98

Тартарен Тарасконски

преди 13 години

защо не накараш *** да работят?Защо не ревизираш мнимите инвалиди?защо издържаме над 60000 полицаиЗащо не принудиш работодателите да плащат социалните и здравните осигуровки и защо няма работодател неплащал осигуровки в затвора.Защо отново прехвърляте проблема от болната глава на здравата? Защо трябва да умра на работното си място или да ходя с памперси на работа за смях на колегите?Обещавам, че на следващите избори ще гласувам за вас със средния си пръст.

97

Анонимен

преди 13 години

А вие си мислехте, че няма да са и двете ли?? Трябва да сте били единствения в БГ. Да ви припомням ли за стъпките една напред-две назад, широко рекламирана дори от К.Георгиева. Хаха. Честито на печелившите.

96

Глупаци

преди 13 години

Синдикатите го свършиха като лисицата с опашката.Правителството предлагаше увеличение на осигурителния стаж,без да се вдига осигуровката.Синдикатите ни уредиха и с двете.Браво САШЕ.

95

БАБА ЦУРА

преди 13 години

По гладно правителство от това няма.За да одат по многозвездните хотели пари им требват много пари.И тех ше изсухлим некой ден.

94

topcho

преди 13 години

xi xi xi..ciganee....

93

topcho

преди 13 години

abee ia vizh tova be bratlenceee...

92

гурбетчия

преди 13 години

Де да беше така и в България.На 20 умрели да се раждат 2000. Гладна мечка хоро не играе и Господ на бодлива крава рога не дава .Хайде РАСИСТКЕ стягай си п.*** и раждай деца в името на родината !!!!!!!!!!!!!!!!!!

91

k

преди 13 години

kav staj be kvi osigurovki be nikoi ne ebava6e da pla6ta osigurovki a sega i ve4e rabota nqma.abe gore tam v sofiq dobre li ste be kele6i.az na taq kradliva darjava i lev nqma da dam dokato ne q vidq kato horata.jivota ni zaminava v robiq a tapacite hi4 ne im dreme.

90

расиста

преди 13 години

само 20 ли сигурно в съшия този миг са е родили 2000

89

РАСИСТА

преди 13 години

Тези пък ми омръзнаха,никога не сме имали по-несериозно и лековато правителство,до обяд казват едно,след обяд съвсем друго.Моля не пишете нищо повече за тях всичко е предпоследно

88

гурбетчия

преди 13 години

Здравейте гладни въшки ! Какво криминализиране на невнасянето на осигуровки бе?! Нямате пари за ядене,а за осигуровки от къде.Но нищо това е бял кахър,ето една хубава новина ,която значително ще ви успокои - при инцидент в Индия загинали 20 *** .

87

Анонимен

преди 13 години

Та да те питам Тотьо детските надбавки на 30 ли ще бъдат преведени или на 3 явгуст 3 дена след това.Нали си много точен пич, ха сега да те видим колко се блъскаш и потиш заради нас.

86

Анонимен

преди 13 години

Алоооо питам правителството, кажете ми какво е това понятие 4 часов работен ден.Да не би като работя по 4 часа да ми се удължава живота 2 пъти че да ми смятате година за половин.Или работен ден или нищо, без половинчати неща.И за в бъдеще предлагам на всеки 6 месеца парламентарни избори,ако не ставашси отиваш ако ставаш си стои на власт още 100 години дал господ толкова да живеете.

85

Анонимен

преди 13 години

С понятието 4 часов работен ден подпомагат нашия проспериращ, единствен, уникален и без аналог в света бизнес.Та бизнеса решава кога да се пенсионираш, да си ползваш отпуската, колко да те скубе държавата само и само да не фалира.Големите в " Бизнеса" унищожиха всички малки, в момента спонсорират власта и искат да върнат едно явление изчезнало поне от преди 20 години КРЕПОСНИЧЕСТВОТО.Като са толкова силни нека се пробват в истинската пазарна икономика да видим дали няма да фалират.Не да експериментират с народа и да си създават уютна бизнес среда върху нашите трупове.

84

Пора

преди 13 години

Браво на тотю ! Вдига стажа плавно - е това си е голяма длавера. Цял живот плащаш осигуровки и когато дойде време да получиш някой лев пенсия ти просто умираш от старост и нищо не получаваш...

83

Анонимен

преди 13 години

не разбирам само КАКВО ЧАКАМЕ ?

82

красимир станев

преди 13 години

никакъв смисъл няма да се внасят осигуровки минималното е около 1200лв. на година за 45г. по 1200лв. са 54000лв това е без лихвите само от първата вноска годишната лихва е 40-50лв грубо изчисленопо 45г. са 2000лв.или ако си внасяш пари в банка и то трябва да е чужда защото нашата в един момент ще им се стори че у хората има много пари и ще предизвикат хипер инфлация на 65г. със 100000лв. собствени пари всеки може да живее само годишната лихва е 4000-5000лв. делено на 12 месеца са по 350лв.

81

gyskata

преди 13 години

Когато ятото забави скоростта си, гъските намиращи се най-отзад започват да крякат. Така те предупреждават и насърчават летящите отпред птици, да усилят темпото и да поддържат скоростта.Каква е поуката:Понякога, за да извървим пътя и да постигнем целта си, имаме нужда от подвикването и насърчаването на другите. Не бива да се сърдим и обиждаме от това.

80

КАРА АМЕД

преди 13 години

АБА НА ТОА НЕМА ЛИ КОЙ ДА МУ СПРЕ ВИСКИТУ?

79

burgazliata

преди 13 години

Този *** незаслужава и един час да баде министър от нищо не разбира освен да се перчи като шефа си (Б.Б.)ама така е господ го е дарил с желание и без талант..