416

elk

преди 13 години

... че как тъй "5-ти век ПРЕДИ ХРИСТА"..... Странна работа.

415

H2N1(A)

преди 13 години

Не искам да прозвучи като светотатство, ама мнооооого нагласено ми се вижда тая работа. И как тъй точно в Созопол?! Та нали онзи министър с гафовете живее там... Съвпадение или... Колко им трябва на историците и археолозите да спретнат нещо такова и то без доказателства.Мисля,че е светотатство,това което става сега в Созопол около тази история с мощите на Св.Йоан. Дори и да е истина,би трябвало да е по-скромно огласено. По духовнически.'...Прости им Господи,че те не знаят какво вършат!...'

414

Гадняра

преди 13 години

Откритието беше направено само седмица, след като созополлията Божо на дълго и на широко популяризира в предаването си "Памет българска" разкопките на острова. На мен ми се струва малко странен начина, който е избрал за да помогне на туризма в родния си град! Това всичкото се прави с държавна пара, безплатна реклама по държавната телевизия и повторено десетина пъти *** доказвай, че не е истина, особенно на тия овце миряните!

413

Гадняра

преди 13 години

А бе, тия много смело пипат кокаляците на попа?! Ако ще правят лабораторни иследвания и разни там анализи, не бива ли поне едни стерилни ръкавици да сложат?

412

реалист

преди 13 години

поредната глупост и измислица!

411

Тони

преди 13 години

Ако ще и на 5 години да са, важното е туриста да бъде убеден, че това са наистина мощи на светец. И да правим както навсякъде по света - да привличаме и с пободни неща туристи. Всеки чужденец ще си плаща таксата, ще цъка с език и няма да ти спори дали са истински и да иска доказателство за това.

410

Стига де!

преди 13 години

Тоя пък *** Б. Димитров какво дава акъл за всяка реликва? Имаме достатъчно други грамотни историци които биха направили по-добър анализ на находката. Ама не са в крак с властта...

409

418

преди 13 години

420. ААА КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ "ВЗЕМАЙ СИ ХАПЧЕТАТА". Е ЩО ТАКА? СЕГА НАУКАТА МОЖЕ ДА ДАТИРА ВСЯКАКВИ НАМЕРЕНИ ЧОВЕШКИ ОСТАНКИ ОТКОГА СА. АМА НЕЩО НЕ ТИ ИЗНАСЯ МАЙ. ИСКАШ НА ДОВЕРИЕ ДА ПРИЕМА ЩОТО НЯКОЙ КАЗАЛ НА ТОЗИ И ТОЗИ СА. И АЗ ДА ПОВТАРЯМ КАТО ПАПАГАЛ. Е ТАКЪВ БАЛЪК НЕ СЪМ. ПИТАМ ПО СЪЩЕСТВО. И ТИ МИ ОТГОВОРИ ТАКА. ЩО СА САМО КОСТИ? КЪДЕ Е МЕСОТО НА ТЯЛОТО? НАЛИ СА НЕТЛЕННИ СВЕТЦИТЕ?

408

До 418

преди 13 години

По мълоумен коментар не бях чел. Вземай си хапчетата редовно ако обичаш.

407

Радост

преди 13 години

Това е една супер, супер радостна новина за Българския народ!!!!Браво

406

Анонимен

преди 13 години

Е АЙДЕ СЕГА ЦЪРКОВНИ МОШЕНИЧЕСТВА ДЕ! Айде мошеничество! Що не изследваме тия мощи с РАДИОВЪГЛЕРОДЕН АНАЛИЗ? Да се види откога са и на кого са? Знае се кога е живял светецът.Значи тия трябва да са на същата възраст. А НАЛИ УЖ МОЩИТЕ МУ СА НЕТЛЕННИ? ЗНАЧИ по тях трябва да има и месо,неразложено. Щото мощите на светците са нетленни и не гният. А църквата ни показва само кокали от уж "нетленните мощи".

405

чичо

преди 13 години

А дали не се познаваме от накъде а?

404

Язе

преди 13 години

404- И тия се борат за кокала.

403

к

преди 13 години

Бива ли да сте такива злобни бе,момчета и момичета.какво ви става всеки път ,когато седнете зад клавиатурата за да коиментирате една новина?Имам усещането ,че сте луди.Систематично се псувате и обиждате ,като не оставяте и един в държавта нена*ан.Това трябва да е онова ,което кара някои българи да крият ,че са БЪЛГАРИ.СРАМА ОТ *** КАТО ВАС,ВЕЧНО НЕДОВОЛНИТЕ КРИТИЦИ,КОИТО ВСЪЩНОСТ СА ОБИКНОВЕННИ ПЛЯМПАЛА БЕЗДЕЙНИ.Б.Димитров бил ченге,Иоан Предтеча бил шпионин,дрън-дрън че пляс.БЪЛГАРИ...

402

коко

преди 13 години

Като чете човик писаните тука ид-ио-тщ.и-ни разбира колка голяма част от тъй наречения български народ са безбожни егоисти.Сякаш са расли в джунглите.Не се учудвам за божия гняв ,който се сипе върху празните им тикви.

401

harda

преди 13 години

леле,освен,че си ***,ама явно лижеш нечии ***,или поскоро тънеш в своето в овчедушие

400

harda

преди 13 години

хаха,мужик

399

буболина

преди 13 години

Находката наистина е уникална, но тепърва предстоят изследвания, проучвания и доказателства. В страна като нашата, която няма никаква икономика, всяка възможност да привличаме туристи е ценна. А ние веднага бързаме да отричаме и да се съмняваме. Подкрепям Ви, че религиозните храмове са обекти на човешкото творчество и гений, независимо на каква кауза са посветени. Само да вметна, че думи, които завършват на ИЯ в женски род, ед. ч., в множествено се пишат с две ИИ, а не с Й, така че религИИ.

398

Дядо Петър

преди 13 години

Дано само да не е нова мистификация (на ченгето Димитров).

397

дан

преди 13 години

не съм предполагал,че в сайта има толкова много ***......да подценяваш собственото постигнато е типична българска черта