51

65

преди 13 години

Операциите "***" и "Соколи" са подоперации на операция "Кукуво лято".

50

даа

преди 13 години

Абе,тук някакъв червен червей е плеснал 5 поста и си мисли ,че хората са прости и не разбират това.На червея ще му кажа-червей,още много време ще стоите в опозиция и ще плюете по форумите.Лапачката свърши,сядяйте си на дупетата и почвайте да работите,ако не сте отвикнали как става това.Хубавото е ,че чевейте в тази държава останаха само 10% от населението и сме на път да се оправим..

49

Анонимен

преди 13 години

Ти си много жалък бе приятел. Я *** удари една бира да се разведриш, че ти спре байпаса от злоба.

48

Анонимен

преди 13 години

Това правителство, ако не с друго, то поне със Цветанов ще го запомня. Човека си върши работата. Трудно е да критикуваш човек, който наистина работи

47

Ясен

преди 13 години

до 55"опа стана беля"Но вече го смениха излиза ти съобщение ,че си нарушил правилата и отдоло линк с тези правила.Мен лично ме банят поне 20 пъти на ден не ми прави впечатление ,или по скоро се опитват да ме банят ,но не им се получава :).Сигурно админите са им от борсата наети за по 300 лева :).

46

Анонимен

преди 13 години

Браво!!!!!Поздравления за Борисов и Цветанов!!!!

45

даааа

преди 13 години

до хаха Казваш хаха,ама май не ти е много смешно,когато криминали и комунисти влизат в ареста. Май си един обикновен червен червей..

44

До IND

преди 13 години

Хей IND, Всъщност си промених мнението - оставам с теб. Харесват ми шансовете ни. Няма да си оставяме страната на бандитите - кумунисти.

43

T

преди 13 години

Идеално казано!

42

хаха

преди 13 години

Хахаха,и сега тъй като нямат други доказателства ще ги обвинят и тях в безделничество,като проститутките във Варна.Браво Цецо,давай,номер едно си...по простотия,хаха

41

Анонимен

преди 13 години

Прах в очите на такива бълъци като теб ***

40

Анонимен

преди 13 години

бРАВО НА РАВИТЕЛСТВОТО!Преди един месец арестуваха 389 мафиота и бандита в Италия,някой да нарича Италия полицейска държава?Кой може да защитава бандити,естествено ако е еди от тях.Гърч до пълното изтребване на бандитите.РАЙД!ИЗТРЕБВА ДО КРАК.

39

Серго Спокото

преди 13 години

Спокойно, съда ще ги пусне до 1 седмица всичките поради липса на доказателства. Няма доказателства, че задържания е знаел, че в апартамента му има автомат Калашников. Нека полицията докаже, че е знаел де. :)

38

Неразумен

преди 13 години

Значи трябва да почнат с министър Дянков.Той си позволява да не плаща на фирми които са раборили за държавата.Дължи над 500 милиона лева.Хайде ,Цветанов,ГЪРЧ И БОЙ!!!

37

IND

преди 13 години

Е ти чак сега ли забеляза тенденциозността тук...Да не говоря колко пъти са ме блокирали за коментари акто този.Аз обаче оставам за да защитавам справедливата кауза а тук ако ще да бъка от червени!!!

36

Анонимен

преди 13 години

Поздравявам правителството за твърдото му намерение да се справи с бандитизма в БГ!Добре беше да се използва един стар закон от 1932 год.за борба с бандитите.Никакви алабализми не могат да подменят това,което се вижда от хората.Бой по бандитите,гърч на всеки,който реши ,че може да си позволи да краде,изнасилва възрастни,беззащитни,малолетни,безпомощни,да граби,отвлича за откуп,да наема хора да му работят и не им заплаща,разпространяват дрога,пласират и зарибяват децата ни!ГЪРЧ И БОЙ!

35

IND

преди 13 години

Нормалните хора биха поздравили Цветанов, Борисов и полицията! Останалите дето подкрепят крадливата *** нека мрънкат, плюят, и да ми цъкат минусчета!

34

Пешо

преди 13 години

Ето по това си личи кои интереси управляват сайта. Че един престъпник се жалва в Страсбург е на първо място най - отгоре с подробно описание и до него Березовски, а че МВР хваща 30 тежки престъпници по средата да не се забелязва и с два реда обяснение. Аз бях до тук "Днес.бг"

33

Анонимен

преди 13 години

Е, ти какво искаш? Да чакат едно ново убийство, за да можеш някой като теб да е доволен, че е скорошно 2009-2010г.Но ти пак няма да си доволен и тогава, нали?? Я ЦЦ ще е физкултурника, я ще измрънкаш, че не било хуманно наемните убийци да ги карат да падат на земята, я ще видиш дълбока конспирация в цялата акция...че била PR или подобно?И разбери, тези алции не ги правят просто така...избират си някой и само да има шум. Все пак имат някаква операт. информация. Така че...стига мрънка!

32

Анонимен

преди 13 години

Браво на мъжеството и смелостта на полицаите!