124

работещ

преди 14 години

С макроикономика ли се занимаваш? ПИтам, понеже градиш предположения за идеален свят. Те се чудят, червените, как да ни изтребят преди пенсия, ти викаш, да се онаследяват пенсионни права. Какъв Бисмарк, момко? Тук става въпрос за марксисти, претворени в капиталисти. Нема лабаво, не наследствени, ами и непосредствени права няма да имаме. Само правото да им работим безспир, понеже не са кадърни за организират нищо.

123

Анонимен

преди 14 години

ако разбирам правилно - Бисмарковата система вече не става, поради многото желаещи да папат от там и трябва да се премине на индивидуални наследяеми вноски.така че ако не стигнеш до пенсия наследниците ти да знаят за какво си бъхтал.така че към референдума - вдигане на вноски или години да сложат и трети отговор - индивидуални пенсионни партиди

122

работещ

преди 14 години

Къде точно ги видя в България тия, "социалистчетата"? Че те до вчера си бяха чисти комунисти. Или ти си затъпник на тезата, че може да има реформиран комунист, станал социалист? А какво става с бедните, когато богатите, от които идват парите, фалират (не че са фалирали САЩ и ЗАпадна Европа, ама на схващам, какво предлагаш?

121

анонимна

преди 14 години

пенсията за мене ,а и за много други,се превръща в мираж.то не че щеше да взема повече от 130лв,но сега и те се отдалечават във времето.целта е България,да стане държава без пенсионери

120

Aнонимен

преди 14 години

Ами разбира се, че няма да доживеем пенсия, един от прооблемите са *** които ядем от 5-6 години насам и продължаваме да ги ядем и така ще бъде и занапред.

119

Анонимен

преди 14 години

винаги съм билл против БКП / БСП но съм съгласен с изложеното в статията.друг е въпроса защо през всичките техни мандати не направиха необходимите промени.и още .... Изключение ще се направи само за хората от първа и втора категория труд, където това ще се случи поетапно.....да се сещаме ли кои са тези хора. че вече металурзи няма а летци и миньори са изчевзащ вид.

118

Българин

преди 14 години

За плюещите БСП-то - имайте предвид, че пенсионните системи на САЩ и западноевропейските държави са на същият хал както нашата - безнадеждно фалирали.Не е до нашите социалистчета - самата система в същината си е сбъркана.

117

Българин

преди 14 години

Единственото което може да се направи, е тая пенсионна система да бъде забранена със закон като сатанинско творение на *** !!!И ГЕРБ са *** - дори по-страшни от БСП-то...

116

работещ

преди 14 години

Не само младите, а и повечето некомунисти няма да доживеем до пенсия май. Ама нищо, СерГейовете, Масларките и Боковците нали ще доживеят. Тъкмо ще се вдигне и ноефициентът на интелигентност на "нацията", пък и по-хубавка ще стане. Я си представете *** между Сергейчо, Медито Доганов и бат ви Бойко. Много гот, а? Ами Масларова, каращисана с Дончевите? Направо е трепач. Е, повечето може да не доживеем, ама нищо, пак червено ще е, те са на всеки километър.

115

Анонимен

преди 14 години

Страхувам се от:- някой, дето ще ми поиска огънче, пък ще ми вземе здравето;- фанатично блеснали очи - на "сини" и на "червени";- хора, особено политици, които искат да ме направят щастлив;- хора, които мислят вместо мен;- хора, които се жертват за мен.

114

Изпитател

преди 14 години

Дали ако я приберат на топло или нещо повече, ако вземе Боко да я разчене между четири коня....или да я обеси пред Народното събрание...или да я върже, за да я убие тълпата с камъни(не се съмнявам, че ще има достатъчно желаещи да хвърлят) ... та, дали това ще промени нещо?! Дали пък ще ни стане по леко, като почнем да се напикаваме от старост на рабонтите си места? Тогава ще си мислим: "Ехеей ама как я пребихме Масларова с камъни през 2010-та, какъв кеф беше да гледаме мозъка и по жълитте павета"... и тези приятни спомени ще компенсират неприятното чувство от мокрите ни ***....

113

КОКИ

преди 14 години

Много ме изненада тази новина.

112

pepi

преди 14 години

A dobavka sa pampersi ste imali kam saplatata *** takiva?

111

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно подкрепям мнението на БСП. Не може сляпо да се гледа какво е било по другите държави. В България имаше период от 1990г до към 2001г, когато думата трудов договор и трудова книжка бяха мръсни думи! И затова не бяха виновни хората, а държавата, която остави ситуацията да бъде пълна анархия! Така реално тези хора, когато тогава са работили без никакви осигуровки, договори и т.н. са реално най-прецакани. Все гледаме другите държави и внасяме всичко лошо как едно добро не внесохме!

110

Наблюдател

преди 14 години

Много е нагла! Бате Бойко да я прибере на топло, а от там бедната може и да философства по който си ще въпрос, включително и за пенсиите.

109

123

преди 14 години

то па големата далавера като доживееш до пенсия цели 150 лева (ако имаш късмет и толкоз да земеш)

108

Уууууууууу на ГЕРБ

преди 14 години

На ГЕРБ пенсионери не им трябват - да работят 40 години, да внасят осигуровки и КАТО ДОЙДЕ МУ ВРЕМЕТО на всеки... кой откъдето е дошъл!!!

107

Alo-o-o

преди 14 години

Maslarova, ti ne duljeshe li pari na durjavata. Zamislila si se za svetloto budeshte na mladejite - to se vijda . Maitap ha ha

106

Анонимен

преди 14 години

ДО МАСЛАРОВА С ПОЖЕЛАНИЕ ПРОЗРЕНИЕТО ЗА МЛАДИТЕ ДА ГО ИЗЖИВЕЕ ЛИЧНО И СЕМЕЙНОДА НЯМА КОЙ ДА ТИ СЕ РАДВА НА ПАРИТЕ !КАК НЕ СЕ СРАМУВАТЕ ОТ ТОЗИ НАРОД-ДАЖЕ ЗА ДЕЦАТА НИ ПРОЗРЕНИЯ ОТВРАЩАВАМ СЕ

105

ARY

преди 14 години

Най циничната публична личност в българското общество през последните 20 години.Срам за вас и вашето семейство госпожо МАСЛАРОВА.Но едно е сигурно на света има равновесие и то няма да ви подмине.