469

George

преди 13 години

Напъвам се да се досетя за свестен човек от Плевен,но ми е много трудно. Пър-вият,за когото се досещам, е Р.Петков-царят на фонтаните,приятелят на братя Галеви,с любима дума "***".Сетне си спомням за един прокурор,който се скри при престрелка с убит криминален тип, и се оказа,че случайно е присъствувал. По-нататък - Красьо Черният - завеждащ Кадри на съдийската гилдия;Слави Три-фонов с профил оплюване на политици и депутати.Сега - пак юрист от Плевен, станал и шеф на НС - и отново скандал!

468

Gabi

преди 13 години

Не съм сигурен,че румънците са се държали агресивно,по-скоро охранителите са се държали като четиримата от Кърджали.Тази охрана би трябвало да знае запа-ден език,напр.английски или френски; мисля,че охранителите на председателя на НС не са събирани като африканци от дърветата.Освен това дежурният на рецепцията също трябва да знае език.Не смятам,че BG полицията трябва всеки ден да показва просташкото си поведение- би трябвало не повече от веднаж на 3-6 месеца. Ало,мин.Цветанов,ген.Димитров!

467

Генчо Шопа

преди 13 години

Баси наглите румънцичудя се ако двама българи решат, че искат да влязат в румънски хотел, точно когато там е председателя на румънското народно събрание.....и почнат да обиждат и удрят румънските полицаикакво ще стане а ?

466

info

преди 13 години

Сорин-Октавиан Никита и двама негови приятели, в качеството си на туристи, съвсем добронамерено са изразили желание да посетят заведение в хотелски комплекс, където се е намирала председателят на Народното събрание Цецка Цачева, става ясно от съобщение на компанията.Служители на МВР и НСО не са им позволили достъпа, като са се държали доста грубо и не са пожелали да се легитимират. Тримата румънски граждани са били изненадани от проявеното към тях агресивно поведение и поради езиковата бариера не са успели да разберат какво се опитват да им обяснят на български полицаите. Неразбирането от страна на г-н Никита и неговите двама приятели е накарало служителите на МВР да реагират доста остро и дори заплашително към тримата туристи, се допълва в съобщението.

465

Ива

преди 13 години

Иво, ти си кух пич. Кого сравняваш с американски полицай ? Нашите пъдари, дето и за горски не стават ли ?

464

HM

преди 13 години

АБЕ КОЯ Е ЦЪЧЕВА? ЗАТВОРЕН ХОТЕЛ, ОХРАНА С ПОЛИЦИЯ ?!? председателя на Народното събрание. Някъв руманиец идва да се прай на голям а ти Цецка ти е виновна. Подкрепяйте БЪЛГАРИТЕ!!!!

463

Анонимен

преди 13 години

полицаите и румънците са се скарали за *** от хотела

462

ОПС

преди 13 години

*** охрната полицая барабар с уж професионалисти от НСО не могли да се оправят с двама мамалигари, че се наложило да викат патрул-поне така излиза от написаното от днес.бг - най вероятно са се оправили и са повикали патрула само да ги прибере...ама *** (както е казал героя на Алеко)

461

Mirko

преди 13 години

АБЕ КОЯ Е ЦЪЧЕВА? ЗАТВОРЕН ХОТЕЛ, ОХРАНА С ПОЛИЦИЯ ?!? ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС ? ВСЕ ЕДНО ВЪТРЕ ПРЕМИЕРА Е ПОСРЕШНАЛ ПУТИН. И ТИЯ ОТ ГЕРБ СЕ ВЗИМАТ МНОООГО НА СЕРИОЗНО. СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ОТ ГЛАВНИТЕ ТАМ ВСИЧКИ СА С НЯКАКЪВ КОПЛЕКС. Я НАРЦИЗЪМ, Я ДРУГО.

460

trunk

преди 13 години

Румънците трябва да си го отнесат.Цецка ...е тя е друго нещо -я хотел ще затвори ,я със самолетче и приятелка на екскурзийка ще отиде ,а казват ,че във всяка жена има нещо красиво.Погледнете снимката ....откриите го.

459

Анонимен

преди 13 години

Цецка е пяла в заведението, изпълнявала е песни на Леди Гага.Това е привлякло румънците, като са надникнали през прозореца са се объркали не са можли да различат това Цеска ли е леди Гага ли е.

458

до 515

преди 13 години

За съжаление е така за това на помощ ще доиде съдия Калашников и адвокат Макаров и ще се оправят нещата

457

PPP

преди 13 години

А също така имам и приятели от Бургас и Варна които си изгубиха имотите без да знаят даже. Имаха ниви до морето и сега на тези ниви има хотели на депутати. И не могат и да ги съдят даже, защото хотелиерите си имат "оригинални" нотариални актове на тяхно име, в които пише че са им ги били продали имотите. И двете старни имат оригинални нотариални актове, но как да съдиш депутат а? И ножа и хляба в тях! Кога ли ще ги видя всички депутати в затвора? Далеч от тук на запад с семейството ми

456

PPP

преди 13 години

Познайте дали си плаща за хотела в Арбанаси?!? Хотела е на небезизвестен депутат. Нали си прокараха "законите" и си взеха земи по черноморието като крайно нуждаещи се и си построиха хотелите... Да не споменаваме и за заменките. Европа ще ни глобява сега заради тях. Депутат си купува чакълеста нива в Стара Планина да кажем 2 декара за 2000 лева и му я "заменят" за 2 декара площ до брега на морето или си го купува морскоят парцел за по 1,50лв на квадрат. И пак като "крайно нуждаещи се"! Докога бе?

455

Анонимен

преди 13 години

тази ЖАБА от снимката ме плаши! Моля редактора да замени снимката с нещо по-естетично, примерно брадавица с мазол

454

Иво

преди 13 години

Трябва да понабият наглия мамалигар от Ромпетрол в ареста. Какво ли би станало с него ако беше нападнал американски полицай например.....?

453

ля-ля-ля

преди 13 години

Хотел Севастократор, Арбанаси разполага с леглова база от 69 места.Цените няма да ги казвам.

452

qwerty

преди 13 години

Полицията биела... кой бие? Само глупости се говорят, ама никой не се замисля, за какво ставаа дума

451

qwerty

преди 13 години

добре де, но за какво трябва руумънеца да се прави на кмет. Полиция

450

коце

преди 13 години

само са искале да я изнасилат таа убава п*тка!!! Тъй да знаете, таа убост кара ората саде бром да пият, ама на тея брома не им е помогнал и са и скочиле на цецка със задна цел!