450

Mery

преди 13 години

Засечени са и записи на разговори и което е най-интересно - договаряне за заста-ване на позиция за засада.Само че САС не признава СРС като доказателство за съд, питайте царедворците, а сетне и Р.Петков защо.Впрочем, при юристите-де-путати партии няма - има интерес към парите,така че червени,жълти и пембени заедно гласуваха закона за непризнаване на СРС-информация за доказателство. В "по-назадничавите" от нас страни- в частност Англия (GB), Франция, Германия те се признават за годни доказателства

449

Анонимен

преди 13 години

аз не мога да разбера - само местоположението на картите ли са засекли или имат и запис на разговори. Защото разликата между двете неща е ОГРОМНА!

448

Анонимен

преди 13 години

Абе досега си мислех,ч е Цветанов е прав. Ама ако наистина това със сим-картите им е "доказателството"...да им имам и раследването. С такова доказателство и в Китай няма да ги осъдят. От това по-косвено доказателство здраве му кажи. Че то и мен могат да ме осъдят със същия успех за убийството на Кюлев, щото живея на 50м. и картата ми е била в района и предишната вечер и в момента на убийството... Нямат ли оръжие, свидетели, нещо по-сериозно...смешници

447

Пич

преди 13 години

Ако знаеш колко си зле ще идеш да се хвърлиш отнекаде , страдаш от остра олигофрения.

446

Анонимен

преди 13 години

А Бойко си има кученце-Цецо

445

Анонимен

преди 13 години

''МВР шефът: Мафията си има държава''Така е,мафията си има държава.Има си полиция,която да ги пази;съд ,който да ги оправдава;парламент,който да защитава интересите им;има си и абдали като нас,който освен да седят и да гледат сейра на горепосочените инстуции,поради липса на алтернатива ,друго не могат да направят.

444

Питане !

преди 13 години

Вие не познавате пагоните в армията.Преди 1989 г. висшите военни чинове бяха: генерал-майор, генерал-лейтенант, генерал-полковник и армейски генерал. Съответно с една, две, три и четири звезди.След 1993 година те са: бригаден генерал, генерал-майор, генерал-лейтенант и генерал. Съответно с един, два, три и четири ромба.Сигурно не сте служили. Но няма лошо, през това време сте ритали камъните по улиците.

443

dddd

преди 13 години

oo boje ako pi6e6 na angliiski pi6i !!!! koga v bulgaria e imalo vosokotehnologi4no ravitie ?? koga ? kogato komunizma e bil na vlast ??? ne mislq nqkoga tuka v taq darjavica nare4ena Bulgaria e imalo obrazovanie ,nauka ,razvitie . ama to kakvo da govora 4e gledam nqkva komunisti4eska .. neznam kakva ,moje da govori gluposti !!! 6tom za edno kebab4e =zatvor 1 godina ,a za tezi ni6to qsno e . ...a pak posle kazvat da ne se sramuvam ot Bulgaria ....mi pikaq na taq darjava !!!!!!

442

MayDay

преди 13 години

Чети Мацка, аз съм написал точно, че избора ни е между Русия и Европейския съюз! Не знам от къде ги намеси САЩ! ЧЕТИ!

441

Мацка

преди 13 години

MyDay, I am Мацка. Да ти отговоря на 441 ин май вю, питаш съществен куешчън. Не ни е избора между САЩ и Рашъ. Избора ни е направен и той е Европейските съединени држави. Следователно не между Рашъ и САЩ ни е избора. Туриха ни моловете и ишлеметата и не ни допуснаха високотехнологично развитие, че ни скапаха и образованието и науката силните юръпски кънтрис и най-паче же Джърмъни. Завършвам с повдигането на независимата си (не пола) а кандидатура за президент. Мацка v/s Цeцo, Сергей и Жоро!

440

MayDay

преди 13 години

Събудете се хора и се ОБЕДИНЯВАЙТЕ върху конкретни цели, а не върху имена и партии!Всички искаме да живеем добре мама му стара! Вижте Чехия, Полша, Словени, Словакия - все бивши комунистически държави на светлинни години пред нас, защо? Защото работят здраво! Никой няма "да ни оправи" даром, наша задача е да се спасим!

439

dedo

преди 13 години

448, чинът Генерал се дава в зависимост от постиженията по управление и т.н. на дадения служител. Само чин генерал няма. Има Генерал-лейтенант, генерал-майор, генерал-полковник и бригаден генерал. Някой не си е научил пагоните в армията?

438

Питане !

преди 13 години

Не е ясно за кой генерал говорите ? Посочете името му, кое военно училище е завършил, коя военна академия, коя войска е командвал и в коя държава ? Иначе си мисля, че имате предвид ген. Колев - съветника на президента.

437

MayDay

преди 13 години

Ние сме обществото - квото кажем ние това ще правят ТЕ! Без значение сини,червени,зелени..... НЯМА ТЕ ДА НИ КАЗВАТ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА, А НИЕ НА ТЯХ! Ние сме началниците, те са изпълнителите! Най-големия им страх е да не вземем ние случайно да се обединим, защтото тогава ТЕ са безсилни! Ако утре излязат 1 000 000 българи във всички градове и заявят - ИСКАМЕ ЕФЕКТИВНО ПРАВОРАЗДАВАНЕ ЗА ВСИЧКИ (политици,българи,турци,роми,магистрати и т.н) дали ще могат да протакат още?

436

Анонимен

преди 13 години

МВР шефът: Мафията си има държава============================Да... така е вече цяла година!!!

435

MayDay

преди 13 години

И Костов, Димитров, Соломон Паси, Софиянски, Беров - все креатури на БКП! Нямам скрупули да го кажа! Костов е завършил ВИИ "Карл Маркс" участвал е в разработката на плана "Ран-Ът" по поръчка на Луканов, заедно със един отбор комунисти и седесари! Майната им, ще се разплащаме и с тях един ден (Луканов плати вече)! Дайте да се обединим какво да направим СЕГА, за да спре това падение и тоя геноцид над общата ни майка БЪЛГАРИЯ!

434

MayDay

преди 13 години

Докога ще я караме така? докога ще се дърляме като *** на пазара вместо да се обединим около конкретни цели, които искаме да постигнем? В края на краищата всички искаме да живеем добре в собствената си държава нали? Какво е нужно, за да се случи това? Какви стъпки трябва да предприемем? Първо, Второ, Трето...? Ефективни институции (изпълнителна, законодателна,съдебна власт) = Силна Икономика и Добър Живот! За да се изправим на крака наистина трябва първо да наложим ЗАКОНА над ВСИЧКИ!

433

Мацка

преди 13 години

Прави ми впечатление, че Цветанов така се е преработил, горкия, че вече на тегло е двоен в сравнение с преди изборите. Та той ми изглежда да наддава от прекомерен труд, мисъл и борби с престъпността по кило - кило и 1/2 чисто тегло на месец. Извъннормения труд води ли до извъннормено тегло?

432

yann

преди 13 години

439: най-накрая да кажеш нещо що-годе свястно.Само не забравяй и останаите, които са били на власт - Димитров, Костов, Бакърджиев, Божков и т.н.

431

MayDay

преди 13 години

Та нашия избор не е между Бойко и Гоце (СърГей), избора ние между интересите на Русия и Европейските! Нито една от тези алтернативи не носи само позитиви или само негативи! Въпрос на личен и национален избор е какъв път ще поемем - държава, която ще гради някаква икономика стъпила на ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ или на ОБСЛУЖВАЩ ЕВТИН ПЕРСОНАЛ?! Питам - защо нито едно правителство не насърчи високотехнологичното производство? Защо си бетонирахме природата и насърчихме шивашките цехове и моловете?