26

ss

преди 13 години

дарение!?Да бе, да!вЕрвам им ка кренвиршите...

25

КОМИТАТА

преди 13 години

Странджа, да не си забравил да четеш? Че то преди два дни се разбра- радиоактивни мат:рияли се крадат на поразия в щатите... май голямата заплаха е в америка?

24

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"Където е текло - пак ще тече"... - богата и силна държава може да си го позволи...Освен за благотворителност, от този фонд да се заделят средства за опазване исъхранение на руските конвенционални и ядрени оръжия... - от там може да дойде най-голямата заплаха...

23

мейс

преди 13 години

за тези спуснати от въздуха милиарди, се лакомят и ги докопват по всевъзможни схеми търговци на оръжия, международни престъпници и всевъзможна ***, която се нуждае отчаяно от пари, за да тероризира и убива в най-горещите точки на света цивилни хора. гледай документални и игрални филми - има ги мноого. прави са в статията - това е лицемерие. да не започвам от най-дребното доказателство - помощите за нашите социални домове за изоставени деца - знам в подробности какво и как се случва с тях.

22

Анонимен

преди 13 години

Битката за спасението на земята е загубена.Съвсем скоро водата ще стане по-скъпа от златото (глобално затопляне). Храната ще изчезне (ГМО). Хората ще умират от глад жажда и жега.В същото време богатите (а и голяма част от бедните) ще вярват в "икономическия прогрес" без да се интересуват от нищо друго.Сметки без кръчмар.

21

мейс

преди 13 години

парите им изобщо не стигат до нуждаещите се. скоро един от най-богатите в света категорично отказа да дава милиардите си за благотворителност именно поради тази причина. милиардите потъват по други джобове, само не и да спасяват човешки животи! има и толкова филми по въпроса, ама то човек трябва да се интересува от истината, а не да се пързаля по повърхностните зализани и захаросани идеи как милиарди спасявали човешки животи.

20

б

преди 13 години

И колко човешки живота спасиха?А, извинявам се - забравих за Ирак и Афганистан...

19

в

преди 13 години

хората спасяват човешки животи, вие сте тръгнали и в това да търсите лицемерие. Деебиш и балканския нрав, каква е тази ценностна система, не я разбирам

18

мейс

преди 13 години

извода ни е, че бил гейтс не ни грее с милионите си, но за сметка на това всеки един българин е застрашен от някой ром с лопата! е и? може би чуждото богатство и кой как си харчи парите е по-важно от собствения ти живот? ай аман от псевдочовеколюбци с пилешки мозъци.

17

да бе да

преди 13 години

Лесно се прави благотворителност с нищо не струващи хартийки.

16

повърн-ment

преди 13 години

маскарад

15

==========

преди 13 години

В новината Ром млати полицай с лопата в Козлодуй има 100 коментара , а тук 16 - 17 . Сами си правете изводите

14

Анонимен

преди 13 години

Минута тишина заради простия коментар.

13

Анонимен

преди 13 години

УФ, да ви *** . Говорим за американците , но пак извъртате нещата на 180 градуса и пак си говорим за българите.Отстрани наистина сме много скучен народ. Непрекъснато говорим само за нашите проблеми , то писва! Кой каквот' гори ( дори и за американците да става въпрос) пак българите и нашите скапани проблеми.

12

Джугашвили

преди 13 години

Авторът на "статията" дали е оня добър вълк, за когото си мисля? Че тоя отявлен престъпник и политически изтърсак не е ли в кауша и защо

11

яаз

преди 13 години

Любимата тема на комплексарите са "простите" американци.

10

Анонимен

преди 13 години

Я, махни капс лука ...

9

Байгън Ганьо

преди 13 години

Г-н Томов, защо не напишете нещо за руските милиардери и тяхната "благотворителност"? Защо бре г-н Томов, "тъпанарино чудесни"?

8

==========

преди 13 години

Че кой те е карал всеки ден да се занимаваш с американците ? Защо си влезнал в темата тогава щом не искаш да се занимаваш с тях ????

7

DeDeSAR

преди 13 години

tia zuzat dEdEsEto S MILIARDI ,Hai standard of live mu vikat na tova,kakva e razlikata da zimash 100 leva i da si kupish lyab za 30 stotinki ili da zimash 1000 leva i da si kupish lyaba za 3 leva ,razlikata e che pri vtoroto imash izbor da spish i na ulizata.