280

аз

преди 14 години

КРАСИ ЧЕРНИЯ ПОКАЗА КАКВА НИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.......КОРУПЦИЯ ДО ДУПКА!

279

Анонимен

преди 14 години

По рядко *** не хвърляй камяк,защото ще те опръска е казал народа.Затова повече няма да пиша за комунистите,а вие *** драскайте и се правете на велики ***.

278

Схемата е следната

преди 14 години

Схемата е следната,ГЕРБ си правят ПР като залавят уж големите престъпници,слагат едни звучни имена на операциите и не спират да говорят по медиите кой са хванали,после като ги пуснат тихичко се покриват,кой прочел прочел кой не остава със спомена за "заловените килъри".Тарикатска работа...ГЕРБ са наглите2.

277

Анонимен

преди 14 години

Наглите мекерета става много зли,когато истината говори.Това е синдром на ***,която граниче с лудостта,лекувайте се бе хора.Много настъпани лайне4та.

276

Уволнение

преди 14 години

Тоя съдия е пътник щом каза истината за Боко и говори против него скоро няма да е съдия..

275

Калпакчиев

преди 14 години

Вие твърдите , че сте луд. Склонен съм да ви повярвам. Вашите граждански права са ограничени. Необходимо е въпросите от ваше име да ми бъдат задавани от вашият попичител. Отговорите ще получите на 17.01.2011 г. Заедно с попичителя си следете в сайта на ВКС. Как се справяте с жегата на 4-ти километър ?

274

Анонимен

преди 14 години

Съдебната система трябва да работи за обществото,а не за мафията.Да ,ама как да стане,като са част от нея.Трябва да си внесем отвън съдии.От нашите нищо не става,голяма излагация пред света.Срам,срам и позор.Какво да се прави мафията си има държава.БСП трябва да се забрани със закон.

273

Един Луд

преди 14 години

Другарю Калпавчиев, Моля отговорете нещо на коментар 256.По какъв законов начин се оправихте с убийците на Борилски? А с другарката Масларова? А с Р. Овч? А тия имоти на морето издават безкрайният Ви морал, другарю!

272

БГ

преди 14 години

Отказвам са да щапам 12 часа по форумите за 25 лева, които ГЕРБ ми плаща. Не съм нито за ГЕРБ, нито за БСП , нито за ДСБ. Глад, какво да се прави ?

271

Анонимен

преди 14 години

"И най-добрата полиция на света не може да събере годни доказателства за бълг.съд "-това са думи на ФРЕНСКИЯ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО по повод оправдаването на убийците на БОРИЛСКИ.

270

Анонимен

преди 14 години

Комунистически *** нищо не пишете за делото БОРИЛСКИ .У бихте едно интелигентно дете.Независимият,справедлив български съд се прочу по целия съд.Мен ме е срам,че живея в такава мафиотска държава.

269

Топчовците

преди 14 години

Имам чувството, че Премиера, вътрешния министър и българските съдии си играят на народна топка. В буквалният смисъл на думата. Вместо да оповестят всеизвестната "тайна" за 50-годишната ситуацията в България, те си прехвърлят упорито и подантично вината за наличието на ненаказаната престъпност. Господа, дори нямаше нужда от това 20-годино натрупване на капитала.

268

Калпакчиев

преди 14 години

Твърдите , че много хора говорят и мислят като вас. Разбира се, не са малко. Научно е доказано, че 25 % от населението е във вашето психическо и физическо състояние(олигофренията във всичките и разновидности е тяхната/вашата диагноза). Ние сме за това, да се справим с тази *** по законов ред, подпомагани от няколкото специализирани медицински заведения. Не се ядосвайте, ще ви обгрижим както трябва. И когато споменавате Съда, станете прав пред клавиатурата. Клавиатура е това на което пишете.

267

Анонимен

преди 14 години

Трудно, много трудно се разчистват терените! Трудно е да отстраниш едни и да поставиш твоите. Не ми се мисли какво ще стане като ББ отстъпи от власта. Ще преведем мотивите на прокуратурата и ще ги предоставим на европол и интерпол!?!? Те по компетентни ли са в нашето законодателство? и не са ли те едни ловци на глави? Интересно-съдиите лоши,а прокурорите добри?! Явно прокурорите се поддават на манипулация, а съдиите не. След като падне от власт познайте кой ще е разследван 1. Жокер: ББ, ЦЦ

266

IVO

преди 14 години

Sadiite na razstrel!!!Mrasni, podkupni svine!

265

hahaha

преди 14 години

ТИ ЛИ СИ НАЙ ГРАМОТНИЯ ТУКА БЕ ОТВОРКО

264

ДО 270

преди 14 години

КОЙТО ПИШЕ НИЗШЕ СЪС С- нисше- НАИСТИНА ПОНЕ ДА СПРЕ ДА ПИШЕ !

263

Анонимен

преди 14 години

В РБ съдът е единствената интитуция, която Б.Б. и Цв.Цв. не са обладали все още. А прокуратурата,/за съжаление/ е обладана от тях всячески: ***,орално,вербално и т.н. Ето защо: Браво на съда!!! А за неуките пишещи по-горе: нито ВСС, нито Министъра на правосъдието има право да отменя или да влияе на съдебните актове. Хора: Б д е т е ! Не допускайте пожарникаря и физкултурника крачка по крачка да направят държавата ни полицейска! Нещо,което те много искат.

262

БГ

преди 14 години

*** ти не ме познаваш та да ме наричаш ***,май ти си най нисшата форма на живот и акъл на едноклетъчно.Ще плюя по съда ЗАЩОТО ЗА 20 ГОДИНИ НЯМА ЕДНА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА,ЗАЩОТО В ЗАТВОРИТЕ Е ПЪЛНО С КОКОШКАРИ И ЗАТОВА Е ВИНОВЕН СЪДА.ЗА 20 ГОДИНИ СЕ ОЯДОХТЕ С ИМОТИ ПО МОРЕТО И ПЪЛНИ БАНКОВИ СМЕТКИ,ВИЕ СТЕ ОЩЕ ЕДИН ЦИРЕЙ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.И НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ КОЙ Е ***.ТИ СИ *** И МНОГО ХОРА МИСЛЯТ КАТО МЕН,*** ТАКЪВ

261

Анонимен

преди 14 години

*** почнаха да заплашват,народа е прав.