469

za 488

преди 13 години

Мдааа.............Никакви доказателства няма - Галев си е жив и здрав, нали ? Никой никого не е убивал - приятели сте на килърите или сте просто червени ***?!

468

Анонимен

преди 13 години

няма нужда да ни засипват с акции за да се вижда че нещо се правида си събират доказателствата по търпеливоот бързане да не би да останем днес без арестувани и да не ги пишат по вестниците се хващат заподозрени без доказателства и после наваннормално

467

Анонимен

преди 13 години

Е и преди не ги съдеха.Все се разболяваха престъпниците и все излизаха и излизат на свобода заради липса на доказателства.Какво се промени?Нищо!Всеки може да бъде арестуван в днешно време.Но ако се решаваха проблемите само с арести досега да бяхме цъфнали и вързали....

466

LUBRIKANT

преди 13 години

Нямало доказателства Килърите да са убили Галев-TO TOVA BE6E QSNO O6TE OT SAMOTO ARESTUVANE.

465

6-ти Септември

преди 13 години

Престъпниците бяха създадени в сегашния си вид от БКП/ДС. Тяхната задача е да всяват страх у хората,а когато станат опасни ги ''терминират''. Червения съд никога няма да осъди машите на червената ултрабуржоазия. Необходимя е революция - този път не нежна.

464

Васко

преди 13 години

Пак познах че всичко което правят Борисов и Цветанов е един театър и една пушилка.

463

Анонимен

преди 13 години

Край на поредния епизод.Чакаме новия филм "Некадърниците 2".. или 22.

462

Анонимен

преди 13 години

Много ми е мъчно за Галев :))) И за сина на оня номенклатурчик от Правец, който отвлякоха преди това за откуп ми е много мъчно :))

461

Нубелунг

преди 13 години

Вълците кротко пасяха. Около тях една овца подскачаше и лаеше ожесточено. Щирлиц наблюдаваше съсредоточено и мислеше- Днес е 21-и , а от Центъра пак не ми преведоха заплатата. Добре, че Борман няма против заемите....

460

за 481

преди 13 години

От ракията плещем небивалици.....ама Дянков е виновен, щото акциза голям.....Извинете, нас селяните, ама нали знаете кой каза, че светът е едно голямо село. Той беше голям Селянин!

459

za 477

преди 13 години

Ami vie selianite za kakvo ste ? Da davate um na ostanalite li ? Bej sled ufsete :))

458

ivan

преди 13 години

ceco ti ako be6e ofca,6te6e da umre6 ot glad-za6toto nima6e da ima koi da ti kaje 4e triabva da pase6 zada se nahrani6........

457

ivan

преди 13 години

ceco poslu6ai mom4eto podavai ostavka....ot u4itel-ministar...hahahahahaah......ti sigurno spi6 s bate B,,,,,,,kvo vi kaje kato ku4enca ste mu ..........

456

народеца

преди 13 години

единстевнното доказателство е, че аз съм откраднал един хляб за да не умра от глад и сега трябва да лежа 10 години у затвора...

455

селянин

преди 13 години

Цветонов много много си зле.Не разбираш от полицейска работа подавай си оставката и ходи да пасеш овце.Има нужда от овчари.

454

Анонимен

преди 13 години

Същата работа като с калачника.

453

Анонимен

преди 13 години

А ве и оня *** мушкал с ножа няколко пъти момчето ама то не умряло от раните от ножа , а от удар в главата.Та полицията взе че ги пусна.

452

Калин

преди 13 години

а ми няма такава страна в Европа.. закон и норма тук се правят и прилагат по усмотрение!и на невинен вменяват убийство.. само и само да го отчетат за дейност!ей така без мотив и конкретни доказателста, какво остава за това дело!и това ли е само!всичките са невинни .. гърбавите *** доказаха невинноста на криминални типове.

451

Анонимен

преди 13 години

и какво като имат условни!всичките са с криминални прояви предполагам!срс-то само по себе си.. както и ползването на свидетел не е доказателство!къде са установимите факти?това са доказателствата .. излезли при при разследването!такива няма.. повдигнатити са обвинения за финансови престъпления!е указа се, че няма документи!само със свидетел.. малко трудно става, счетоводни измами само със свидетели не се доказват!има си раследване.. да са набрали информацията!много добре знаят що не го правят!

450

шерт

преди 13 години

до: КалинФизическия убиец има условна присъда.Калине,позволи ми да познавам обвиняемите по-добре от пишещите тук и съм склонен да вярвам че те са извършителите на не 1 и 2 убийства.Да се надяваме само,че щом в Бг няма съд,поне да има Бог и да ги накара да си платят.