32

Музеен ескпонат

преди 13 години

А аз предлагам Костов да го затворят в музей като експонат и да го показват за поколенията като един от най продажните премиери и фин. мин. на БГ - за справка то не бяха аферите Сапио, БГА Балкан, Елените и де що има масова преибатизация, фондацийката на цена му Еленка и т.н.

31

Брили

преди 13 години

Ако има и идея, от къде да се вземат пари за разумна покупка, ремонта, цялата охранителна система и подобни детайли ще стане наистина брилянтно.

30

Black Beard

преди 13 години

Седесар нещо да построи? Те по-лесно биха го разрушили като мавзолея.

29

Анонимен

преди 13 години

Значи Гергов е закъсал, защото не му върви ЦУМ-а и сега дай държавата да му налее "някакви си" 15милиона. Айде нЕма нужда.

28

bravo

преди 13 години

Чудно как така му идват идеи на тоя вампир когато не е на власт...Всички видяхме какви ги навършиха по негово време; *** наглото парче!!!

27

киро

преди 13 години

Защото на практика кръгът Олимп измества "Мултигруп" и "Орион" и като октопод обхваща цялата държава. По времето на Иван Костов като премиер, един негов странен приятел, известен като бивш кръчмар и близък до Бай Миле и сикаджии, прави шеметна бизнес банкерска кариера. Приятелят на фамилията Костови се нарича Славчо Христов.Като факир Славчо Христов и икономическата му група Олимп достига нечувани бизнес върхове. А всичко започва толкова просто през есента на 1996 година в ресторант "Олимп" се събира за първи път официално елитът на СДС във връзка с финансирането на президентската кампания на Петър Стоянов. На срещата, "тайна" вечеря организирана от Марио Тагарински, с представители на едрия бизнес присъстват Красимир Стойчев, шефът на СИК Красимир Маринов - Големия Маргин, Евгения Калканджиева и други видни сикаджии. Събитието легитимира ресторанта и неговия собственик като част от знаците на новата власт.

26

Азъ

преди 13 години

А ти откъде знаеш?Може точно така да е направил-все пак това е Костов!

25

Мирчо

преди 13 години

По времето на Костовото управление имаше един министър Бакърджиев ( за който в днешно време нищо не се споменава - и по-дбре). Та този същия си спомням, че цяла седмица се мъчеше да взриви един мавзулей, който беше построен за 4 дни.Та от Костов освен разрушения друго не очаквам. По негово управление нищо не се построи, а това което се разруши е безчет.Какво стана и с масовата приватизация и боновете от нея?Костов, приятелю, изпял си си песента, но защо не ти дават раирани дрешки ми е чудо?

24

циганина костоф

преди 13 години

Шеметният възход на фирмите, в които участва шефът на столичния ресторант Олимп, още преди месец даде повод да се заговори за появата на нова икономическа групировка, свързана с властта. Преди две седмици стана известно, че собственикът на ресторант Олимп има обща фирма със зетя на премиера Иван Костов. Този факт още повече засили интереса към бизнеса на Славчо Христов. Много хора сега се питат дали произходът на неговите пари е чист. Въпросът е принципен и засяга не само шефа на Олимп, но и всеки новопоявил се бизнесмен от неговия калибър. СИК, Славчо, СДС

23

Анонимен

преди 13 години

do fontana na presidenstvoto ne na ***! , tezi koeto ne snait centara na sofia da se priberat v selata si molia

22

киро

преди 13 години

Драгалевският *** КОСТО-Ф е прав щото е от партийната поръчка и той дисидент като жельо желиното от с. веселиново:)))Десиденти имало ама в УНГАРИЯ И ЧЕХИЯ И ПОЛША при нас *** партийни БКП:))за тва сме и на тоя ХАЛ.

21

Анонимен

преди 13 години

pravilno, a kakvo shte stane s tozi, ako tsym stane myzei

20

Петров

преди 13 години

Добре би било същото да се направи и със сградите на правителството, парламента и президентството. А офисите на партиите да станат картинни галерии.

19

Анонимен

преди 13 години

ako nesnaete ima myzei na 150m. ot tam, do fontana!

18

Анонимен

преди 13 години

Бутнете ЦУМ, отдолу може да има много по-ценни руини от минали епохи, от колкото тази сталинистка сграда.

17

Анонимен

преди 13 години

Ами ако имаше 500 милиона задължения ,като Кремиковци,които бяхя натрупани от *** на Виденовото правителство и един лев щеше да му е много,ама нали сте шматки пишете без да знаете за ккаво става дума ..че и на Костов акъл давате шебеци комунярски ...

16

Etta James

преди 13 години

Разбира се, че Костов е прав! Колкото и пишете минусчета с потни комунистически ръчички, единствения политик с държавническо мислене е именно Костов. Не се напълвайте - това не става с напъни - или си такъв, или не си такъв. С напъни само можете да се оцапате. Много добра идея!

15

Додо

преди 13 години

Гегов го е закършил за пари и непродаваемия ЦУМ само държавата би го купила,Костов такива оценки по 15 мил.що не ги правеше като продаде Нефтохим,Кремиковци,Балкан и още 50 фирми за има-няма една нова С-класа

14

velofan

преди 13 години

Ех, Костов, Костов, защо не се сети преди 10 години да го "продадеш" на някой приятел за 1 долар (като Кремиковци), сега щяхте да си поделите 15 000 000...

13

Анонимен

преди 13 години

*** гадната снимка. Само я погледнах и ме заболяха очите... А за статията - че той ЦУМ отдавна си е музей :) Аз там влизам само да зяпам, не знам кой си купува нещо изобщо...