15

Кайзер Созе

преди 13 години

Ето кой трябва да посети затвора, но за съжаление....Стефчо Софиянски - евреин, предишната му фамилия е Горнооряховски. Бивш изпълнителен директор на Пощенска банка, когато е отпускала незаконни кредити на крупния мошеник Соломон Анжел. Бивш член на СДС, сега председател на партия "Свободни демократи". Баща му е бил съветник на Г.Димитров.

14

Хеви Метъл

преди 13 години

Да, но колегата е изказал глупаво мнение, че Бойко Борисов бил обещал да спре заменките. Обаче зменките, които се обещаха да се спрат, са заменките на гори- и те се спряха. Щото тук е национален спорт плюенето по всеки, дори и да работи добре. Никой не гледа на позитивите, които носи това правителство. Важното е да се псува и недоволства. Така няма да се оправим!

13

Милена

преди 13 години

Не виждам никаква причина Фандъкова да продава Халите на еврейска фирма. Ако Бойко Борисов като кмет на София е направил далавера с еврейската фирма "Абротеа интернешънъл" за градинката до Руската църква, нека той да си носи последствията. Защо трябва за далаверите на кметовете да плащат общината и софиянци?

12

Горски

преди 13 години

Заменката е сделка с плащане в натура!

11

Jew

преди 13 години

Пак ни цакат със старите номера. Неща като това (път те са навсякъде) създават "антисемитизъм". Писна ми да ни цакат винаги разни измамници и корумпирани "съветници", било то наши или чужди. Единственото което мога да направя е да не влизам повече в халите. БОЙКОТ! Ако има повече хора като мен, ще фалират магазините, ще фалират и евреите. Но дали ли има?

10

Цвети

преди 13 години

През 1999 г. израелската фирма закупува от наследниците на известния род Балабанови реституирания терен. Проблемът е заложен още през 70-те години, когато някой чиновник не е вписал терена като градина - и сега ето ти тебе задачка - как да я спасява новото ни градоначалство. И не забравяйте, че Абротеа искаха да правят там бизнесцентър.

9

Хеви Метъл

преди 13 години

Много си ***, за заменки на гори ставаше дума. Това не е заменка, а сделка с плашане в натура и доплащане.

8

Софиянски

преди 13 години

Аз щях да им харижа гпадинката за 5000 лв. Щяхме да се разберем като миналия път.

7

Анонимен

преди 13 години

6to n eim dadede NDK-a napravo, da sa dovolni maimynite...a i ob6tinskite suvetnii

6

Анонимен

преди 13 години

НЕ ГРАДИНКАТА, А ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДАДОХТЕ НА ЕВРЕИТЕ, Може ли да се случат подобни безобразия в Израел. Разбира се, че не.

5

Анонимен

преди 13 години

Кой, кога и за колко даде градинката на това прекрасно място на израелците? Нека си припомняме подобни сделки!

4

Чича Стефча

преди 13 години

Дали тези израелци не са онези руснаци,които бяха екстрадирани преди дни от България?

3

НПК

преди 13 години

а защо не пише за колко пари е била продадена тая градинка на израелците, да видим сега каква разлика в цената се получава? следите ми мисълта, надявам се...

2

velofan

преди 13 години

Кой ще лапне комисионните???

1

dynamo

преди 13 години

Е нали Боко щеше да прекрати заменките, това ако не е заменка, опа това е гати еврейския номер - здраве му кажи?!