSCHLOCH!!! BASTARD!!!

62

Анонимен

преди 13 години

АБЕ ДА ТЕ ИЗСЕЛЯТ ТЕБЕ ТАМ И ДА ХРАНЯТ С ТЕБЕ МЕЧКИТЕ. ТОВА ЗАСЛУЖАВАШ.

61

Гошо Тъпото

преди 13 години

При нас в Кривундево убихме и мечката от зоопарка. Ей така за всеки случай, че може вечер да си отключва само клетката и да ходи по кръчмите да напада джентълмени. И петела на селото убихме да не напада червейчета.

60

Анонимен

преди 13 години

тОВА - ЗА ИЗСЛЕВАНЕТО КМЕТИЦАТ НА СМОЛЯН ЛИ ГО Е КАЗАЛА????!!! ТЕЗИ ТАМ СЪСВСЕМ СА ИЗПЕРКАЛИ! АМИ ДА ИЗСЕЛЯТ ОСВЕН ТОВА ГЛИАНИТЕ, СЪРНИТЕ, ЛИСИЦИТЕ, ВЪЛЦИ И Т.Н. - ДА СИ ОСТАНАТ В СТЕРИЛНАТА СРЕДА И ДФА ГЛЕДАТ ЩО СЕ СЛУЧИ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ! ТЕЗИ, ДЕТО ИМ ЯДАТ ОВЦЕТЕ ОБАЧЕ, ЗАЕДНО С КМЕТИЦАТА НЯМА ДА СА ЖИВИ ОБАЧЕ ДА ГО ВИДЯТ!!!!!!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 13 години

И какво според теб да направим да им дадем документ за румунско поданство? Инересно как ще се подпишат и удостъоверят???! Казвал съм, ще го кажа пак:ПОЗНАВАМ ДОБРЕ НРАВИТЕ В ТОЗИ РАЙОН - ОСОБЕНО В СЕЛАТА! ТАМ АКО НЕЩО ПРЕЧИ - ПРОСТО ОТИВА ПОД НОЖА! ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ОБАЧЕ, НЯКОЙ ДЕН ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ВНАСЯТЕ И ПАТАТНИКА, ЧЕ И МУРСАЛСКИЯТ ЧАЙ ОТ КИТАЙ - НЯКОЛКО НЕЩА ИМАТЕ ЗА СВЯСТ, З АКОИТО ИДВАТ ХОРАТА И СТЕ НА ПЪТ ДА ИМЕ Е-ТЕ МАМАТА! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, И НЕ МИСЛЕТЕ С ДОЛНАТА СИ ГЛАВА !

58

Калин

преди 13 години

другарката янкова била готова да разселва .. мечките :)

57

Денди Пенди

преди 13 години

Ще избият куп мечки ей тъй. Намерете решение на проблема , стига сте трепали мечките.