40

Анонимен

преди 13 години

Ще ти спадне, ако не го разтъркваш нема как да свършиш каквито и *** мазни да гледаш... Виж ако имаш силно въображение, и си много отпуснат в пълен релакс, и си представиш как някоя ти го лапва, или как си го вкарваш в *** и мазно и топло, може и да се изпразниш...

39

gotini

преди 13 години

I az sam saglasna za tova. Napi6a li tema vsi4ki sa grubiani! Da varvim za normalen sait ne za nqkolko izvrateni komentari ili temi!!!

38

Анонимен

преди 13 години

Не знам какво мислите вие ама в този сайт се пишат само извращения!!!!! Ако някой има проблем вие му отговаряте по най-гадния начин както ще направите сега злобари такива!!! Даже най-голямата *** е по-ИнТЕлЕгЕнтна от вас дето пишете тез простотии! Да намериш свестен съветаджия е като да търсиш игла в купа сено! Осъзнайте злобата си и я преодолете! И да знаете че и да ме наречете *** или някаква Убида(подчертавам) или гаден коментар НЕ МИ ПУКА! На тая тема нека само свесни

37

Анонимен

преди 13 години

То пък щото във Варна, БурГЪЗ и Филибето няма селяни и там е пълно. Колко от жителите им са родени там или имат родители родени там?

36

до 30

преди 13 години

Аре стига ме занимава с глупости последните 130 години се наливат селяни в СОфИЯ и ти си един от тях г-н гражданин четете си историята няма аз да ви уча!

35

до 30

преди 13 години

По време на руско-турската освободителна война градът има 11 649 жители, от които 56% българи, 30% евреи, 7% турци и 6% роми.[5] През 1880 г. К. Иречек отбелязва, че в София има 20 махали с около 5 хиляди къщи и население от 20 501 души. По това време Пловдив, Русе, Варна и Шумен са по-големи градове от София. След Освобождението обаче градът постепенно нараства с преселници от всички краища на България, но основно от Радомирско, Трънско, Брезнишко, Самоковско, Орханийско и Царибродско. В период

34

Анонимен

преди 13 години

avtorkata:moje li po barzichkooo nqkoi da mi otgovori? Kakvo stana s pratkata? :d

33

Анонимен

преди 13 години

Защо е по-лесно да обичаш животно?Защото животните могат да те обичат истински. Те не говорят зад гърба ти глупости като тези, които ти се пряват на приятели, нито ти изневеряват като мъжете/жените, с които ходиш. Обичам животните повече от хората, защото хората са по-лоши от животните.

32

Анонимен

преди 13 години

С кучетата няма проблем. Проблема е, че охраната (същият които ме пусна първият път и дори пожела да ме почерпи кафе) вторият път дори не ми позволи да се свържа по никакъв начи с началника - което според мен не е правилно.

31

Анонимен

преди 13 години

Ами то Варна пък са гагаузи, които са от тюркски произход, а не български ама се водят българи нали.

30

Анонимен

преди 13 години

Така си е - яко си свестен студент ще си намериш квартира, няма да чакаш от държавата да ти даде общежитие.

29

Анонимен

преди 13 години

Всички сме наясно че мацките стават студентки не толкова заради ученето, а за да се е*ат далече от родителите си, а момчетата - за да се алкохолизират и друсат. То затова отрепките на България са се събрали в Студентски град. Затова Студентски град е градът на греха и разврата.

28

Анонимен

преди 13 години

Ти за Сердика чувал ли си?

27

до 24

преди 13 години

Ама то всички сме тръгнали от селата бре пич преди 130 години на мястото на София е имало 3 села по някакъв луд късмет са ви събрали и направили столица!Кво ми обясняваш тоя оня селянин гледай си живота там да си добре!Гърция като от 10 000 000 4.5 милиона живеят в Атина да не пискат аре!

26

Анонимен

преди 13 години

99% от четящите Днес.бг са пълни ***. То по-хубаво да четеш Труд и 24 Часа, там поне няма коментиращи.

25

Анонимен

преди 13 години

Според мен най-добрите години в живота не са в университета, а в училище. Там ти дават и базата от знания, върху които да градиш. В университета по принцип се ходи почти само заради дипломата, там не се дават почти никакви полезни знания. Освен това тези знания, които ни дават в университети често не ти помагат в по-нататъшната кариера и като завършиш единственото, което ти остава е една гола диплома, повечето хора се научават заради опита, не заради знанията, които дават университетите. Повочето от нещата, които се учат в университете нямат нищо общо с практиката. Освен това прехваления студентски живот няма нищо общо с хубавите спомени от гимназията. Аз лично винаги ще помня гимназията, а се надявам да забравя за отвратителните години в университета.

24

VW Polo

преди 13 години

Следващия път когато НДСВ се върнат на власт ще се решат този и други проблеми. Пак НДСВ трябва да оправя кризите на десните.

23

Анонимен

преди 13 години

Не виждам къде е проблемът да си живееш в родния град? Работа има и то много и в Пловдив, и във Варна, а и в Бургас.

22

Анонимен

преди 13 години

Не давам никакъв наем. Наеми дават коменистите от центъра, а те си бяха селяни, обаче по заслеги от партията получиха жилищата си.

21

Анонимен

преди 13 години

Ми да се построи завод за *** къде е проблема? Но нали тогава няма да има папане за Герберите.