40

Анонимен

преди 13 години

франция в лицето на френския президент може би има частни интереси ,маскирани под мевдународно покровителство и посредничество ,като финансов източник.не само че защитава в случая доказани убийци,ами с това си осигурява алиби за участие в сделката с либийските задължения.колко ли са смъкнали посредниците.а и господин и госпожа саркози си финансираха по този начин развода.уж от морални подбуди.балгодетели на човечеството.в момента има голям скандал около саркози,като получател на милиони от соб

39

кфо

преди 13 години

Заради тези пандизчийки се похарчиха толкова милиарди,че сега нямаше никой да мисли за 3,5милиарда дефицит,нито щеше да се чуди откъде да се вземат милиони за туй или онуй.Вместо да си понесат заслуженото наказание за гдето са почернили толкова много фамилии,те ги изкараха едва ли е ангели и страдалци,а Първанов само затова че ги освободи,след доказана вина,както освободи и ставински,който уби невинно момче и осакати за цял живот момиче,както се освобовдават разни трафиканти на човешки ресурси

38

Анонимен

преди 13 години

Kato gledam kakvi sme,si mislq,saslujavame si vsi4ko: mizerniq jivot,i pojarnikarq,i hamstera predi nego,i 4algata,i mutrite....vsi4ko. Nie sme primitivni,zlobni i neobrazovani varvari! (daje nqma i da se izvinqvam za latinicata,parcali)

37

НЯКОИ

преди 13 години

Някои много лично премат нещата.Нервите са лош саветник.

36

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам ти от все сърдце да се окажеш на тяхното място.Или дано да имаш деца и на тях да им се случи.

35

vida

преди 13 години

Gospod da e s tjh i da im pomaga. Te si znajt kakvo sa prejiveli.Sramota e balgarite da sa protiv tjh.Da sa jivi i zdravi.

34

бб

преди 13 години

боли ме дедовия за старите чанти лапали либийските вувузели,пък и пари им дадоха и апартаменти,даже и палестинския навлек празнува,разцепили са им гъзищата пък се радват че поне са им платили,***

33

За сведение

преди 13 години

За сведение тия от снимката никой не ги е изпращал зорлен в Либия а се.а утишли та дори с връзки да да...

32

Анонимен

преди 13 години

Гледай моя да не е по добър от твоя и да не се наложи да плащаш за обида на цяла нация застанала зад тези хора от снимката .А като гледам какво си написал за хора преживели подобен ужас ,адвокат си виждал само на картинка.

31

Анонимен

преди 13 години

Що на кафе ли ще ме каниш.Или ............

30

Анонимен

преди 13 години

Дано ншкои ден на теб да ти се наложи да се плащат подобни данъци ,*** може ли да си толкова кух

29

za6to

преди 13 години

До всички плюещи в този сайт''освобождаване и завръщане на борда на френски президентски самолет бе отпразнувано по традиция в резиденцията на посланика на Франция.'' Дали Франция ще се ангажира с освобождаване на ДЕТЕУБИЙЦИ??? Франция, която има толкова много дълбоки и трайни икономически интереси в Либия? И кой беше там и видя как се''***, продаваха дрога и алкохол, заразяваха със СПИН срещу заплащане''? то бива мърсотия, бива, ама...На никого не пожелавам да изпита това което са изпитали

28

Анонимен

преди 13 години

Гледай ти да не се задавиш

27

възмутен

преди 13 години

До: безимотен (номер 35)Заслужават да ядат и пият хиляди пъти повече от теб, а ти тепърва трябва да доказваш дали си заслужил коричка хляб да не умреш от глад!!!

26

безимотен

преди 13 години

не се наядоха,не се напиха

25

срам

преди 13 години

До: номер 23Засрами се!!!!!! Заслужаваш теб да те изпратят в Либия да живееш там - жалко че си гражданин на Европейския Съюз - утре срещу подобаваща сума пари и недвижими имоти ще се съгласиш да взривиш някоя сграда и да убиваш невинни хора - само защото Аллах така е заповядал - не ти е мястото в Европа!

24

мейс

преди 13 години

да са живи, здрави и да забравят ужаса им пожелавам. Както и да не обръщат внимание на хорската злоба българска, за която нямам обяснение.

23

възмутен

преди 13 години

До: OpsaАбе какви са тия глупости бе??? Завистливи, алчни българи - стига сте гледали в паницата на другия!!! Когато стане въпрос за "турското робство" всички рипате като заклани кокошки, че какво сте видели вие от турците че така се зъбите и ръмжите като подивели кучета??? А когато трябва да приемем наши сънародници които наистина са преживели кошмара и ужаса от една чужда и изостанала държава - почвате да им завиждате!!! За какво???

22

----

преди 13 години

тея са чалгаджии

21

BG

преди 13 години

Да додат на пеят на село на площада.