30

Аллах

преди 13 години

Само вярата в Аллах ше поведе Левски

29

Анонимен

преди 13 години

ЦСКА не е Левски, Парка на свободата не е Подуяне, Тулуза не е Тампере, Ливърпул не е Киево, Москва не е Баку, Ицо не е Гунди, Любо не е Кокала! Планетите са различни, ценностите са различни, хората са различни. Армейската общност не е първобитно езическо племе, което се кланя пред Гунди, Меци, Шопа, Пачата, Гиби, Наско, Мъри, Гонзо, Топчо, Мечо или на младия ром от Лом.НИЕ СМЕ ЦСКА !!!!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Абе *** жалки вие отричате успехите на най-титулувания отбор в БГ - ЦСКА, поради простата причина, че вие *** *** нямате такива във вашата жалка история на отборче и никога няма да имате.А ЦСКА се хвали, защото ИМА такива.Не малко силни отбори в Европа си спомнят разочарованието след като същият този ЦСКА е минал през тях като танк.А за играчите излезли от ЦСКА посока различни Европейски Грандове въобще да не говорим - много са и всичките са се доказали.А от Левски кой излезе?- никой

27

Обективен

преди 13 години

КНК-Купата на носители на купи е едно, КЕШ- Купа на европейските шампиони е друго. Вземи да прочетеш малко преди да се изказваш. Това да се отричат успехите на един отбор да се тръби че било червена пропаганда и прочие е просто жалко. А Левски не беше ли отбор на МВР, не почиваха и не ползваха ли базите на МВР на морето и на други места ? Моля, разни младежи които не правят разлиак между КНК и КЕШ, и които само са чели от учебниците по история да не се изквзват неподготвени:)

26

fr

преди 13 години

БРАТЯЯЯ ЛЕВСКАРИИ, АЛЛАХ Е С НАС, ЩЕ СМАЧКАМЕ И ТЕЗИ ШВЕДИИИ!

25

Анонимен

преди 13 години

Хайде да сметнем колко игрчи са продали ЦСКА в големи западни отбори и колко Левски?

24

dodos

преди 13 години

Мисля че жребия е приемлив и за трите отбора.Левски-АИК-Мисля че ако Левски покаже същата добра игра от Калмар няма да има проблеми за напред.Аик в мемента се борят да не изпаднат което е плюс.Литекс-Дебрецен-Време е Литекс да покаже потенциал и да преодолее кошмара на Левски но това ще стане с борбеност и пределна концентрация.Цска-Тнс -Добър късмет за Цска -Тнс не са фактор в Европа а и по традиция Цска играе добре с Британски отбори.Но за да продължат трябва също борбеност и висок дух.Успех

23

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

преди 13 години

ЛЕВСКИ ОТДАВНА СЕ ОТЪРВА ОТ МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА, ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЪРВЕ И ОТ ДОНОСНИКА, НО ВИЕ СКОРО НЯМА ИЗГЛЕДИ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ВОЕНЩИНАТА!

22

от 19

преди 13 години

А това че са стигнали 1/2 не е кой знае какво постижение защото отлично знае когато по онова време не се е казвало ШЛ а КНК и тогава да играеш 1/2 или финал се е стигало само чрез 2-3 отбора.Докато сега да стигнеш 1/2 минаваш през двойно повече отбори.

21

Анонимен

преди 13 години

ДА БЕ, КАКЪВ ХУБАВ СТАДИОН СИ НАПРАВИХА ВОЕННИТЕ, А ТЕ ГО НАПРАВИХА НА ***, ПРАСЕТАТА МУ С ПРАСЕТА. :(

20

Анонимен

преди 13 години

ЛЕВСКИ НАЙ ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР С ИКОНАТА НА СВЕТОВНИЯТ ФУТБОЛ ГУНДИ .

19

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера какво значение има,че Левски са паднали от 2006 от групите на ШЛ с такива резултати.Трябва да си бил уникално обнадежден Левски току що влязал в ШЛ и да вземе,че да бие Челси или Барселона.хахахах.Да,ама не.Левски влезе и излезе и най важното натрупа точки и пари до колкото ЦСКА не.ЦСКА са били Ливърпул,Ювентус и Байерн,но какво от това какво са спечелили от това нищо.Абсолютно нищо играли 1-2 мача порадвали се малко и пак старата песен на нов глас.А това че са стига 1/2 е нищ

18

Анонимен

преди 13 години

Победите на ЦСКА не са победи на ***, а на държавната пропаганда. Цялата машина беше впрегната за тази цел. Понеже ние карахме жигули, а на запад мерцедеси. Направихме си клуб като руския-дори със същото име, създадохме му база, каквато и на запад нямаха. Освен това някога правилата за чужденци не позволяваха да има такив аизвънземни отбори като сегашните. Всичко беше толкова изкуствено. Защо докато имаше БКП ЦСКА има рекордни титли, а откак няма БКП клубният им коефициент е жалък, къде е ЦСКА?

17

Анонимен

преди 13 години

Тука някои хора използват имена като ''комунисти'' друг ''БКП'' и си мислят,че знаят значението на тези така прости думички от миналото чули недочули нещо и си го повтарят,ама,че не са живяли тогава това не им пука.Кой ги знае какви *** пубери на по 15-18год са.Относно темата по-добре за България и 3-те отбора да влязат,че и те да видят.Що е то Европа?

16

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

преди 13 години

ВЪН ЧОРБАРИТЕ ОТ ВОЕННИЯ СТАДИОН! АРМЕЙЦИ БЯХТЕ ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА!

15

Обективен

преди 13 години

Значи историята не значи нищо за теб, така ли :) По добре да имам история, отколкото "голям и уникален успех- учстие в групите на ШЛ 0:17 голова разлика и последни с 0 точки".Това ли успех за теб? А да се твърди че Дебрецен, Бате, Жилина и прочие отбори отстранили Левски имат серизоно име в съвременния футбол, е просто смехотворно! Аз поне съм имал щастието да гледам моя любим отбор на Полуфинал в КЕШ, и да видя как се бие Ювентус тук в България! Успях да видя и 1-1 на Анфийлд с Ливърпул а ти ?

14

бг фен

преди 13 години

Наистина Ювентус, Ливерпул, Байер Леверкузен, Порто, Ман Сити, Щутгарт, ПСВ Айндховен и т.н. са съперници , несравними с изтеглените. Трудно може да се иска по добър жребии и за трите отбора. Напрееееед и Побеееедиии!!!!

13

обективен лъжец

преди 13 години

Май наистина трябва да се прегледаш...я кажи, имаш ли 14 години. по изказванията си приличаш на седмолласник (най-много)

12

ЧЕРВЕНИ ЕВРОИДИОТИ

преди 13 години

АРМЕЙЦИ БЯХТЕ ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМАЦентраленСпортенКлуб наАрмиятаКва армия, кви 5 лв? Пардон 10 лв. :)))).... ***!

11

Анонимен

преди 13 години

Дебрецен, Бате, Жилина и т.н. отбори, направили сериозно име в съвременната футболна история - в групите на ШЛ или Лига Европа. Но това червените фенове няма как да го знаят, понеже нямат класа да достигнат до сериозния футбол. Живеят си в спомени и си играят с останалите нашенски анонимници, и плюят останалите, а на въпроса защо клубният им коефициент е толкова нисък и след този на сините, най-много да напсуват и пак да си въртят едно и също. Щеше да е жалко, ако не беше смешно.Успех и на трите ни отбора! Аз съм преди всичко българин, с *** няма да споря. Да излязат отборите ни малко навън, иначе все по-зле ще ставаме-и отборите, и феновете. А за това, че благодарение на Левски и натрупаните от тях точки бяхме в по-благоприятна позиция за жребиите навън поне един да се беше сетил да каже мерси.