131

До пънчо

преди 13 години

Браво Пънчо, много умно казано, ама малко стряскащо бе с това Гестапо, дали пък "случайно" не си го вмъкнал да плашиш гаргите, а и с надеждата някой будала да се излъже и да направи аналогията, която ти се иска. Брей, че умен тоя Пънчо, брей.

130

Анонимен

преди 13 години

или БОЦКоР

129

Анонимен

преди 13 години

Колко и отива на Цецко и Борко - БОРКОР като СЕЛКОР!

128

Пънчо

преди 13 години

ГЕСТАПО имат право да задържат и интернират са мо по "подозрение във възможност" да се извърши деяние против РАйха. Както вече писах - никой няма къде да жали подобен акт. Посредством агентите си/ СС и СД/ се вменяват идеи сред народа за наказание и @справедливо възмездие@, както и "спонтанни решения на народа" по жизнено важни държавни въпроси. Така са проведени аншлуците на Австрия и Судетите. Т.е - ако герберите решат спонтанно да ни обявят за 52 щат - тва ще е справедливата народна воля...

127

Пънчо

преди 13 години

Тва казвах и аз - партийните структури на НДСАП постепенно обхващат държавните органи дотолкова, че на практика ги подчиняват. Към 1939 г. НЯМА държавен орган, който да не е контролиран от СС. А службите на СС - Гехайме полицай/ГЕСТАПО/ и Зихерайндинст/СД/ по закон НЕ ПОДЛЕЖАТ на съдебно преследване и техните действия НЕ МОГАТ да будат жалени пред НИКОЙ съд. Четете книги! Те за друго не стават...

126

Анонимен

преди 13 години

Борисов толкова се кефи на Тато, че кръщава и новите структири по живковата система:)

125

Чочко от Челопек

преди 13 години

С един камък два удара.... ДО 116 - книгите не са направени да седят в *** а да се четат... Друг е въпроса дали капацитета на четящия позволява синтетизиране, анализ на прочетеното както и съпоставка с темата на деня и най накрая извод или заработаване на теория. Като чета репликата ти изразявам съмнения относно капацитета...А на HESZ не бих му направил удоволствиета да коментирам позицията. както е казал народа простотията не ходи по гората - моля да не се приема като обида а като факт

124

Анонимен

преди 13 години

Е това са ***!

123

Анонимен

преди 13 години

А кой ще контролира Цецко и Боко?Тези си създават собствена структура и стават практически недосегаеми.Това си е мутренско "спецзвено". Или бригада?

122

Анонимен

преди 13 години

Шуробаджанащина има на всякъде. Вярно не е с такива мащаби като нашите. Не е редно българите да се подценяваме толкова.

121

Анонимен

преди 13 години

109, "гладният" учен от БАН взема толкова, защото работи на още 4-5 места. Хвани се и ти да работиш на толкова; напълни си главата с наука, а не с чалга; започни да си създаваш СВОЕ мнение, а не да слушаш какво ти казват други и да го приемаш за чиста монета - тогава и ти ще вземаш толкова. Само дето няма да спиш достатъчно вечер, за бира няма да имаш време, на море ще ходиш само по работа... Ама де толкоз акъл, по-лесно е да завиждаш, отколкото да помислиш какво му струват на него тия пари.

120

Анонимен

преди 13 години

Подобни структури се контролират от Народното събрание. Създаването на такава структура с ясната идея да се ръководи от един човек и то именно човек от правителството (т.е. един от онези, които структурата трябва да проверява) си е ясен знак, че не се цели създаване на работеща в полза на обществото служба, а такава, която да обслужва ръководителя си и обкръжението му - днес е Цветанов, а утре може да бъде кой ли не! Не че някой е учуден от това, в крайна сметка ГЕРБ за това дойде на власт.

119

RSHA

преди 13 години

Бойко, не повтаряй грешките на люмимия ни фюрер!!! Знам, че го харесваш, но не обявявай публично тези операции! Това си е чиста проба фабрика за компромати! Лошо няма, ама не го обявявай!!! Мисли!!!

118

Комсомолец

преди 13 години

Пак нищо няма да разберат, нали ние ще им плащаме заплатите. Няма да посмеят да ни закачат.

117

Лелеее, невероятно!

преди 13 години

И това ще се оглави от (явно) недостатъчно натоварения ни кандидат-президент :-) Отсега го виждам БОРКОРа как ще заработи, особено в държава, където по границата те карат да пренасяш USB от едното гише до другото, щото не могат да опнат 1м. кабел, за система и връзки да не говорим :-) БОРКОР или БОР-ЧВОР, не разбрах :-))))))

116

Национален проблем!

преди 13 години

Този проблем го има във всяка една голяма, пък и в някои, средно големи компании в България, да не говорим за държавните организации. Почти невъзможно изглежда шуробаджанащината да се изкорени, та тя се практикува тук от много години.

115

Зелено Борче

преди 13 години

БОРКОР - преторианците на Борисов, новото спецзвено към МС, борците с корупцията...

114

Анонимен

преди 13 години

знаеш ги ти .... абревиатурите!!

113

hexz

преди 13 години

До Чочко от ЧелопекСлушай сега Чочко - не би трябвало на хората да им пука кой как говори, а какво върпи :)) че от тези дето се изказват сложно интелигентно и в същото време те правят ба "***" не благодаря от такива интелектуалци :))

112

111

преди 13 години

нямаше ли да звучи по-добре БОЙКУР.Ама както и да е съм сагласна стига да върше работа.