28

сонгун

преди 13 години

В Северна Корея има повече избягали южнокорейци отколкото има избягали северокорейци в Южна Корея. Освен това именно Южна Корея е изградила бетонна стена по-висока от Берлинската за да пречи на бягствата на свои граждани на Север. Да се повтаря папагалски американската пропаганда няма смисъл защото тя пълни и без друго медиите у нас.

27

Присмехулник

преди 13 години

няма да си ходят. Май пропуснах ходенето на гости в Панама, но то беше за кратко, колкото да си топнат краката в Панамския канал:))Само да си спомним как иракчаните имали химически оръжия, ама така ги бяха скрили, че още не могат да ги намерят:))Искам да попитам колко хора измряха в последните 20 год. от тяхното налагане на демокрация.......

26

Анонимен

преди 13 години

Като си тръгнал да с+++ш наляво и надясно,вземи го направи първо в собствената си!

25

Анонимен

преди 13 години

Това че САЩ са едни скапани империалисти-милитаристи, не означава че севернокорейската система е много хубава. Моля, намерете информация в нета и ако разполагате с въображение, поставете се на мястото на севернокорейците.

24

Анонимен

преди 13 години

Хилари Клинтън под носа на севернокорейците под носа не е страшно , но да внимава за другото

23

Присмехулник

преди 13 години

Всеки има право да харесва или не дадена кауза, идея и т.н. Само да попитам тези които харесват САЩ и политиката им - колко войни (обявени или не) води САЩ в последните 20 год. Някой да помни Ирак - точно 2 войни, Сомалия (там нещо нещата не се получиха - черните не разбраха какво е това демокрация), Сърбия - там май се биха на 2 пъти (само не разбрах какво общо с войната имаше онази къща в София дето и нея я бомбандираха, покрай мостовете в Сърбия), а Афганистан - нали сега казват, че скоро

22

сонгун

преди 13 години

Ако умират от глад защо се налага да ги избиват с война? Интересна логика - защото някой гладува дай до го убием? Утре някой ще се сети, че и в България 300 хиляди гладуват според Световната банка и ще реши да сложи край на мъките ни.

21

Анонимен

преди 13 години

Северна и Южна Корея са типичния пример за благодата на комунизъма. Трагедията се изразява единствено и само на гърба на горките северно-корейци

20

се

преди 13 години

Не съм съгласен с твойте коментари .Не трябва да се връщаме назад във времето а да вървим напред в бъдещето нещата постоянно се променят но за съжаление живота на хората се влошава в глобален мащаб не трябва да има войни и насилие напротив хората трябва да живеят в мир и хармония.Тези милиарди който с давате за оръжия не е ли по добре да отиват за лечението и изхранвето на по бедните хора.

19

songun

преди 13 години

Преди 60 години предсшествениците на тия също гледаха с бинокли на Север от същото място, а сега поднасят цветя на паметниците на загиналите. Но имам усещането, че края на експеримента САЩ не е далеч.

18

sssss

преди 13 години

Появата на двамата високопоставени представители на американската администрация в демилитаризираната зона е впечатлило силно севернокорейските постови, намиращи се на метри от тях.Само да ви кажа ,че демилитаризираната зона е 5 км а не няколко метра

17

Анонимен

преди 13 години

САЩ, скоро не са си играли на войници. А, нема нужда да спасяват света отново.

16

Анонимен

преди 13 години

девизът на САЩ е -"няма значение дали е *** син,стига да е наш *** син"ако ким чен ир беше решил да сътрудничи на САЩ-те щяха да го оставят барабар с комунистическия режим и даже да му продават оръжие-стига само да им дава ориза ,който не стига и за умиращия от глад народ там-защо биха постъпили така ли -защотона САЩ това би им излязло по-евтино от колкото да обединят корея и да правят мащабна модернизация пък и така ще могат да използват робски труд, апри демокрация не могат

15

Василев

преди 13 години

Мога ли да се изсера на тази демокрация и свобода, която идва в резултат на десетки милиони убити и ранени хора от войни.Искам да попитам има ли тук хора ,които мислят че демокрацията и свободата са по-ценни от човешкият живот.

14

baceto

преди 13 години

hahahaha teq Americans are so so funny :)

13

зрънчо

преди 13 години

без бой и ебанлък няма да те уважават,защото 99 % от хората по земятая са долни мекерета.затова напълно оправдавам политиката на сащ

12

Dan

преди 13 години

Тези от снимката не ми изглеждат на южнокорейски гранични военни, ама карай тя кой знае от кога е,та на всякъде където има комунизъм,има такава тънка нишка която дели два коренно различни свята,така беше и с ФРГ/ГДР на тези които твърдят,че в комунистическите страни е по-добре ще ги попитам колко опита за "бягство" от Южна към Северна Корея има или от ФРГ към ГДР е имало???А друг е въпроса,че американците поддържат икономиката си с войни и конфликти, това си е факт!Ама и с.корейците не са стока!

11

зрънчо

преди 13 години

ами кажи ми коя империя не го е правила-рим,елада,китай,ссср,русия,дори българите по времето на симеон са правили така.ти какво очакват империя не се става с мека политика като на станишката.прости комунари четете в измислените форуми писанията на разни откачалки и квалифицирате.без бой няма победа.майк тайсън ако ги галеше нямаше да стане шампион.не е ли така ???

10

Василев

преди 13 години

Ами като са толкова загрижени за живота на хората ,които живеят в С.Корея,защо не премахнат санкциите.Същото е с Куба и другите страни ,които не искат да бъдат роби на световните лешояди.

9

се

преди 13 години

Най голямото зло на този свят се казва САЩ те тероризират по бедните от тях страни взимат им петрола и природни изкопаеми постоянно насаждат конфликти и войни . С политиката която води Америка се стреми да зароби и колонизира света .