117

гого

преди 13 години

Така е в техническия век сме за неграмотните няма хляб *** трябва да имат поне основно образование за да работят нещо бати те една инструкция за безопасно ползване на машина не могат да прочетат!

116

селянин

преди 13 години

до 127Е каква работа като не могат да четат и пишат бре!Кажи ми какво може да работи един неграмотен човек освен да мете улиците в София има 8000 роми които чистят!В заводите нищо не се прави на ръка вече дори и най-проста машина се иска да си що годе грамотен сега заради вас децата тръгва на училище на 5 годинки за да научат *** на Български!Не да отиват в 1-ви клас без да знаят дума Български учебници ви купуваме траснпорт до училище и вие не искате да ходите на даскало!

115

манго

преди 13 години

до123: С подаяния какво може да се изгради, освен общество от просяци, които само знаят да смучат и крадат? И после калашниците щели да ги оправят.. По-голямо мачкане от това само Хитлер е осъществил. Дайте им работа на ***, да произвеждат нещо и да се самоиздържат.. Ама за да можете да я предложите, трябва първо да се справите със западните поробители и да си контролирате икономиката на собствената държава.

114

Анонимен

преди 13 години

някой дали се е заблудил от многото му думи?! Д'*** и плиткоум... олигофр...

113

bobi

преди 13 години

zatova onq *** ni kazva robi

112

селянин

преди 13 години

до 121Много мачкаме ***!Плащаме им по 65 лева детски(500 хиляди Българкси деца са лишени от тях заради Доган!) 120 лева социални помощи 120 за самотни майки(защото не сключвате законни бракове и се водите самотни майки) живеете в незаконно строени къщи не плащате данъци ток вода само смучите!Кажи как да не правите толкова много деца при тези условия които Бъгларите ви предлагаме то видяхте какво значи мачкане във Франция де!

111

bobi

преди 13 години

sled kato stignaha dotam 4e da si predlagat detzata da prostituirat (mom4etata vav frantzia) tazi sgan mrasna ne da gi obu4avat da im nalivat mozak pak ne stava

110

манго

преди 13 години

Еми, ще са на гърба на българското общество, щом българите още по турско време не са им дали шанс за нормално развитие на тяхното. В това е проблемът на робското съзнание, че винаги гледаш да мачкаш тия отдолу, понеже е по-лесно. И сега, вместо българите обединено да се борите срещу европейските и американски поробители, и да си извоювате независимост и просперитет в държавата, вие отново сте свели глави и просто избирате да си изкарвате гнева върху ***.

109

Дивизион

преди 13 години

За сетен път се убеждавам че вас *** ви оправят само другарят Калашников и останалите негови роднини.Ако зависеше от мен бих хвърлил всички военни ресурси на държавата за няколко дни да ви залича, и ще го правя с кеф.Само така ще се оправи тая държава.

108

Анонимен

преди 13 години

Прав е, има ***, които имат акъл и усилено се интегрират сами в обществото - ще останете изненадани да разберете, че и обществото ги приема - примерите работят около нас. И спрете да им викате роми, че и те самите се озадачават :)

107

Нина

преди 13 години

Ама то реално се оказва, че ги обучават и пет пари не дават дали детето им ще може да чете или пише - важното е да може да краде. Е такива няма как да ги гледаш и да им се радваш. Съжалявам, но за такива няма оправия.

106

До:Ясен

преди 13 години

С тази разлика,че българките са се самоубивали след насилието или са убивали децата родени от насилие.Имало е и начини за помятане на плода.....т.е... Ние нямаме турски гени,но те имат български...Изключения за родени деца е имало,но малко.

105

Нина

преди 13 години

От една страна си права, ама от друга...Не знам дали има *** около вас, ама аз като бях отпуска и бях свидетел на следното - 50-60 ***, здрави, прави и млади - 20-30 годишни - се събират и правят планове къде да отидат за да задигнат еди какво си, докато пият бира и люпят семки -- е на това му кажи работлив ***. А като се огледаш и децата им - на по 7-8 години се въртят около тях вместо да са на училище. И разбирам тия *** да ходят да крадат, за да ги пратят на училище...

104

bobi

преди 13 години

kak da 4ete istoriq kato ne moje vij 4e ne pi6e pravilno 6te pro4ete edin red za dva 4asa i 6te se izmori( kolko li vreme mu e otnelo da napi6e tova ne znam)

103

гого

преди 13 години

До 102Незнам братле Туркините са много дашни по селата *** така ,че може би не сте никакви Турци най-вероятно!!!

102

Мая

преди 13 години

Обществото ни трябва да се промени в мисленето!!Много от *** са трудолюбиви,работливи,приспособявят се.Голяма част заминават в чужбина,защото и те като нас тук не могат да оцелеят.Но и приказката за "стадото и мършата "е истина!НИЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПОМОГНЕМ - КАТО ГИ ОБРАЗОВАМЕ И ПРИЕМЕМЕ!!

101

Ясен

преди 13 години

до 109Прочел съм го!След като са взимали Български деца и са ги възпитавали ,че са Турци после са се женили за Туркини!И какви са били децата които се раждат?Дали са ги убивали?Не приемали са ги за Турци!Така ,че мешането е за българи и Турци ,но както каза това е били практика във всички поробени от Османката имеприя народи така ,че Турците са най големите ***!

100

До:Ясен

преди 13 години

Я прочети отново 102 коментар!>>>ДОПЪЛНЕНИЕ-Всеизвестен факт е ,че движешта сила в Отоманската империя са били потурчени християни. В харемите е било пълно с християнки..Които какви деца са раждали?Ммм? За българите ще казва,че сме омешани с насилниците!По интересно е какъв е корена на днешните турци,щом масово са вземали деца и жени от поробените народи?

99

рокамбол

преди 13 години

сигорен съм че ви боли все още роби хахахахаха

98

селянин

преди 13 години

до 102Сега ще ти кажа изстината за да не се излагаш! 13-ти век Българите са били един от най-богатите народи след като сме паднали под Турско робство сме били най-многобройния етнос в Османската империя!Какво се е случили с тях?Имам и други въпроси ,но ти си отговори на този първо надявам се имаш малко останали не промити мозъчни клетки!