253

Анонимен

преди 13 години

нека да има такса , стига парите да не потънат в бездънната яма на бюджета...

252

екс

преди 13 години

Нека има такса, но да е по-малка! Това НЕ Е Царевец, и няма какво ТОЛКОВА да се види ! От друга страна - ОБЕЗОПАСЕТЕ Я ТАЯ КРЕПОСТ ! Има сума ти места, без парапет!

251

Burgazlia

преди 13 години

Ave plovdivchani sa izkaraha golqma rabyta ve---sichkata kultura y POLdiv ve ave toe e i nai-staria grad ave sichky nai e tam e tygava zashto begate y Sofia,Burgas,S.Zagora i Varna

250

antri

преди 13 години

Такса е добре да има - не е редно паметници на културата да се оставят на произвола на бюрокрацията и вечният аргумент "пари няма". Таксата също е съвсем нормална. Но на Царевец например аз преди година не влязох - искаха ми 8лв. Мярка трябва да има.

249

ilteko

преди 13 години

В Гърция, гърците не плащат, но на чужденците им излиза солен. Е, аз се направих на гъркиня.....................

248

do 252

преди 13 години

В Пловдив духът се казва култура, а в София вони, пълно е с просяци и клошари, фасадите падат, фраш е със селяни, улиците са кошмарно устроени, липсва стил и е архитектурно недоразумение, децата ви страдат от астма, мутрите ви владеят душите и сърцата, нарко-бизнесът процъфтява, студентският град е като пиаца за леки жени........вие къде си мислите, че живеете? В Париж?! Това е най-ужасната столица в света.

247

ХАЙЙ

преди 13 години

Ами ако няма пари да се събират така, но най важното е да се чисти, обслужва и най вече да се опазва, а не пиянките да рушат където няма охрана всички забележителности.

246

Анонимен

преди 13 години

Е кво да видя в София ? Мръсотия, задръствания, мръсотия, задръствания, сиви и грохнали бетонни гета, стари и неподдържани от 50 години къщи в центъра, мизерни паркове превърнати в свърталища на наркомани. В София единственото което е по добре от Варна е добре платената работа (в западни фирми). Пловдив няма кво да го споменаваме. Трябва ли всяко село да се коментира ?!

245

Спеца

преди 13 години

Андрешковци, безплатен обяд няма...........стягайте халките и работете, знам че не ви се отдава, ама имам лоши новини - все по-малко работа и все повече пари ще трябва. И не ви е крив Боко, ами в световен мащаб е така..........

244

p... lelina

преди 13 години

Za kakvo govorite - za Plovdiv li? HA HA HANavrete si glavite,che ste prochuti s *** i dzambazi,zatova li se biete v gyrdite. I che vsqka 2-ra prostitutka v Evropa e ot Filipeto....Hayde ne ni razsmivayte...ne varnenci vie ste selqnduri...Tam kydeto e moreto nqma provinciq gospoda- chetete Heminguey

243

do 240

преди 13 години

Haha naprotiv mainita ne samo 4e ne sa vuspitani, ami sa mnogo prosti i elementarni. I ne sa gotini.

242

АААААААААААА

преди 13 години

Как няма да плащате! Все без пари и все на аванта. А не е ли гордост да имаш пари и да платиш с кеф?Най-малкото някой трябва да върви по *** на българския турист да му събира отпадъците!

241

коментар

преди 13 години

226Иска хем да е социализъм, хем да е капитализъм. Такова животно няма!

240

Анонимен

преди 13 години

пиле шарено-плаща се на общината,която е длъжна ,а и в неин интерес да поддържа обекта .така,че собственик се явява общината,тя събира парите и даже много закъсняха ,че чак сега сложиха такса .ти кой собственик очакваш да се яви -пра-пра-пра внук на цар Иван -Асен ли ???не се излагай !

239

Анонимен

преди 13 години

мда,така е,обаче честно казано не вярвам приятелят и да е ходил някога до който и да е гръцки паметник на културата ,защото и там струва пари -та да знае колко струва .как ще се охарчи да гледа някакви камъни,,абсурд!за ядене и пиене обаче-едва ли си брои паричките.бедни и дребни душици са това....

238

Анонимен

преди 13 години

1-2 лв са добре,три е прекалено скъпо ли????айде стига глупости.....

237

Радо

преди 13 години

Тая дропла,като е довела Гръцкия си,,приятел,, що не го попита в Гърция плаща ли се или не.Там да се снимаш до най-обикновен камък си плащаш,казват че уж на този камък е седнал и пръднал Зевс или Херкулес,а той току що се търколил от чукара.Просто като видяла цената от 3 лв.се отказала,ама помийо,толкова ти струва лука ***.Там хора работят,и те хляб ядат,откъде ако не им се плаща.И аз съм зад граница,ама от такива цепелини ми се драйфа вече,цепят цента на 4 и се дразнят че няма безплатно.........

236

edna bg

преди 13 години

Трябва да има такса за влизане в подобни места, но мисля, че трябва да е от порядъка на 1-2 лв. Прекалено скъпите билети ще доведат дотам, че само отвън ще гледаме подобни историчеки забележителности. В крайна сметка доходите на българина не са толкова големи.

235

q

преди 13 години

MAHGALI

234

густо,майна Филибето

преди 13 години

майни такива. търкайте си чепиците по джумаята и не мъркайте много. всички селяни се преместиха в пловдив.