487

Митю Купитю

преди 13 години

Аз съм против осъждането на хора само за притежаване на огнестрелно оръжие.Този закон е абсурден.Така или иначе ако някой реши да убива някой ще си го купи на черно и ще го изхвърли веднага след убийството.Ако не го изхвърли-то това го прави много по-лесен за разкриване само.Почти всички мъже обичат огнестрелното оръжие.Едни за забавление-като отидат сред природата,други като колекциониране,трети за самозащита.Не оръжието ,а убийството е престъпление.За притежаване на нерегистрирано само глоба!

486

0

преди 13 години

Калашников е фамилия

485

:)

преди 13 години

тенесист

484

Анонимен

преди 13 години

Много съм доволен , че герберите-комунисти са в паника.Хора, които не търпят друго мнение и мразят всеки , който мисли различно от тях бяха навремето най - върлите комунисти-главорези.За тях всички други са некадърни и лош материал.Абе с една дума бойковисти.Но както си отиде комунизма, така и изтича тяхното време.Лъжата и некадърността, рано или късно излизат наяве.

483

dedo

преди 13 години

Много правилно: това не е висш съдебен съвет, а сбирщина от ***, *** и мафиоти на едно място. Всъщност това е само 10-15% от целия съдебен състав, но заради него останалите 85-90% обира негативите.Калашник - това е вид шевна машина, с която специалстите могат да ви пришият джобче. Или да ви направят илиците на дупките за копчетата. Технологията е стара руска, но изпитана и доказано работи! :)

482

hrana za vsi4ki

преди 13 години

много си *** бе! Нещо ни е трудно да правим разлика между съдебна и управляваща власт!

481

Анонимен

преди 13 години

"Всички знаят" в съда не е доказателство. Същото е положението в Италия например - това е използвано за съдаване на организирани структури, чието обединение по-късно става известно с думата "мафия". А начините за борене с мафията са ЗАКОННИ, като НЕ ДОПУСКАТ събирането на доказателства с незаконни методи.Колкото до автомата, не, не е играчка и затова притежателят му НЕ Е ОСВОБОДЕН. Сега ще носи отговорност за НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНЕ НА ОРЪЖИЕ - защото САМО това е доказано.

480

Анонимен

преди 13 години

"Разговаряхме с колегите" - с кои министри председатели е разговарял Борисов?"Държавата е безсилна пред съдебната система" - НАПРОТИВ. Народното събрание прави законите на които се подчинява съдебната система. Ако Народното събрание РАБОТЕШЕ, за последната година трябваше да направи КУП ПРОМЕНИ в законите - така че съдебната система или да работи, или да бъде променена. Кое в случая е вярното - Борисов лъже за съдебната система, тя работи перфектно и не е нужна промяна; или няма воля за промяна

479

АНОНИМЕН

преди 13 години

Аз, доколкото знам, притежателят на автомат не е освободен!

478

Анонимен

преди 13 години

за това съм съгласна на пълно - как за полицията има доказателства - за съда не? излиза че двете системи - учат по различни учебници - което е много жалко за държавата ни

477

До:

преди 13 години

Давай ББ целия народ е с теб, с изключение на мошениците и безродниците, които само сипят хули и клевети, но те са малко и нищожни, като настъпени мишлета църкат, защото виждат, че нещата са тръгнали в правилната посока и няма връщане назад.Ще им спрат далаверите, а те не могат да живеят по честен начин и за това сега риват, щото нема вече кифтета на аванта.Трябва вече с честен труд да изкарват пари и това ги тормози много и риват диноношно. Ореваха всички сайтове и още ша риват.

476

Анонимен

преди 13 години

Аз знам че Калашников е оръжие-автомат.За други може и да е нещо друго,но това малко ме интересува

475

jiko

преди 13 години

НС трябва да предприеме реформа в съдебната система - triabva, ama mafiata v parlamenta (chervenite fesove) ste glasuva protiv

474

АНОНИМЕН

преди 13 години

И ние сме разстроени от вашите лъжи пред целия народ, визирам случая в Кърджали. Оказа се, че всичко, казано от министъра на силовото министерство от игла до конец, е лъжа/в.Сега/. Нямало е разрешение за влизане в дома на хората, нямало е обвинение към сина на това семейство, казано беше, че нямали изкарани медицински свидетелства, което също е лъжа!И тези хора, които оправдават полицейското насилие, ще ми говорят за справедливост! И тези хора без никакъв срам продължават да сипят обвинения!

473

Анонимен

преди 13 години

ЖАЛКО ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА ДЕТО КОРУМПИРАНИ СЪДИЙ ПУСКАТ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА АВТОМАТИ СЪВСЕМ СПОКОЙНО!

472

Излишно!

преди 13 години

Явно си нямате работа и за това се храните един друг.Новината е потресаваща и има нужда да бъде взета на сериозно.От добре усведомени източници знам за пичовете Килъри, че наистина са Килъри.Тези и други като тях, с или без доказателства, трябва да са вътре безсрочно, защото застрашават сигурността на всеки един от Вас почтенни граждани.Друг е въпроса, че ако не ги прибереме пак ще дойде моментът за разчистване на сметките, който зрее с всеки изминал ден.

471

Моше

преди 13 години

Не се притеснявайте българи, след 2,3 години ще ви дадем малко въздух.Сега тате и чичковците чистят пазарите и банките.Всеки се бута да прави бизнес , а никой не иска да си плаща за гяволиите.Всичко е под контрол,това е така от както свят светува , вече няма партии и идеологии, има парички.Този Боко какво се пери още , а не се нареди от вуйчовците ми да взима заеми.Който не идва да взима от нас , после му излиза през носа и взима тройно.

470

маниашки монолози

преди 13 години

Тъй като доказателствата на другарите Борисов и Цветанов стават само за техните маниашки монолози по кабеларките, но не и за пред съдилищата, провинциалният цирк Борисов ще излъчи нов сериал. Народен съд-2. За да има демокрация, лично Диктаторът ще играе ролите на Главния Прокурор, на съдията и на адвоката-защитник. Цуци с удоволствие ще играе ролята на палача. Зад и пред камерата ББ, режисьор ББ, продуценти братя Маргини.

469

извън ареста

преди 13 години

Това, че ББ е извън ареста, не означава, че той е невинен!

468

До Василев

преди 13 години

Ей брато не се занимавай с някакви си там закуски, платени от червените. Не виждаш ли, че тия платените постоянно пишат по сайтове срещу ББ, само си сменят псевдонимите, ама са толкова ***, че не могат да измислят някой по свестен, но по коментарите си им си личи.