258

Мнение

преди 13 години

Чета коментарите и разбирам, че лявата идея е обречена само и единственно на успех. Алтернативата представлява злоба, омраза и оскотяване.

257

Анонимен

преди 13 години

vesko marinov tam li e ?

256

Анонимен

преди 13 години

Искам снимков материал от Буздлужа за видя що за *** са червените привърженици. Искам да им видя личицата, що за създания са

255

Змей Горянин

преди 13 години

Днес ще си похапна малко червено месце.

254

Maraba

преди 13 години

Това,че БСП се пренасят на Бузлуджа-добре.А ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ ЛИ?Хайде да им затлачим проходите и да си останат там.

253

ГЕРБер

преди 13 години

"На мен пък ми се иска БСП да се пренесе в миналото!"Че те още си живеят с носталгия по миналото. Няма комунист, който да е доволен от настоящето.;)

252

Samo minavam

преди 13 години

Без децата,една,две,касетъчни бомби и краи.90%,от проблемите на България са решени ,при липсата на тези недоразумения.Не съм сигурен,дали и Бог ще ги иска,тези безбожници.

251

ГЕРБер

преди 13 години

Всички червени са леви, колкото *** на съединителя. ;)

250

Анонимен

преди 13 години

няма ли кой да пусне една атомна бомба там, че да отърве света от стадо ***!

249

Радо

преди 13 години

Националният събор е днес; Станишев ще говори, други ще пеят -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------В началото си помислих че това е поредния Червен Гей-парад,но след като видях подзаглавието ми се изясни,сбирка на лудите е,един говори другите си пеят

248

Анонимен

преди 13 години

На Бузлуджа са милионерите-Румен Овч.,Медузата Гуцанов...Доган лети над тях с летяща чиния и им маха дружески-"Над вас съм,над вас съм!"Дядо Благоев ще се обърне в гроба от отвръщение.

247

Хер Капитен

преди 13 години

Сергей *** нещастен вземи си подай оставката стига срами великите идеи на социалистическото движение!Ти, безпринципен червей се сложи на Доган и Царя и направи безпринципна коалиция,която само в твоята проста глава е провела успешно управление!И като поназнайваш малко английски я кажи какво правят достойните лидери на пратии след landslide victory на политичския противник?Ти правиш социализъм за себе си,дебелия и *** Кутев и гнусната Нинова!Заеми се да направиш поне семейство,рогач нещастен

246

Анонимен

преди 13 години

Милионерите са на Бузлуджа!Успешно са се смесили с червени тетки и бабички с дрехи от втора и трета употреба и пенсия от 200 лв/увеличена три пъти от правителството на Станишев/.Оглеждат се и правят завери,как да задигнат европейските субсидии!Съобщиха ми,че мандрите по пътя на червените кхмери биле обрани!

245

Knock

преди 13 години

Мода - снощи не си доклатил май,а? Или не ти дадоха? Или не стана хич?

244

Анонимен

преди 13 години

ако боко остане на власт всички ще се изнесем от бг

243

неутрално

преди 13 години

Другарю Станишев. - Що е олигархичен социализъм и има ли той почва у нас?

242

rado

преди 13 години

По добре ще е да се изнесат извън България.

241

GB

преди 13 години

БСП се пренася на Бузлуджа. Сега ако може от там и да се възнесът, голям късмет за България ще е!

240

Mery

преди 13 години

До # 272: Не е необходим въздушен удар.Ако времето е горещо и няма линейки и медицински персонал,като нищо поне 10-15 човека на възраст над 70 години може да опънат крачолите, ако не дойде навреме медицинска помощ! Защото как са го измислили този празник посред лято на Бузлуджа,не са правили сметка,че електоратът на червената столетница е силно застарял и по естествен път може да намалее под границите на санитарния минимум. Социологич. агенция дава поддръжка на БСП 14-16% - глупости, под 10% са!

239

Анонимен

преди 13 години

Дано си останат там завинаги. И днес йощ балкана щом буря зафаща да им подмята кокалите там. Дано никога не слязат от планината.