171

Mickey

преди 13 години

До 174"И аз да бях разбрал, че някой е блудствал с дъщеря ми, и аз щях да го убия. Педофилите са ***! " А ти откъде си сигурен че нещата тук са точно такива????? Прочети поста ми 172 безумнико!

170

Mickey

преди 13 години

Продължение: И престанете да лъжете усърдно, че съда винаги защитава престъпниците! Съда защитава, винаги, САМО "НАШИТЕ" ХОРА! Полицията и Съда защитават само тези престъпничи, които Партията сама е създала за да им служат в новите условия! Също така и техните си комунисти и ченгета! Независимо дали крадат, убиват , педофилстват...и т.н.! Хора НЕсвързани с тях- си понасят яко наказанията! Разбрахте ли ЛИЦЕМЕРИ!

169

Анонимен

преди 13 години

Ти 100% ли си сигурен, че ние не сме сигурни 100% какво е станало?

168

Анонимен

преди 13 години

И аз да бях разбрал, че някой е блудствал с дъщеря ми, и аз щях да го убия. Педофилите са ***!

167

Анонимен

преди 13 години

АЗ ПЪК МИСЛЕХ,ЧЕ САМО *** ПРАВЯТ ТАКИВА НЕЩА?!

166

Mickey

преди 13 години

Съветвам ви ДА НЕ РАЗДАВАТЕ ПРАВОСЪДИЕ без да знаете какво точно се е случило! Само мо думите на някой си! Може пък и да не е така! Може и да е спор за къща примерно! Или нещо друго! Престанете с тези линчове ПРЕДИ ДА СТЕ 100% СИГУРНИ , кой казва истината и кой лъже! И пиянски брътвежи! Не изключвам обаче, и да е истина! Тогава разбира се, че и аз ще искам максимално наказание!

165

Рони

преди 13 години

Ако педофила пукне в болницата ще стане жертва . За жалост ще го отнесе бащата на детенцета.Иначе можеше да го понабие още, или дори да го кастрира.

164

yaro

преди 13 години

и аз да бях,щеше да го пребия *** с ***,дори и без да съм бил пиян.а сега сигурно ще осъдят бащата за побои ,а стария пръч ще се измъкне безнаказан....

163

Анонимен

преди 13 години

Заболя ли те ве *** смръдлив ? Истината боли - да го знаеш от мен!

162

Анонимен

преди 13 години

Има ли още живи от вас бе ***? Знаем къде да ви намерим - в клуба на пенсионера.

161

преди 13 години

Явно ти не живееш в реалността.Истината боли.Когато сте с дъщеря ти на село да берете боб например трябва истински да се притесняваш.Или със сина си като копаете компири питал ли си го колко селянки е минал?Там нещата стават непринудено..така по селски му.

160

мда

преди 13 години

ами направил е каквото трябва. Аз бих направил същото на негово място. Дори да не бях пил

159

Цун Кайхуй

преди 13 години

Мангооо смрадлив и *** не става от теб

158

do 162

преди 13 години

малко лиса ни българите че ще посягаме на собственните деца бе прос това е бг работа

157

YAKUDZATA

преди 13 години

Абе аз знам каде да те намеря но се чудя какво да те правя,като начало ще ти напиша една петолъчка с ножа на челото.

156

Анонимен

преди 13 години

Тия 100% са некви ***!! Те се чукат по роднински.

155

Разумен

преди 13 години

Ако наистина е пипал детето - малко му е. Нашата полиция си пази само гъзовете, единствения начин е хората да вземем нещата в наши ръце.

154

омбре

преди 13 години

Малко му е, Нека го наричат самоуправство-с тоя съд ще чака възмездие на куково лято,щот съдията няма да вярва на 6 год момиченце и ще иска доказателства ха ха.

153

MayDay

преди 13 години

Нека да не чакаме утре нас или наши близки да бъдат убити/ограбени/изнасилени, за да се вдигнем! Мечката ако върлува в двора на комшията сигурно ще стигне и до нашия, затова нека да помогнем на комшията СЕГА, за да помогнем и на нас в бъдеще....

152

MayDay

преди 13 години

Прав си, но все от някъде трябва да почне нашата борба и нашия преход! дядовците ни и бащите ни се провалиха, наш ред е да опитаме наистина да променим хода на нещата. По единично сме слаби и ще ни счупят, но заедно сме сила! Всеки сам за себе си трябва да реши дали ще чака като овца на заколение - да му теглят ножа или ще се бори спрямо силите си заедно с другите си събратя!По отделно овците са слаби, но тръгнат ли като стадо ще пометат и овчаря и оградите!ОВЦИТЕ ИСКАТ НЕЗАБАВНА СЪДЕБНА РЕФОРМА