94

Мацка

преди 13 години

----------------Абе тези от ГЕРБ май доста са стабилни.Браво.Все повече започвам да ги харесвам. Ще гласувам за тях.-----------------------------

93

Ха-ха-ха !

преди 13 години

Поредната простотия сътворена от ГЕРБ, която не е нищо друго, а чиста проба носталгия по миналото, с което те имат доста общо. БДС по бай Тошово време вършеше работа, защото държавата беше тоталитарна и във всичко имаше ред. За сметка на това пък нямаше много други работи. В условията на пазарна икономика БДС е пълна идиотщина и ще просъществува ден до пладне !

92

Gio

преди 13 години

...интересно как ще нарекат презервативите по БГ стандарт - Черно море, Боруй или Средна гора..?

91

Анонимен

преди 13 години

За какво, за това че официално обявява кюфте и кебабче за менте ли

90

мафия

преди 13 години

Интересно кой ги е купил. Вместо истинското кебапче да си се казва кебабче, истинското кюфте да е кюфте и т.н.т а фалшификатите да имат други имена се прави обратното! Да не смееш да си поръчаш скара! Я сърбите, я някои дтуги ще ни отмъкнат правата над тези имена и тогава кой ще носи отговорност! А имената стават незащитими щом вече и официално се признава че означават неизвестно какво менте

89

Choco

преди 13 години

Нафтата е по-скъпа ;)

88

Анонимен

преди 13 години

И ако бъде толко дълго кат планината, цена няма да има. Браво, ашколсун, аферим, да живей, ураа-а-а-а-а.

87

аНОНИМЕН

преди 13 години

Не е ясно,дали някой производител ще произведе от продуктите по БДС. Да не са луди да влагат средства да купуват и обработват животни. Ако няма кой да купи после скъпите продукти.....

86

kebap4eta

преди 13 години

ne qm da ne sam lud,samo delikatesi poneje sa mnogo to4ni

85

Кебап Кимионов

преди 13 години

Браво! Сега като кебапчето "Стара планина" стане от месо, даже може и вместо орден "Стара планина" да го дават...

84

Анонимен

преди 13 години

браво на ГЕРБЕРИТЕ все положителни неща правят

83

boza

преди 13 години

BG standart: kebapche surovo --kato na 20 godishen onaja rabota ,kebapche pecheno --kato na 80 godishen onaja rabota

82

IND

преди 13 години

До 84Абсолютно си прав! На мен ми разправяха как в щатите имало маргарин 1кг. по 1$ !?! е кой нормален човек ще си каже че това е качествен продукт - това е все едно да си сипя нафта и да си я полея на филията!

81

24

преди 13 години

сигурно цената ще бъде 20лв кг

80

Анонимен

преди 13 години

Виждали сте Европа през крив макарон.Как може на Запад да има -кашкавал по 5,60 до 6 лева килото.Пилешко по 4 лева,кисело мляко по 90 стотинки за 500 грама,хляб по 1,90 лева за кг. Яйца по 18 стотинки ,газирани напитки по 70 стотинки за 1,5 литра.Бира по 60 стотинки за 500 мл ,бяло вино по 90 стотинки за литър ,,шампанско, за 1,70 лева бутилката,и да не продължавам.Това са цени в Италия .Е мислите ли ,че това може да е натурално.Страшно бъркате ,че само в БГ се продават *** в магазините

79

Анонимен

преди 13 години

повечето сте тотално ощетени от към мозък,пак оплювате,пак за пари ревете,пак заговор на правителството,какво искате министерстово на храните да ви увеличи заплатите и да ви води к...и без пари,ей такива ''дървени'' философи гледам по цял ден,по зле сте от *** добре да знаете...като оня професор Вучков сте всички!

78

IND

преди 13 години

Дори и да са 10лв. в момента не е никаква гаранция, че са от истинско месо! Ако поназнайваш малко от маркетинг ще знаеш как цените могат да влияят на хората. Трябва контрол и стандарти иначе няма как да си сигурен! Браво за стандартите по БДС, сега само се надявам да има и надежден контрол.

77

ЕбЛьов

преди 13 години

Не глейте кой- кво е написал , глейте кво слагате в устата си !!!!Лапате го ;0,дъвчето го и после ...................*** !!!Да Ви е сладко новото КЕБАПЧЕ !!!!!

76

Анонимен

преди 13 години

Ако приберат крадливият *** Доган в затвора,ако приберат имотите от ДЕДОТО от Мадрит,ако оправят храните,ама и пиенето,ГЕРБ имат верен избирател в мое лице.

75

да се научим

преди 13 години

До 68Пише се КЕБАПЧЕ - не КЕБАБЧЕ - ейййй